Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Cholercia, nie lubię czytać takich niemiłych nowinek:sad: Ale mam nadzieję, że będzie ok:thumbs::glaszcze:[/QUOTE]
t[I][B]aaa takie nowiny to masakryczne nowiny
[/B][/I]
[quote name='justyska2']O kurczę :( Trzymam kciuki. Dobrze, że szybko wymacany i zaraz będzie po nim :)
Przyjemnych wakacji. :D[/QUOTE]
[I][B]wakacje były przednie ...teraz szara i mokra rzeczywistosc
[/B][/I]
[quote name='eria']nie równoległe tylko sąsiadujące- po tej samej stronie, z tej samej listwy mlecznej ;)[/QUOTE]
[I][B]nooo własnie ....:oops:
[/B][/I]
[quote name='stokrotka.af']ojej dawno mnie nie było a tu takie wieści ;( 3mamy kciuki z całego serca za zdrówko Fruzi![/QUOTE]
[I][B]dziekujemyyyyy
[/B][/I]
[quote name='ania90']mam nadzieje ze bedzie z nia dobrze[/QUOTE]
[I][B]noo nie jest za dobrze ...
[/B][/I]
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To trzymam kciuki. Jak to dobrze, że Eria je wymacała.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U nas dobre wieści, są wyniki, zero komórek rakowych :multi:[/FONT][/QUOTE]
[I][B]noo tooo sie udao WAM ...:multi:
[/B][/I]
[quote name='Tekla64']no trzymamy i czekamy na wiesci[/QUOTE]
..[I][B].NIEPOKOJACE SĄ ...
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Sprawdzam, co u Was:hmmmm:[/QUOTE]
..[I][B].Troche sie dziejee ...
[/B][/I]
[quote name='Niufciak']Zaglądam w odwiedzinki, a tu takie wieści.. Trzymam kciuki za Fruziolka :loveu:[/QUOTE]
[I][B]dziekujemyy ...
[/B][/I]
[quote name='Paulinka10']A podobno te krótkie wakacje miały być krótkie;)[/QUOTE]
[I][B]byłyy...ale zwalilo sie wiele innych powakacyjnych badziewi ..
[/B][/I]
[quote name='Czarna_Owieczka']Halo! Jak tak u Was! :multi:[/QUOTE]
.....[I][B].chwilowo niezbyt ...
[/B][/I]
[quote name='Izabela124.']Wracajcie do nas kudłacze....[/QUOTE]
[I][B]wrocilamm;-)
[/B][/I]
[quote name='Tekla64']no mialy byc a tu ani slowa choc czekamy[/QUOTE]
[I][B]jestem jestem..
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Siedzą cicho jak mysz pod miotłą;-)[/QUOTE]
i[I][B] modlimy sie o cuda...[/B][/I]

[quote name='megi82']a gdzie Zuzolce/Fruzolce?

tęskno i smutno tu[/QUOTE]
[I][B]juz będą ...
[/B][/I]
[quote name='ania90']znowu cisza....[/QUOTE]
...[I][B].bo my tacy cichociemni..
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Pewnie ciężko pracują;-)[/QUOTE]
[I][B]to też i sie sztresują ...
[/B][/I]
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Co słychać? [/FONT][/QUOTE]

....[I][B]...cięzko na duszy ....i serce sie kraje jak widzee cierpiacego Fruziolka...

[/B][/I]

Posted

[quote name='eria']W przyszły poniedziałek rano prosimy o kciuki za Fruziolka ;)[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']no to bedziemy trzymac za babe i to mocno[/QUOTE]

[quote name='ania90']ja tez bede trzymac:)[/QUOTE]

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Będziemy trzymać kciuki za udany zabieg i szybkie gojenie. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Doginka']Oj tak, będziemy trzymać kciuki i pazury;-)[/QUOTE]

[quote name='Paulinka10']I ja też;)[/QUOTE]

[quote name='anetta']Trzymamy :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']no to zaciskamy i czekamy na wiesci[/QUOTE]

[I][B]Dziękuje Kochane za kciukaski ojj przydały sie ....
Wieści nie są zbyt optymistyczne..operacja sama w sobie chyba sie udała ( usuniecie guza plus sterylka na ostatni dzwonek przed ropomaciczem :crazyeye: ) ale mamy złe wyniki morfologiczne do tego guzek poszed na histopatologie .Jestem zbyt poddenerwowana wiec racjonalnie nie mysle i nie chce tutaj demonizowac tym bardziej ze nie do konca sluchalam co pan doktor mówił.Mysle ze Eria jak tu zajrzy to więcej wyjasni tzn bardziej fachowo.Narazie Fruzia poleguje i popiskuje pewnie ja boli a srodki chyba własnie zmniejszaja swoja skutecznośc.Serce mi krwawi jak na to patrze .:placz::placz::placz:Mam antybiotyki które jej bede sama wstrzykiwac a koło srody/czwartku jedziemy na ponowne badania chyba ze cos sie do tego czasu wydarzy ..odpukać......No to chyba by było na tyle..funkcjonuje jak robot ...a co bedzie z Zuzolą ??? az boje sie pomyslec...ehhhhh........
Buziam !!![/B][/I]

Posted

no to juz te ogromne stresy za wami i cale szczescie teraz Fruzia szybciutko dojdzie do siebie a z morfologia powalczycie i tez bedzie dobrze!!!!!
musi byc dobrze dyc babsztylek zywotny i pelen energii

a ty tez deczko odpocznij od tych stresow choc deczko bo na rekonwalescenecje tyz beda potrzebne

sciskamy was mocno

Posted

Najgorsze, czyli narkoza, za nami ;)
A z morfologią-mam nadzieję,że krew uciekała do tej zmienionej macicy i jajników i to jest powód anemii. Dlatego trzeba sprawdzić czy teraz,po usunięciu tych narządów liczba erytrocytów pójdzie w górę . Parametry biochemiczne Fruziolek ma wzorowe i wsio funkcjonuje jak trzeba :)

Posted

Przyszłam się przywitać a tu takie przerażające wieści :shake:

DUŻO ZDRÓWKA FRUZIOLKOWI ŻYCZĘ A TOBIE SIŁY I NADZIEI ŻE BĘDZIE DOBRZE:glaszcze:

Posted

O matko wchodząc tu nie spodziewałam się takich wieści:shake:[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002015B.gif[/IMG][/URL]
Ale mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze, tym bardziej, że Eria napisała, że parametry biochemiczne dobre i wszystko dobrze funkcjonuje.
Ina poprzytulaj delikatnie Fruziołka od cioci Sylwii[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020154.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"]
[/URL]

Posted

[quote name='eria']Najgorsze, czyli narkoza, za nami ;)
A z morfologią-mam nadzieję,że krew uciekała do tej zmienionej macicy i jajników i to jest powód anemii. Dlatego trzeba sprawdzić czy teraz,po usunięciu tych narządów liczba erytrocytów pójdzie w górę . Parametry biochemiczne Fruziolek ma wzorowe i wsio funkcjonuje jak trzeba :)[/QUOTE]

no to :kciuki: żeby tak było

Zuzolku :calus: