Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki.[/QUOTE]

wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno

Posted

[quote name='Paulinka10'][URL]http://i52.tinypic.com/2laes1j.jpg[/URL]
:bosssssssska jak zawsze
[URL="http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg"]http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg [/URL]
a tej panny to chyba bym sie wystraszyła jakbym ją w lesie ujrzała w takiej pozie hihi
mi sie tyż tak dziś nic nie chce...i siedze sobie i zjadłam już prawie całą paczke tych schoko bons zaraz mnie zemdli
no to życzym miłego jutrzejszego całodniowego pracowania;)[/QUOTE]
...[I][B].nie tylko w takiej pozie można sie jej wystraszyć jak rano wstaje to wygląda jak potfffór :diabloti::diabloti:
[/B][/I]
[quote name='Alicja']jesuuuuuuuuuuuu jak dobrze ze dziś piątek ...2 dni wolności ..... moze na jakieś foty uda sie wyskoczyć
w robocie też sajgon przedświąteczny :...na Wigilię mamy zapisane 1 DZIECKO .... starsza siostra W DOMU...dziadziuś prawny opiekun ( bo kasiore bierze na 2 dzieci jako rodzina zastępcza )...w DOMU ...babcia do południa w pracy .... ale dziadzius musi ..... KARPIE SMAŻYĆ !!!!!!!!!!!!! i prawie 7 letnie dziecko będzie mu qrdwa przeszkadzało w domu .... więc nie wiem ja będzie ...bo obawiam sie ze jako najbliżej mieszkająca będę zmuszona pocwałować do roboty ....[/QUOTE]
.....[I][B].taaaaaaaa ludzie to już naprawdę wygodnickie sie zrobili że hej...ostatnio skarżyła mi sie babka ze sklepu że klienci pytali czy moglaby by miec otwarte w 1 święto bo to przecież sobota i przydaloby sie np świeże pieczywkoo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..nooo maskaraaaaaaaaa....a my w tym roku mamy pierwszy raz zamknięte w wigilie :multi: i oba święta :multi:
[/B][/I]
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]U mnie to samo, Pepe jeszcze jakoś daje radę ale z Lenką gorzej. [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Współczuję :calus:[/FONT][/QUOTE]
[I][B]przeżyłam week :cool3: ...teraz byle do kolejnego hihihih
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Byłam, buziam:buzi: i lecę dalej[/QUOTE]
[I][B]buziam takowe słodkie licko Twe :loveu:
[/B][/I]
[quote name='sota36']Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki.[/QUOTE]
[I][B]od wtorku ...hihih....ale ja juz cały serial zaliczyłam sezon 1i 2 hihihih ale obejrze sobie z przyjemnością raz jeszcze hihi
[/B][/I]
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]kolejny talent - taniec z nóżki na nóżkę :
[url]http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg[/url]

a Ty moja droga nie chowaj się tak za tymi psami ;)

cześć gwiazdo [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[I][B]siemanko słodka :loveu:
za kimś musze sie chować hihihh zawsze to bezpieczniej :eviltong:
[/B][/I]
[quote name='Tekla64']jestem juz nazad i nadrobie troche pozniej , przyszlam sie przywitac i posmyrac futrzaste dziewczatka[/QUOTE]
[I][B]aaaaa witamy narciareczkę powróconą !!!!!!
[/B][/I]
[quote name='anetta']Ale sesja
o to to to [url]http://i45.tinypic.com/2qunpsp.jpg[/url] jaamiiii [/QUOTE]
[I][B]no w tamtym momencie mało co mi w obiektyw nie wlazła hihihihh
[/B][/I]
[quote name='megi82']wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno[/QUOTE]
[I][B]dokładnie to hihihi
eee tamm nie tak znów pózno bo o 22-30 bodajże hihih

marijankoooooooooo musza zrobić moczka na wigilija a kompletnie nie wiem jak to sie robi :placz::placz::placz:....mama siedzi w niemcach u siostry ani mysli wracać i wsio przygotowanie spadło na mnie ...makówki zrobi mi znajoma ale moczki żodyn niy robi a mój tatuś sie uparł że ON CHCE :mad:

[/B][/I]

[I][B]AAAAAAAAA padło mi GG wiec nie zostawiac informacji hihih
cholira wiy co mu znowu jest wrrr:angryy:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja']Z GG ogólna masakra jakas .... wszystkim pada :mad:[/QUOTE]

[I][B]Nooooooooo niemal wszyscy znajomi piszą ze dziadostwo padło ...

A teraz moja choinka ;-) a właściwie jej górna część ..chciałam zrobić w całości ale bateria kaputen hihih[/B][/I]

[IMG]http://i54.tinypic.com/zn97pf.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.tinypic.com/4ugk5c.jpg[/IMG]

[IMG]http://i54.tinypic.com/6tft5i.jpg[/IMG]

Posted

no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D
oo jest też pierze z gołębnika tatka :D

Żartuję, śliczna jest !!!! :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale śliczna choineczka :loveu:

My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']oooooooooooooooooooooooo piękna ...to już ni mosz tej z ożartymi jAniołkami :)[/QUOTE]
[I][B]Janioły poszły na odwyk hihihi święty czas już był na nie :cool3:
[/B][/I]
[quote name='Niufciak']Cudna choinka:loveu:[/QUOTE]
[I][B]dziękujemy :loveu:
[/B][/I]
[quote name='Doginka']Jaka piękna Aniołkowa choinka:loveu:

Tradycyjnie buziam na noc:buzi: i zmykam, bo padam na ryjek po pracy:roll:[/QUOTE]
[I][B]noo choinka to już nie tak bardzo janiolkowa teraz są i jabłuszka i gwiazdki i śniezynki i pierze hihihih[/B][/I]

[quote name='eria']no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D
oo jest też pierze z gołębnika tatka :D

Żartuję, śliczna jest !!!! :)[/QUOTE]

[I][B]w tym roku małe odstępsto stare na odwyku a nowych niewiele :loveu: ale te są porzundne hihih[/B][/I]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale śliczna choineczka :loveu:

My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[I][B]no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-)
ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3:
[/B][/I]
[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]zarąbisto mocie choina

jo już od kilku lot nie mom choinki ino wieszomy na beniaminie od brata:
takim drzewku jakby co:D[/COLOR][/QUOTE]
[I][B]ja tam tradycjonalistka pod wzgledem choinek nie jestem aleeee lubie takie orygynalne jak np moja hihihi
[/B][/I]
[quote name='megi82']choinka-cudna
i piękny aniołek na pierwszym zdjęciu[/QUOTE]
[I][B]dziękujemy ...widac trud szukania białych ozdób sie opłacił :mad:
[/B][/I]
[quote name='Darianna']ja choinke mam sztuczną ale stroiki żywe

jutro może je pstrykne :)[/QUOTE]

[I][B]ha ....żywe powiadasz ...dawaj fote ...[/B][/I]

[quote name='Czarna_Owieczka']piękna biała choinka i aniołki śliczne :)[/QUOTE]

[I][B]wielkie dzięki :multi:
[/B][/I]
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Piękna choinka :lol: A u mnie jeszcze puste miejsce :oops:[/FONT][/QUOTE]

[I][B]no ja wczesnie stroje hihih i dośc długoo trzymam ...ostatnia stala do wielkanocy :evil_lol::evil_lol:

[/B][/I]

Posted

[I][B][COLOR="#800080"][SIZE="5"]Kochani...życzymy WAM pogodnych ...pelnych miłości ...ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ...niech ten magiczny czas zagości w WASZYCH domach i pozostanie tak dlugoo jak będziecie sobie tego życzyli !!!!!
[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

[IMG]http://i55.tinypic.com/v6hqfk.jpg[/IMG]

[I][B][COLOR="#800080"]od jutra będe beznetowa aż do poniedziałku więc

BUZIAM ŚWIĄTECZNIE !!!!![/COLOR][/B][/I]

Posted

[B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]Aby Święta Bożego Narodzenia były dla Was wyjątkowymi, magicznymi dniami,[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B][FONT=Helv][COLOR=#104160]
[I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by choinka zalśniła blaskiem w każdych oczach,[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by rzeczywistość wyprzedziła marzenia,[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by chwile odpoczynku roziskrzyły: kolęda, radość i ciepłe wspomnienia[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[B][I] - życzy Kaho & Holly[/I][/B]
[B][I][B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B]
[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
[I][B]no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-)
ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
zwykły iglak 150zł :crazyeye: o żesz w mordę
znalazłam w końcu ładną, gęstą i równą za 35zł :cool3:

e tam pierdoły gadasz ;) żywa lepsiejsza, ładnie pachnie w domu :loveu: tylko syfi ale to tam pikuś :)

Wesołych Wam życzę :x-mas:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No to juz wiem! Klupia do Cie , na gg, na impre chce Was zaprosic - Impra Emeryta - a Ty cicho sza!
kiedy Wom pasi????
U nas przerwa remontowa, we wtorek jade do Krakowa zas:)))) z Piotrkiem:)))), ale po 15.00 bede wolna, wiec dejcie znac, kiedy przyjedzieta, trza poswietowac miedzy Swietami , no i ta emerytura:))))
A poza tym zarabistych Swiat - wszystkim!!!! No, moze prawie wszystkim:)))))

Posted

Przepiękna choineczka :loveu::loveu::loveu:

U nas też sobie ładnie cenią choinki, chcieliśmy prawdziwą w tym roku; za zwykły świerk chcieli 70 zł za jakieś 1,5 m. :crazyeye: Odpuściliśmy sobie...
Oni z kosmosu biora te ceny. O jodłę czy inne te lepsze drzewka to nawet się nie pytała...

Wow, 35 zł. to u nas chyba tylko jakieś 0.5 m :lol: