Tekla64 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jestem juz nazad i nadrobie troche pozniej , przyszlam sie przywitac i posmyrac futrzaste dziewczatka Quote
anetta Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ale sesja :loveu: o to to to [url]http://i45.tinypic.com/2qunpsp.jpg[/url] jaamiiii :loveu: Quote
megi82 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='sota36']Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki.[/QUOTE] wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno Quote
zuzolandia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Paulinka10'][URL]http://i52.tinypic.com/2laes1j.jpg[/URL] :bosssssssska jak zawsze [URL="http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg"]http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg [/URL] a tej panny to chyba bym sie wystraszyła jakbym ją w lesie ujrzała w takiej pozie hihi mi sie tyż tak dziś nic nie chce...i siedze sobie i zjadłam już prawie całą paczke tych schoko bons zaraz mnie zemdli no to życzym miłego jutrzejszego całodniowego pracowania;)[/QUOTE] ...[I][B].nie tylko w takiej pozie można sie jej wystraszyć jak rano wstaje to wygląda jak potfffór :diabloti::diabloti: [/B][/I] [quote name='Alicja']jesuuuuuuuuuuuu jak dobrze ze dziś piątek ...2 dni wolności ..... moze na jakieś foty uda sie wyskoczyć w robocie też sajgon przedświąteczny :...na Wigilię mamy zapisane 1 DZIECKO .... starsza siostra W DOMU...dziadziuś prawny opiekun ( bo kasiore bierze na 2 dzieci jako rodzina zastępcza )...w DOMU ...babcia do południa w pracy .... ale dziadzius musi ..... KARPIE SMAŻYĆ !!!!!!!!!!!!! i prawie 7 letnie dziecko będzie mu qrdwa przeszkadzało w domu .... więc nie wiem ja będzie ...bo obawiam sie ze jako najbliżej mieszkająca będę zmuszona pocwałować do roboty ....[/QUOTE] .....[I][B].taaaaaaaa ludzie to już naprawdę wygodnickie sie zrobili że hej...ostatnio skarżyła mi sie babka ze sklepu że klienci pytali czy moglaby by miec otwarte w 1 święto bo to przecież sobota i przydaloby sie np świeże pieczywkoo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..nooo maskaraaaaaaaaa....a my w tym roku mamy pierwszy raz zamknięte w wigilie :multi: i oba święta :multi: [/B][/I] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]U mnie to samo, Pepe jeszcze jakoś daje radę ale z Lenką gorzej. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Współczuję :calus:[/FONT][/QUOTE] [I][B]przeżyłam week :cool3: ...teraz byle do kolejnego hihihih [/B][/I] [quote name='Doginka']Byłam, buziam:buzi: i lecę dalej[/QUOTE] [I][B]buziam takowe słodkie licko Twe :loveu: [/B][/I] [quote name='sota36']Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki.[/QUOTE] [I][B]od wtorku ...hihih....ale ja juz cały serial zaliczyłam sezon 1i 2 hihihih ale obejrze sobie z przyjemnością raz jeszcze hihi [/B][/I] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]kolejny talent - taniec z nóżki na nóżkę : [url]http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg[/url] a Ty moja droga nie chowaj się tak za tymi psami ;) cześć gwiazdo [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]siemanko słodka :loveu: za kimś musze sie chować hihihh zawsze to bezpieczniej :eviltong: [/B][/I] [quote name='Tekla64']jestem juz nazad i nadrobie troche pozniej , przyszlam sie przywitac i posmyrac futrzaste dziewczatka[/QUOTE] [I][B]aaaaa witamy narciareczkę powróconą !!!!!! [/B][/I] [quote name='anetta']Ale sesja o to to to [url]http://i45.tinypic.com/2qunpsp.jpg[/url] jaamiiii [/QUOTE] [I][B]no w tamtym momencie mało co mi w obiektyw nie wlazła hihihihh [/B][/I] [quote name='megi82']wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno[/QUOTE] [I][B]dokładnie to hihihi eee tamm nie tak znów pózno bo o 22-30 bodajże hihih marijankoooooooooo musza zrobić moczka na wigilija a kompletnie nie wiem jak to sie robi :placz::placz::placz:....mama siedzi w niemcach u siostry ani mysli wracać i wsio przygotowanie spadło na mnie ...makówki zrobi mi znajoma ale moczki żodyn niy robi a mój tatuś sie uparł że ON CHCE :mad: [/B][/I] [I][B]AAAAAAAAA padło mi GG wiec nie zostawiac informacji hihih cholira wiy co mu znowu jest wrrr:angryy:[/B][/I] Quote
Alicja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Z GG ogólna masakra jakas .... wszystkim pada :mad: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Alicja']Z GG ogólna masakra jakas .... wszystkim pada :mad:[/QUOTE] [I][B]Nooooooooo niemal wszyscy znajomi piszą ze dziadostwo padło ... A teraz moja choinka ;-) a właściwie jej górna część ..chciałam zrobić w całości ale bateria kaputen hihih[/B][/I] [IMG]http://i54.tinypic.com/zn97pf.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/4ugk5c.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/6tft5i.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 oooooooooooooooooooooooo piękna ...to już ni mosz tej z ożartymi jAniołkami :) Quote
Doginka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jaka piękna Aniołkowa choinka:loveu: Tradycyjnie buziam na noc:buzi: i zmykam, bo padam na ryjek po pracy:roll: Quote
eria Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D oo jest też pierze z gołębnika tatka :D Żartuję, śliczna jest !!!! :) Quote
jonQuilla Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale śliczna choineczka :loveu: My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tepes Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [COLOR="blue"]zarąbisto mocie choina:loveu: jo już od kilku lot nie mom choinki ino wieszomy na beniaminie od brata:evil_lol: takim drzewku jakby co:D[/COLOR] Quote
megi82 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 choinka-cudna i piękny aniołek na pierwszym zdjęciu Quote
Darianna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja choinke mam sztuczną ale stroiki żywe jutro może je pstrykne :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 piękna biała choinka i aniołki śliczne :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piękna choinka :lol: A u mnie jeszcze puste miejsce :oops:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Alicja']oooooooooooooooooooooooo piękna ...to już ni mosz tej z ożartymi jAniołkami :)[/QUOTE] [I][B]Janioły poszły na odwyk hihihi święty czas już był na nie :cool3: [/B][/I] [quote name='Niufciak']Cudna choinka:loveu:[/QUOTE] [I][B]dziękujemy :loveu: [/B][/I] [quote name='Doginka']Jaka piękna Aniołkowa choinka:loveu: Tradycyjnie buziam na noc:buzi: i zmykam, bo padam na ryjek po pracy:roll:[/QUOTE] [I][B]noo choinka to już nie tak bardzo janiolkowa teraz są i jabłuszka i gwiazdki i śniezynki i pierze hihihih[/B][/I] [quote name='eria']no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D oo jest też pierze z gołębnika tatka :D Żartuję, śliczna jest !!!! :)[/QUOTE] [I][B]w tym roku małe odstępsto stare na odwyku a nowych niewiele :loveu: ale te są porzundne hihih[/B][/I] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale śliczna choineczka :loveu: My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-) ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3: [/B][/I] [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]zarąbisto mocie choina jo już od kilku lot nie mom choinki ino wieszomy na beniaminie od brata: takim drzewku jakby co:D[/COLOR][/QUOTE] [I][B]ja tam tradycjonalistka pod wzgledem choinek nie jestem aleeee lubie takie orygynalne jak np moja hihihi [/B][/I] [quote name='megi82']choinka-cudna i piękny aniołek na pierwszym zdjęciu[/QUOTE] [I][B]dziękujemy ...widac trud szukania białych ozdób sie opłacił :mad: [/B][/I] [quote name='Darianna']ja choinke mam sztuczną ale stroiki żywe jutro może je pstrykne :)[/QUOTE] [I][B]ha ....żywe powiadasz ...dawaj fote ...[/B][/I] [quote name='Czarna_Owieczka']piękna biała choinka i aniołki śliczne :)[/QUOTE] [I][B]wielkie dzięki :multi: [/B][/I] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Piękna choinka :lol: A u mnie jeszcze puste miejsce :oops:[/FONT][/QUOTE] [I][B]no ja wczesnie stroje hihih i dośc długoo trzymam ...ostatnia stala do wielkanocy :evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
zuzolandia Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [I][B][COLOR="#800080"][SIZE="5"]Kochani...życzymy WAM pogodnych ...pelnych miłości ...ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ...niech ten magiczny czas zagości w WASZYCH domach i pozostanie tak dlugoo jak będziecie sobie tego życzyli !!!!! [/SIZE][/COLOR][/B][/I] [IMG]http://i55.tinypic.com/v6hqfk.jpg[/IMG] [I][B][COLOR="#800080"]od jutra będe beznetowa aż do poniedziałku więc BUZIAM ŚWIĄTECZNIE !!!!![/COLOR][/B][/I] Quote
Alicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zuzolku . Pieknie podziękowoł za życzenia :calus: U mnie w tym roku choineczka ze światłowodami i tylko korale na niej ...wystarczy ;) Quote
kaho Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]Aby Święta Bożego Narodzenia były dla Was wyjątkowymi, magicznymi dniami,[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B][FONT=Helv][COLOR=#104160] [I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by choinka zalśniła blaskiem w każdych oczach,[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by rzeczywistość wyprzedziła marzenia,[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Helv][COLOR=#104160]by chwile odpoczynku roziskrzyły: kolęda, radość i ciepłe wspomnienia[/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][I] - życzy Kaho & Holly[/I][/B] [B][I][B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Helv][COLOR=#104160][FONT=Helv][COLOR=#104160]:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/I][/B] [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='zuzolandia'] [I][B]no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-) ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] zwykły iglak 150zł :crazyeye: o żesz w mordę znalazłam w końcu ładną, gęstą i równą za 35zł :cool3: e tam pierdoły gadasz ;) żywa lepsiejsza, ładnie pachnie w domu :loveu: tylko syfi ale to tam pikuś :) Wesołych Wam życzę :x-mas: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Widziałam potffforki zimowe. Ale masz super choinkę! Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 samej dobroci w ten swiateczny czas! nas zasypalo w sama wigiljie i tak powinna wygladac wigilija cudny taki bialusienki swiat sciskam Quote
sota36 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 No to juz wiem! Klupia do Cie , na gg, na impre chce Was zaprosic - Impra Emeryta - a Ty cicho sza! kiedy Wom pasi???? U nas przerwa remontowa, we wtorek jade do Krakowa zas:)))) z Piotrkiem:)))), ale po 15.00 bede wolna, wiec dejcie znac, kiedy przyjedzieta, trza poswietowac miedzy Swietami , no i ta emerytura:)))) A poza tym zarabistych Swiat - wszystkim!!!! No, moze prawie wszystkim:))))) Quote
anetta Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Przepiękna choineczka :loveu::loveu::loveu: U nas też sobie ładnie cenią choinki, chcieliśmy prawdziwą w tym roku; za zwykły świerk chcieli 70 zł za jakieś 1,5 m. :crazyeye: Odpuściliśmy sobie... Oni z kosmosu biora te ceny. O jodłę czy inne te lepsze drzewka to nawet się nie pytała... Wow, 35 zł. to u nas chyba tylko jakieś 0.5 m :lol: Quote
Recommended Posts