sota36 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bylam tez! nie dzialaja odsylacze z banerkow do poszczegolnych galerii - Nowa Dogo jest FUJ!!!! Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='deer_1987']Zdrowiej nam!!![/QUOTE] juzzz wyzdrowiałammmmmm ...chyba.... [quote name='apple']Byłam u Ciebie.......:loveu:[/QUOTE] ....ciesze sie ...ja tez zara pojde do Ciebiee....... [quote name='AngelsDream']Trzynasty rozdział się pisze.[/QUOTE] dawaj dwunastkeeeeee !!!! [quote name='sota36']Bylam tez! nie dzialaja odsylacze z banerkow do poszczegolnych galerii - Nowa Dogo jest FUJ!!!![/QUOTE] ..........oslepne do reszty ....przez nowe dogo..... Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć ZuzioFruzia :loveu::multi: dobrze że wyzdrowiałaś ale jeszcze o siebie dbaj !! :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [url]http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0ri4gQOI2jP/rozdzial_dwunasty[/url] Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='zuzolandia']relacje zdac po powrocie proszee..bez szczegółów hihihi...ja bede sie podniecac za kilkanascie godzin ;-)[/QUOTE] Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_213.gif[/IMG] Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Tylko tyle, bo nie chcę Ci zdradzać szczegółów[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_124.gif[/IMG] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Doginka']Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_213.gif[/IMG][/QUOTE] Zachęcająco to brzmi :D :D Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 No dobra powiem jeszcze, że New Moon lepszy od Twilight: lepsza muza i lepsza akcja i Robert jest bezkonkurencyjny ;-) Quote
zuzolandia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć ZuzioFruzia :loveu::multi: dobrze że wyzdrowiałaś ale jeszcze o siebie dbaj !! :) [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] ....Jak tu dbac jak pracowac trzeba buuuuuuu [quote name='AngelsDream'][url]http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0ri4gQOI2jP/rozdzial_dwunasty[/url][/QUOTE] Już Ci pewnie mowiłam ze Cię uwielbiam za to U ;-) ..... [quote name='Doginka']Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_213.gif[/IMG][/QUOTE] .........Ciekawer co na to Twój TZ hihihihih [quote name='Doginka']Tylko tyle, bo nie chcę Ci zdradzać szczegółów[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_124.gif[/IMG][/QUOTE] ...znam juz szczegóły..;-) [quote name='Ania!']Zachęcająco to brzmi :D :D[/QUOTE] ..nieprawdaż ???? hiiih [quote name='Doginka']No dobra powiem jeszcze, że New Moon lepszy od Twilight: lepsza muza i lepsza akcja i Robert jest bezkonkurencyjny ;-)[/QUOTE] ..hmmm....powiem tak ...2 akcje -zamiana Jacoba w zmiennokształtnego -Bella wśród czerwonych w Rzymie ....to sprawiło ze wstrzymywałam oddech . a juz zupelnie nie podobała mi sie nakrecenie walki Edzia z Alexem....reszta...no powiedzmy ze moze być ...choc spodziewałam sie czegoś duzooooo lepszego ....taki nieco chaotyzm ;-)...oj chyba jestem zbyt wymagająca hihihihihih ..ale tak sie wsluchiwałam w komentarze wychodzacych i tak mi wychodzi ze nie byłam odosobniona w swoich spostrzezeniach ;-) a tak wogole to dziendoberek ;-) Quote
Ewcia38 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witam i o zdrowko pytam....:lol: Ledwo tu dotarłam...dogo mi działa dopiero od tej chwili,jeszcze wczoraj miałam biały ekran:mad: Quote
AngelsDream Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 To uwielbiaj mnie bardziej, bo wczoraj skończyłam trzynastkę i mam dobry ciąg do pisania. ;) Quote
zuzolandia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Ewcia38']Witam i o zdrowko pytam....:lol: Ledwo tu dotarłam...dogo mi działa dopiero od tej chwili,jeszcze wczoraj miałam biały ekran:mad:[/QUOTE] WITANKO;-) oj nawet nie mów toz te nowoe dogo to porażka ...jak mozna zrobic jasne na jasnym??? ..wizażysta tego forum to jakiś nawiedzony gostek ;-) albo chce zeby spoleczenstwo oślepło ;-) [quote name='deer_1987']no wlansie, jak zdrowie?[/QUOTE] ,,,no juz prawie całkiem dobrze ..po poludniu zasuwam do roboty ;-) Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='zuzolandia'] .........Ciekawer co na to Twój TZ hihihihih ..hmmm....powiem tak ...2 akcje -zamiana Jacoba w zmiennokształtnego -Bella wśród czerwonych w Rzymie ....to sprawiło ze wstrzymywałam oddech . a juz zupelnie nie podobała mi sie nakrecenie walki Edzia z Alexem....reszta...no powiedzmy ze moze być ...choc spodziewałam sie czegoś duzooooo lepszego ....taki nieco chaotyzm ;-)...oj chyba jestem zbyt wymagająca hihihihihih ...[/QUOTE] 1. Nie mam już TZa:shake::angryy::-( 2. Mi się film podobał bardzo. Właśnie przemiana w wilki, Bella u Volturi oraz walka Edzia z Alexem ożywiają akcę filmu;)No i Robert jak dla mnie jest doskonały. Jego twarz.......sama wiesz:loveu:Nie mogłam się skupić na niczym innym:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='AngelsDream']To uwielbiaj mnie bardziej, bo wczoraj skończyłam trzynastkę i mam dobry ciąg do pisania. ;)[/QUOTE] UWIELBIAMMMMMM !!!! PRZEZ DUZEEE U ;-) [quote name='Doginka']1. Nie mam już TZa:shake::angryy::-( 2. Mi się film podobał bardzo. Właśnie przemiana w wilki, Bella u Volturi oraz walka Edzia z Alexem ożywiają akcę filmu;)No i Robert jak dla mnie jest doskonały. Jego twarz.......sama wiesz:loveu:Nie mogłam się skupić na niczym innym:evil_lol:[/QUOTE] ...No jesli chodzi o aktorów to nie mam im nic do zarzucenia...Robuś byl niezwykle szekszowny ....;-) Quote
anetta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [url]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ACI76.jpg[/url] Mistrzostwo :roflt::roflt::D Mignęło mi że coś niedomagałaś, trzymaj się i nie daj się choróbsku :razz: Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nie ma foci Zuziola i Fruziola :mad:..ja tez nerwowy rocznik jestem ... Quote
Tekla64 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witam z rana dzionek zapowiada sie calkiem calkiem ino wietrznie i chlodno. tak zescie mi zachecily te filmy zem az sie moich dzieci dopytala co toto i z czym to sie je, okazalo sie ze moja rodzona corcia namawiala mnie na przeczytanie ksiazki juz jakis czas temu ale nie zrobila tego tak zachecajaco jak wy , ale teraz sie za nia zabiore a zieciu wrzucil mnie na kompa film bym zaraz po przeczytaniu mogla skonfrontowac obie produkcje. jak juz sie wsio u mnie uspokoi to sie za to zabiore . w koncu bede wiedziala nad czym tak piejecie hihihi milego dnia Quote
jonQuilla Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oświadczam że byłam na NIU MUN :multi::multi::multi: rewelacja !!:loveu::loveu: tak jak 1 część mnie nie zachwyciła tak 2 owszem :) po Zmierzchu było mi obojętne kiedy zobaczę Księżyc w Nowiu a teraz nie mogę się doczekać Zaćmienia na dużym ekranie :multi::multi::multi: moim zdaniem była o wiele bardziej dopracowana ta część i była wierniejsza ksiązce :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='anetta'][url]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ACI76.jpg[/url] Mistrzostwo :roflt::roflt::D Mignęło mi że coś niedomagałaś, trzymaj się i nie daj się choróbsku :razz:[/QUOTE] .....witanko;-) nooo gripoletto mnie dopadlo czyli polski standardzik ale juz wsio oki ! [quote name='deer_1987']Juz z pracy piszesz?[/QUOTE] o tej porze to ja z pracy wróciłam ;-) ;-) [quote name='Shirai - Koki']Nie ma foci Zuziola i Fruziola :mad:..ja tez nerwowy rocznik jestem ...[/QUOTE] hihihih ..nie ma ale bedą ..mam kilka ...potem posucha bo aparata ni mom ...buuuuu [quote name='Tekla64']Witam z rana dzionek zapowiada sie calkiem calkiem ino wietrznie i chlodno. tak zescie mi zachecily te filmy zem az sie moich dzieci dopytala co toto i z czym to sie je, okazalo sie ze moja rodzona corcia namawiala mnie na przeczytanie ksiazki juz jakis czas temu ale nie zrobila tego tak zachecajaco jak wy , ale teraz sie za nia zabiore a zieciu wrzucil mnie na kompa film bym zaraz po przeczytaniu mogla skonfrontowac obie produkcje. jak juz sie wsio u mnie uspokoi to sie za to zabiore . w koncu bede wiedziala nad czym tak piejecie hihihi milego dnia[/QUOTE] dziendoberek ;-) ja wstalam cos koło 13stej hihih ...week w pracy mnie wykonczył ..musialam odespac ;-) takkkk..powiem Ci ze owa WAMPIRZA SAGA bardzoooooooooo wciąga ;-) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oświadczam że byłam na NIU MUN :multi::multi::multi: rewelacja !!:loveu::loveu: tak jak 1 część mnie nie zachwyciła tak 2 owszem :) po Zmierzchu było mi obojętne kiedy zobaczę Księżyc w Nowiu a teraz nie mogę się doczekać Zaćmienia na dużym ekranie :multi::multi::multi: moim zdaniem była o wiele bardziej dopracowana ta część i była wierniejsza ksiązce :) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] witamy w klubie pokinowych napalenców ;-) hihiih no generalnie film oki ..ale jak juz wspomniałam na kolana mnie nie powalił...oczekiwałam czegosć wiecej ;-) ale ja to dziwna jestem ..wiec mam swoje widzimisia hihihihih noooooooooo mnie to najbardziej interesuja część 4 PRZED ŚWITEM ;-) WITAM WZYSTKICH ;-) Quote
jonQuilla Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='zuzolandia'] witamy w klubie pokinowych napalenców ;-) hihiih no generalnie film oki ..ale jak juz wspomniałam na kolana mnie nie powalił...oczekiwałam czegosć wiecej ;-) ale ja to dziwna jestem ..wiec mam swoje widzimisia hihihihih noooooooooo mnie to najbardziej interesuja część 4 PRZED ŚWITEM ;-)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]fakt, ciekawe jak przedstawią ciąże Belli :diabloti: a ogólnie to najbardziej podobało mi się to że inaczej przedstawili szybkie poruszanie sie wampirów bo w Zmierzchu drażniło mnie bieganie, skakanie itd. Edzia :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts