Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='deer_1987']tak czytalam to 99% adhd, ciagle ich pelno :eviltong:

Ale to i z Sherry tak mamy, potrafi rano skakac po lozku, miedzy pokojem a sypialnia, znow na lozko i skakac po nas itd.... i to np w sobote rano.. nie wiem skad ma tyle energi..

no wlasnie ciekawe skąd ...moje te futrzaste sa typami spokojnymi ....ale boksia ...byla niezniszczalna ;-)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Nie ić :diabloti: do pracy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
.......nooo dzis i jutro niy ida :evil_lol::evil_lol:

[quote name='NATKA']Hejka :loveu:
Ja chce fotki Fruziola po SPA u Eri ;)
....hmmmm...

[quote name='Doginka']Ooooooo Fruzia była na odkudlaniu:razz: Pokażesz nam ja?:loveu:
......no Fruziol z reguły po wizycie u Erii wyglada pieknie czyli zawsze tak samo :eviltong:

[quote name='eria']ja fotek nie robiłam ,nie wiem jak Ina :) ale Fruziol piękny pachnący i kilo lżejszy jak zawsze wyszedł hihi

oooooooo takkkkkkkkk ...schudła zdecydowanieee :diabloti::diabloti: i beedzie taka sliczna dopóty Zuzol jej nie wymemło :evil_lol::evil_lol:

Posted

a pokarzesz nam ja????

ale masz fajowo ja bych tyz chciala ze dwa dni nie robic???? ale to sie da?
ja nie bede sie chwalic co sie dzieje z rana u mnie dobra????
moje gupoki wsie czekaja ino jak zacznie switac, te co w domu bo chca na dwor [i to wcale nie na sikanie i koopkanie i no by se poszczekac na wsi] a te co na dworze w nocy[czyli Gustaw ]
dostaja gupawki ino jak sie odwroce i nie ma juz zmiluj, chcy czy nie trza migiem lecieic na karmienie wsiego zywego co mam.czyli na spacer najsamprzod a ze po drodze co nieco karmie to tak to nazywam hihihi

Posted

je se do cie pisalam a tys akurat wstawiala zdjecia piknego wykosmetykowanego Fruzila!!!!! hihihi

zdjecia wyszly super ale chyba ino dlatego ze Fruziolek taki sliczniutki, swiezutki, jakby wyszla prosto do fryzjera?!

czy jej dobrze przystrzyzona fryzura poprawia nastoj jak mnie? na mnie udana wizyta u fryzjera czy u ogrodnika ,to tak jak psychoterapia, odnowa na calego hihihi

Posted

anetta napisał(a):
Ależ wróciła wypieszczona w tym SPA :cool3:
Pokażci eją bez obróbki zdjęciowej :p

Ina sobie lubi wygładzić conieco tu i ówdzie :evil_lol:

Posted

:eviltong:[quote name='Tekla64']a pokarzesz nam ja????

ale masz fajowo ja bych tyz chciala ze dwa dni nie robic???? ale to sie da?

pokazałam wyzej :eviltong:
no w moim przypadku to akurat da sie
nic nie robic ..jestem miszcz w leniuchowaniu :evil_lol:

[quote name='NATKA']No no prawdziwa królewna :lol:
http://i38.tinypic.com/2v9946b.jpg
cóż za włos jedwabisty, jakaż fryzurka nienaganna :loveu:
.siwy dym ..5 minut no moze 10 :evil_lol: potem to juz :diabloti:

[quote name='deer_1987']Ale spa! :)
tez bym takie chciała :eviltong:

[quote name='eria']oo Fruziol stoi :D
noooooooooooooooo :multi:

[quote name='Tekla64']je se do cie pisalam a tys akurat wstawiala zdjecia piknego wykosmetykowanego Fruzila!!!!! hihihi

zdjecia wyszly super ale chyba ino dlatego ze Fruziolek taki sliczniutki, swiezutki, jakby wyszla prosto do fryzjera?!

czy jej dobrze przystrzyzona fryzura poprawia nastoj jak mnie? na mnie udana wizyta u fryzjera czy u ogrodnika ,to tak jak psychoterapia, odnowa na calego hihihi
powiem tak...zachwycona wizytami w SPA nie jest :shake: ale nie ma wyjscia wiec znosi to cierpliwie chyba ze Andzia uzywa suszarki :evil_lol::evil_lol:....potem stan pieknosci trwa kilka chwil i Fruziol wraca do swojej potarganej egzystencji :evil_lol: jej to wsio rawno jak wyglada ...najbarzdiej zadowolona z faktu odkudlania jestem JA :multi:

[quote name='Shirai - Koki']http://i38.tinypic.com/2v9946b.jpg
Ale ona piekna na psia Miss Swiata sie pisze !!!!!!!!
Jesooooooooooo to musiałabym ja zamknąc w klatce coby wizerunku nie zmieniła :evil_lol::evil_lol:
ona najszczesliwasza jak moze po najwiekszym marasie biegac :diabloti:

[quote name='anetta']Ależ wróciła wypieszczona w tym SPA :cool3:
Pokażci eją bez obróbki zdjęciowej :p
hihih to sie nazywa odszumianie :eviltong:

[quote name='eria']Ina sobie lubi wygładzić conieco tu i ówdzie :evil_lol:
lubieeeee a czy to cosik złego na liftingi w realu mnie nie stac ? :diabloti::diabloti: w przypadku Fruziola to likwidacja szumów była :evil_lol:
a
[quote name='NATKA']Dzień Doberek ;)
Witam milusiooo ...mam dobry humor od rana :multi: ciekawe kto mi go zepsuje :diabloti:

Posted

sota36 napisał(a):
Tosia, ta 15 latka, to jej "szczenieca" milosc:) Tosia nr 2 to jest rude "{paskudztwo":) molestujace Zuze i Fruzie - Jabluszko - ja tez mialam takie "paskudztwo" - na imie mial Benus! Przekochana istota, jak to boksio:)

Aaahahaaaaaa...... Tylko mi tu proszę nie mówić "paskudztwo" na cuuudowną boksisię:loveu:

Ty miałaś BOKSIA?:crazyeye:

Posted

Tekla64 napisał(a):
...na mnie udana wizyta u fryzjera czy u ogrodnika ,to tak jak psychoterapia, odnowa na calego hihihi

Mamy podobnie:diabloti: Tylko tego ogrodnika bym wycięła:evil_lol:

Ale Eria wypieściła Ci Fruziolka:loveu::loveu::loveu: