Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie ja...to Jolusia juz popuszcza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co? Że niby szczekają? I co straż miejska do pracy przyszła?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszz pierwszy raz takie cuda widze[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Weź no se z sasiadka uprzejmie pogadaj:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

echhh nawet nie mow ..sama miala psa ktory godzinami wył podczas ich nieobecnosci ..od 2 miesiecy psa nie ma no i zaczely sie jazdyyyyyy....najgorsze jest to ze w zasadzie jestesmy jako wlasciele psów na przegranej pozycji ...

[I][B]halgre[/B][/I] --witanko w nocyy ..ano nie spie bom z pracy wrócila :eviltong:

Posted

[quote name='AngelsDream']Ja mam nadzieję, że artykuły, które przesłałam trochę pomogą.[/quote]

[I][B]bede miala chociaz jakos sie bronic :loveu:..choc wojny raczej nie wygram:shake:[/B][/I]

Posted

a faktycznie zakłócają spokój ?? :crazyeye:

To jest masakra nie tyle dla sąsiadów co dla właściciela jak pies wyje i szczeka podczas nieobecności... Po przejściach z Kreonem jestem tak cholernie na to wyczulona ....:shake: Nie mam pewności czy aby napewno cicho siedzi jak mnie nie ma, sąsiedzi się niby nie skarżą, ale kto wie......:roll:
po stokroć bardziej wolałabym psa niszczyciela niż hałasującego podczas nieobecności:roll:

Posted

Tak, Anka - ZAKŁÓCAJA! Wyja, szczekaja, sikaja po katach! Niszcza meble, glosno TV i Radia sluchaja, a na koniec Fruzolinda otwiera szafki i talerze z hukiem wywalaja! Aaa, zapomnialam dodac, ze jeszcze strony erotyczne w necie ogladaja!
"Jak dobrze miec sasiada jak dorze miec sasiada. On wiosna sie usmiechnie, jesienia zagada. On zawsze dopomoze, przy weglu i przy koksie i nawet niewiadamo , jak skonczy wam rok sie..." Pewno potem jego zona zadzwoni na SM> To fajna [piosenka Kunickiej}

Posted

[quote name='eria']ahaaaa czyli dziewczyny po prostu ..... hałaśliwych tatusiów miały ??? :evil_lol:[/quote]ano tak! A teraz maja wrednych sasiadow. I jak tu zyc????

Posted

[COLOR=Purple][B]witaj Słonko! :multi:

poczytałam o je*niętych sąsiadach i normalnie mi sie scyzoryk w kieszeni otworzył! :angryy:
ludzie to jednak powaleni są, ja pierdzielę... :-o

współczuwam Ci ogromnie, mam nadzieję, że to się uspokoi, bo to niefajna sprawa, jak Cię strażniki nawiedzają... :roll:

buziam Cię mocno!
i miziaki dla tych łokrutnie hałaśliwych panien :cool3: ;)
[/B][/COLOR]

Posted

[font=comic sans ms][size=4][color=blue]uwaga - donosze:
Ina doleciala cala i zdrowa do paryza z moja walizka (taka piekna czerwona - skoro ja nie moglam tym razem byc z ina, to przynajmniej niech walizka podrozuje!).
Paryz ja rozczarowal brudem i smrodem, czyli mimo uplywu czasu, niewiele sie tam zmienilo, za mojego pobytu jeszcze po ulicach fruwaly gazety i spali kloszardzi, no ale teraz jest chlodniej.
Dzis idzie do luwru - ma pozdrowic nike, wenus, dame i e. Delacroix oraz "wolnosc wiodaca lud na barykady" ( ona bedzie wiedziala o co mi chodzi), no i potem napoleona z kosciele inwalidow.
Ciag dalszy informacji naszej "dogomaniackiej moniki pawlikowskiej" - wkrotce[/color][/size][/font]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a wzienła spadochrona jak pojedzie na turdefela co by nie sfurgła ??:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie sfrugnie - kraty sa tam:) wiec jezd bezpieczna:) [I]cale szczynscie, bo bym ja nie puscila tam![/I]

Posted

[quote name='sota36']Nie sfrugnie - kraty sa tam:) wiec jezd bezpieczna:) [I]cale szczynscie, bo bym ja nie puscila tam![/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]godosz że ten szczypior sie bez te kraty nie przeciśnie :razz::razz: to już dychom spokojnie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]godosz że ten szczypior sie bez te kraty nie przeciśnie :razz::razz: to już dychom spokojnie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie wcisnie!!!! Dychej spokojnie! Una jest za rubo!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: Mo moze nie za rubo, ino wlosow na glowie ma za duzo i za sztywne!!!!Nie przejdzie lepetyna!