zuzolandia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie ja...to Jolusia juz popuszcza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co? Że niby szczekają? I co straż miejska do pracy przyszła?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszz pierwszy raz takie cuda widze[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Weź no se z sasiadka uprzejmie pogadaj:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] echhh nawet nie mow ..sama miala psa ktory godzinami wył podczas ich nieobecnosci ..od 2 miesiecy psa nie ma no i zaczely sie jazdyyyyyy....najgorsze jest to ze w zasadzie jestesmy jako wlasciele psów na przegranej pozycji ... [I][B]halgre[/B][/I] --witanko w nocyy ..ano nie spie bom z pracy wrócila :eviltong: Quote
AngelsDream Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja mam nadzieję, że artykuły, które przesłałam trochę pomogą. Quote
zuzolandia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='AngelsDream']Ja mam nadzieję, że artykuły, które przesłałam trochę pomogą.[/quote] [I][B]bede miala chociaz jakos sie bronic :loveu:..choc wojny raczej nie wygram:shake:[/B][/I] Quote
sota36 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ło mAtko!!!!!!!!! Wredota jedna!@@@@@@@ Porzyjedziemy dzis z odsiecza! Quote
eria Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 a faktycznie zakłócają spokój ?? :crazyeye: To jest masakra nie tyle dla sąsiadów co dla właściciela jak pies wyje i szczeka podczas nieobecności... Po przejściach z Kreonem jestem tak cholernie na to wyczulona ....:shake: Nie mam pewności czy aby napewno cicho siedzi jak mnie nie ma, sąsiedzi się niby nie skarżą, ale kto wie......:roll: po stokroć bardziej wolałabym psa niszczyciela niż hałasującego podczas nieobecności:roll: Quote
sota36 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tak, Anka - ZAKŁÓCAJA! Wyja, szczekaja, sikaja po katach! Niszcza meble, glosno TV i Radia sluchaja, a na koniec Fruzolinda otwiera szafki i talerze z hukiem wywalaja! Aaa, zapomnialam dodac, ze jeszcze strony erotyczne w necie ogladaja! "Jak dobrze miec sasiada jak dorze miec sasiada. On wiosna sie usmiechnie, jesienia zagada. On zawsze dopomoze, przy weglu i przy koksie i nawet niewiadamo , jak skonczy wam rok sie..." Pewno potem jego zona zadzwoni na SM> To fajna [piosenka Kunickiej} Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A faktycznie takie hałaśliwe są dziewczyny? Czy po prostu sąsiadka walnięta? Quote
sota36 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sa takie halasliwe, jak moj pies agresywny! I majacy ADHA! Quote
eria Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ahaaaa czyli dziewczyny po prostu ..... hałaśliwych tatusiów miały ??? :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='eria']ahaaaa czyli dziewczyny po prostu ..... hałaśliwych tatusiów miały ??? :evil_lol:[/quote]ano tak! A teraz maja wrednych sasiadow. I jak tu zyc???? Quote
Dobcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witanko:loveu: Co za... sąsiadka:diabloti: Jakby co, służę pomocą z bardzo, ale to bardzo agresywnym dobermanem:diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye: czy to ta sama sąsiadka co cie zalewa czy ta co jej zwierz sra pod wasz balkon :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witamy, witamy i się pytamy co u was? :lol: Quote
basia2202 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [COLOR=Purple][B]witaj Słonko! :multi: poczytałam o je*niętych sąsiadach i normalnie mi sie scyzoryk w kieszeni otworzył! :angryy: ludzie to jednak powaleni są, ja pierdzielę... :-o współczuwam Ci ogromnie, mam nadzieję, że to się uspokoi, bo to niefajna sprawa, jak Cię strażniki nawiedzają... :roll: buziam Cię mocno! i miziaki dla tych łokrutnie hałaśliwych panien :cool3: ;) [/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [font=comic sans ms][size=4][color=blue]uwaga - donosze: Ina doleciala cala i zdrowa do paryza z moja walizka (taka piekna czerwona - skoro ja nie moglam tym razem byc z ina, to przynajmniej niech walizka podrozuje!). Paryz ja rozczarowal brudem i smrodem, czyli mimo uplywu czasu, niewiele sie tam zmienilo, za mojego pobytu jeszcze po ulicach fruwaly gazety i spali kloszardzi, no ale teraz jest chlodniej. Dzis idzie do luwru - ma pozdrowic nike, wenus, dame i e. Delacroix oraz "wolnosc wiodaca lud na barykady" ( ona bedzie wiedziala o co mi chodzi), no i potem napoleona z kosciele inwalidow. Ciag dalszy informacji naszej "dogomaniackiej moniki pawlikowskiej" - wkrotce[/color][/size][/font] Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a wzienła spadochrona jak pojedzie na turdefela co by nie sfurgła ??:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a wzienła spadochrona jak pojedzie na turdefela co by nie sfurgła ??:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie sfrugnie - kraty sa tam:) wiec jezd bezpieczna:) [I]cale szczynscie, bo bym ja nie puscila tam![/I] Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='sota36']Nie sfrugnie - kraty sa tam:) wiec jezd bezpieczna:) [I]cale szczynscie, bo bym ja nie puscila tam![/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]godosz że ten szczypior sie bez te kraty nie przeciśnie :razz::razz: to już dychom spokojnie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]godosz że ten szczypior sie bez te kraty nie przeciśnie :razz::razz: to już dychom spokojnie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie wcisnie!!!! Dychej spokojnie! Una jest za rubo!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: Mo moze nie za rubo, ino wlosow na glowie ma za duzo i za sztywne!!!!Nie przejdzie lepetyna! Quote
Dozia_13 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witam... A ja sie dowiaduje, ze tu ktoś nam do Paryża zwiał... miłego pobyty życzę...;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to do Paryża:crazyeye:....To ja składam zamówienie na suwenira:diabloti:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts