Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36'][CENTER][SIZE=5][COLOR=indigo][B][FONT=comic sans ms]j[/FONT][FONT=comic sans ms]o ni jest for you sota ino jolusia!!!![/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooooo ale się oburzyła:evil_lol:

Ina......że niby ja ten kocioł:crazyeye::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Bania nie bania, psiaki potrzebują być focone :)[/quote]

dobzieee poprawiem siem :oops:

anitaaa i bartis--a dziekujemyyyy :loveu:

Alicja - no sooo to byłam Jo :eviltong:

eria- one mnie ulepiły zdolne dziołchy mom :evil_lol:

sota36-- Jolusiu wielkie sorry ...KCM :loveu:

Patisia- ciesze sie niezmiernie :multi:

jonqilla-kreatywne co nie ? :evil_lol:

majoka- a wiesz tak jakos zjechał na Slunsk :eviltong::eviltong:

Medorowa- no i sooo sie szatanisz ?:diabloti:

apple-- no przeca ni jo :evil_lol:jo je gornek :evil_lol:

Wrocilam z arbajtuu padam na pysk ...wykonczyli mnie handbalowe kibole :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']dobzieee poprawiem siem :oops:

anitaaa i bartis--a dziekujemyyyy :loveu:

Alicja - no sooo to byłam Jo :eviltong:

eria- one mnie ulepiły zdolne dziołchy mom :evil_lol:

sota36-- Jolusiu wielkie sorry ...KCM :loveu:

Patisia- ciesze sie niezmiernie :multi:

jonqilla-kreatywne co nie ? :evil_lol:

majoka- a wiesz tak jakos zjechał na Slunsk :eviltong::eviltong:

Medorowa- no i sooo sie szatanisz ?:diabloti:

apple-- no przeca ni jo :evil_lol:jo je gornek :evil_lol:

Wrocilam z arbajtuu padam na pysk ...wykonczyli mnie handbalowe kibole :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby jo taka stara i osmolona i jeszcze do tego pękata:crazyeye:

Zraniłaś mnie na wskroś:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I jak tam geriatria? Daje rade?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Ciiiiiiiiiii, juz spimy, nocniczek pod lozkiem, na nozkach skarpety, gybis w szklance....ciiiiiiiiiiiiiii spimy....

Posted

[quote name='sota36']Ciiiiiiiiiii, juz spimy, nocniczek pod lozkiem, na nozkach skarpety, gybis w szklance....ciiiiiiiiiiiiiii spimy....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahaha....Jola.....przestan bo popuszczę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahaha....Jola.....przestan bo popuszczę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]nocniczek masz?

Posted

[quote name='sota36']nocniczek masz?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musze chyba od Ali pożyczyć..... taki z kaczuszką i pozytywką...Jak popuszczę to będzie słychać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musze chyba od Ali pożyczyć..... taki z kaczuszką i pozytywką...Jak popuszczę to będzie słychać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]takie grajace nocniczki to sie na 40 dostaje, czy jak sie wchodzi w stan geriatryczny. Pozyjesz - dostaniesz!

Posted

[quote name='sota36']takie grajace nocniczki to sie na 40 dostaje, czy jak sie wchodzi w stan geriatryczny. Pozyjesz - dostaniesz![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeee znaczy sie że mi sprezentujesz tak?:multi:

I vice versa:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeee znaczy sie że mi sprezentujesz tak?:multi:

I vice versa:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nooooooo, dostaniesz, a ja nie - bo juz mam!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Nooooooo, dostaniesz, a ja nie - bo juz mam!!!!![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to ja ci zakupię nowy......foczkę
[IMG]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:HuFKHcmnApWezM:http://calineczka.pl/sklep/images/NocnikFoczka.jpg[/IMG]
takiego na pewno nie masz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Fajnie - Gut bedzie mial miske na wode nowa;) Bo taka ta foczka fajna, ze sikac szkoda.[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahah no to byłby widok:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]a wogole to jestem tak wkur..... ze szok...ta menda sasiadka nasłała na nas straz miejską ...bo jak twierdzi nasze psy zakłocają spokoj gd:diabloti:y nas nie ma.I te czarne wredoty normalnie napadli na mnie w miejscu pracy wrrrrrrrrrr.........:mad::mad:.....plusem tej calej spra:mad:wy choc minimalnym jest to ze facet byl dosc miły i poniekad :mad:rozumie sytuacje bo sam psa posiada:loveu:.....niemniej upierdliwa baba kolejny juz raz zepsuła mi humor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............[/B][/I]

[I][B]A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]a wogole to jestem tak wkur..... ze szok...ta menda sasiadka nasłała na nas straz miejską ...bo jak twierdzi nasze psy zakłocają spokoj gd:diabloti:y nas nie ma.I te czarne wredoty normalnie napadli na mnie w miejscu pracy wrrrrrrrrrr.........:mad::mad:.....plusem tej calej spra:mad:wy choc minimalnym jest to ze facet byl dosc miły i poniekad :mad:rozumie sytuacje bo sam psa posiada:loveu:.....niemniej upierdliwa baba kolejny juz raz zepsuła mi humor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............[/B][/I]

[I][B]A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:[/B][/I][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie ja...to Jolusia juz popuszcza:diabloti:

Że co? Że niby szczekają? I co straż miejska do pracy przyszła?:crazyeye:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] [B]Bossszz pierwszy raz takie cuda widze[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Weź no se z sasiadka uprzejmie pogadaj:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:[/B][/I][/quote]

[B][COLOR=sienna]hahaha... nie dalej jak wczoraj Dindek skoczył na faceta z zębami do jego rękawa z kurtki... nie chce mi się dalej opowiadać, ale jakoś to się skończyło na szczęście ok... a facet już chyba chciał coś kombinować przeciw nam ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]