zuzolandia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Wystawiam nos na chwilę spomiędzy PITów przeróżnych i VATów, co by zajrzeć, jak się macie koleżanki moje :) jako tako ;-) staramy sie nie zwariowac :lol: [quote name='evaxon']czesc pracusiu:multi::multi::multi: czesc imprezowiczkoo zlociutka :loveu: mam fotaski i to sloneczne ...:eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 hahaha a ta caly czas z tymi wielkimi fotami :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co się jej stało :roll::evil_lol: http://i44.tinypic.com/2cyjrf8.jpg cze Zuzolku :loveu:..... słońce jak ty pracujesz w piątek 20 marca ?? :roll: bo chciałam wpaść na wystawę , ale nie wiem czy którąś z was będzie okazja w piątek spotkać :cool3: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 evaxon--jak wielkie??? to jaki to w koncu rozmiar ma byc???:crazyeye::crazyeye: Alicja --20 jest wystawa katowicka? ....chocbym nawet miala robic to se wezme wolnee ...juz 3 razy z rzedu przypadło mi isc do arbajtu teraz juz sie nie zgodze hihih choc nie wiem jak mi tam wypadnie szychta :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://i44.tinypic.com/2cyjrf8.jpg świetne :razz: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Alicja napisał(a):wystawa jest 20-21-22 marca aaaaaaa no faktycznie ....ale spoko moze byc tak ze mi week wolny wypadnie hihihi ...ale to melodia przyszłosci :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 zuzolandia napisał(a):evaxon--jak wielkie??? to jaki to w koncu rozmiar ma byc???:crazyeye::crazyeye: takie jak kiedys:roll: Quote
AngelsDream Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg To mi się podoba najbardziej. :razz: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 AAAAA! My będziemy 20-ego na wystawie! Ja chcę się spotkać! Chcę! Spotkajmy się!! Quote
eria Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ee fotki są dobre, mają 640x640 ;) Ja zapewne do Katowic też pojade -w sobotę bo wtedy sznupy:loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Przyszłam błagać o wybaczenie:roll: Hahahaha Fruzia język Ci pokazała:eviltong: http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Noooo pisać kto jeszcze będzie w piątek :p???20 marca Quote
Bartiśkowa_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 http://i39.tinypic.com/htv0ip.jpg śliczne i Fruziolek z języczkiem :multi: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 evaxon napisał(a):takie jak kiedys:roll: czyli???......cusik mi ten ostatni neuron szwankuje chyba :evil_lol: AngelsDream napisał(a):To mi się podoba najbardziej. :razz: a dziekowac piknie :loveu::loveu: jbk napisał(a):AAAAA! My będziemy 20-ego na wystawie! Ja chcę się spotkać! Chcę! Spotkajmy się!! ...superanckoooooooo ...siem spotkamy wszyscy :multi::multi:..no prawie :eviltong: eria-- no ja pewnie tez zalicze 2 dni tylko jesio nie wiem kiedy kto idzie hihih tzn shih i brie :eviltong::eviltong: apple--ech Ty niedobra kobitoo :evil_lol::evil_lol: jbk-zuziole kusiole :loveu::loveu: Alicja-- no tez siem pytam :loveu: anitaaa i bartis--witanko slodka landryneczko :loveu::loveu: apple--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti: witam wszystkich dzis wolne wiec siedze se na dogo :eviltong: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a): apple--noo jak ładnie :evil_lol:..porzundek utrzymuje świat a ludzi bat :diabloti::diabloti: No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):No pięknie....nie wiedziałam że z Ciebie taka domina:crazyeye::diabloti: haaaa lubiem te batony :diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):haaaa lubiem te batony :diabloti: No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):No proszę:razz:........czego się jeszcze dowiemy:diabloti: mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):mrrrrr......rózne tajemnice drzemią w moim wnetrzu :cool3::cool3: :diabloti::diabloti::diabloti:Uwolnij demona!:razz::diabloti: Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Uwolnij demona!:razz::diabloti: so Ty godosz so Ty godosz :diabloti::diabloti: Albo lepiej nie:roll: siakoś tak lepiej mi z twoim janielskim obliczem:roll: .........NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM :diabloti::diabloti:...... .........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią ..... Quote
Recommended Posts