Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no co wy .......na świecie jesst tyle zarazków że mnie tam już nic nie zadziwi :evil_lol:

ale do marketów :diabloti:Ozzulkowi tysz nie pozwalam :cool1:

Posted

helloł widzialam duuuuużo foteczek:multi::multi::multi::multi::multi::loveu:
i podziwiam Zuzola, że tak ładnie przyjął tą małą bestyjkę. Zuza się nie buntuje, jak się tak po niej łazi?:cool3::diabloti::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
tAa swietne! Kiedy sie otrzymuje gratulacje, a kiedy odwroci sie plekcami - to noz w plecy. Kasia - sorry- wiem, ze jestes w nie zaangazowana. Zaliczalamwystawy za szczyla i nic sie nie zmienilo. Polska kynologia to .. bajzel! Za duzo wiem na ten temat - i nie chce sie wnerwiac. Nie tu miejsce i nie czas na dywagacje na ten temat!

Kazdy ma swoje zdanie na ten temat :cool1:

-----------------

zuzka piękny domek dostaliscie od wujka Guta! W ogole mala jest fotogeniczna :loveu::loveu::loveu: jak bedziecie w okolicach Sosnowca to zapraszam :p

Posted

[quote name='panienkabubu']Nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała - czy Fruzia będzie wystawiana? :cool3:

[quote name='panienkabubu']shih tzu są dobre na BISy:lol:
ps. z jakiej fruzia jest hodowli? :eviltong:

mój ulubiony zestaw pytań :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale nie wdaje sie w dyskusje :roll:

[quote name='sota36']Jeny- przestancie z tymi hodowlami, uczesaniami! Fruzia jest super i jest kochana i szczesliwa i to jest najwazniejsze!!!!!! A tatko nie podoba mi sie taki sztuczny - lepsze krotkowlose! Sa filuterniejsze!!!

:B-fly:no... tatko.. jak traswestyta wygląda..:diabloti:. myślałabym że to SUCZKA... kaj to chop z taką welą :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
mój ulubiony zestaw pytań :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale nie wdaje sie w dyskusje :roll:

ja też nie :)
każdy ma swoje zdanie na ten temat - to tak coś jak z polityką - wszyscy wszystko wiedzą, ale lepiej o niej nie rozmawiać :lol:

znaczy cyz ja dobrze rozumiem, że zdjęć nie będzie przez weekend!? :obrazic:

Posted

a ja uwazam,ze wystawy sa dla wlascicielie a nie psow,im to nie daje rodosci czy maja championa czy tez inne tytuly,im wystarczy tylko ,ze sa kochane chodza na spacerki no i ewentualnie szkolanie czy rozne inne zabawy:)ale to tylko moje skromne zdanie:)kazdy moze miec inne;)

Posted

Hello Zuzolki

brakowało nam "kudłatej" mordeczki,
nadrabiamy nadrabiamy braki
pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD