natija Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nomoj Agent lubi swoje klejnoty lizac a potemprzychodzi do mnie i mnie lize po gebie feeee Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no co wy .......na świecie jesst tyle zarazków że mnie tam już nic nie zadziwi :evil_lol: ale do marketów :diabloti:Ozzulkowi tysz nie pozwalam :cool1: Quote
zuzolandia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 na szczescie Zuzol sie brzydzi marketami;-) a Fruziol zapedow AZ takich ni mo i wie juz co to FEEEEE ;-) heeee Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :diabloti:Ozzulkowi czasem palemka odbijała :razz: Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 helloł widzialam duuuuużo foteczek:multi::multi::multi::multi::multi::loveu: i podziwiam Zuzola, że tak ładnie przyjął tą małą bestyjkę. Zuza się nie buntuje, jak się tak po niej łazi?:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 sota36 napisał(a):tAa swietne! Kiedy sie otrzymuje gratulacje, a kiedy odwroci sie plekcami - to noz w plecy. Kasia - sorry- wiem, ze jestes w nie zaangazowana. Zaliczalamwystawy za szczyla i nic sie nie zmienilo. Polska kynologia to .. bajzel! Za duzo wiem na ten temat - i nie chce sie wnerwiac. Nie tu miejsce i nie czas na dywagacje na ten temat! Kazdy ma swoje zdanie na ten temat :cool1: ----------------- zuzka piękny domek dostaliscie od wujka Guta! W ogole mala jest fotogeniczna :loveu::loveu::loveu: jak bedziecie w okolicach Sosnowca to zapraszam :p Quote
eria Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 to jeszcze fotki :lol: układanie Fruzi do zdjęcia:evil_lol: sukces: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :loveu::loveu::loveu: http://i21.tinypic.com/o8sbvn.jpg cała piątka extra!! Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://i23.tinypic.com/2gwc944.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam :) Człowieka troszkę nie ma i od razu ma duże zaległości :roll: ale za to jakie śliczne zdjęcia na mnie czekały i to jak dużo :) :loveu::loveu: Buziaki i Pozdrowienia :) Quote
natija Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witam tu sa zawsze cudne zdjecia,a w dodatku jest czym oko nacieszyc:) Quote
Dobcia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witanko:loveu: Starania o ułożnie psiaków nie poszły na marne, bo pięknie razem wyglądają:lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :multi::multi::multi:heyka moja Zuzolandio:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czeeeść zuzolki :) Pamiętacie nass ??:):):) Widzę, ze u Was się pozmieniało jakiś nowy domownik się pojawił :):iloveyou: Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 uu.. jakie fajne zdjęcioszki :multi: :loveu: czarny ma fajną brodę :cool3: :evil_lol: http://i21.tinypic.com/o8sbvn.jpg witamy się :multi: cmokasy na dzień dobry :p Quote
Pianka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/A40.jpg języczek:loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Spakowane czy już pojechane :hmmmm: doberek :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witam,dajcie znac jak bedziecie juz z powrotem.... Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='panienkabubu']Nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała - czy Fruzia będzie wystawiana? :cool3: [quote name='panienkabubu']shih tzu są dobre na BISy:lol: ps. z jakiej fruzia jest hodowli? :eviltong: mój ulubiony zestaw pytań :loveu::loveu::loveu::loveu: ale nie wdaje sie w dyskusje :roll: [quote name='sota36']Jeny- przestancie z tymi hodowlami, uczesaniami! Fruzia jest super i jest kochana i szczesliwa i to jest najwazniejsze!!!!!! A tatko nie podoba mi sie taki sztuczny - lepsze krotkowlose! Sa filuterniejsze!!! :B-fly:no... tatko.. jak traswestyta wygląda..:diabloti:. myślałabym że to SUCZKA... kaj to chop z taką welą :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] mój ulubiony zestaw pytań :loveu::loveu::loveu::loveu: ale nie wdaje sie w dyskusje :roll: ja też nie :) każdy ma swoje zdanie na ten temat - to tak coś jak z polityką - wszyscy wszystko wiedzą, ale lepiej o niej nie rozmawiać :lol: znaczy cyz ja dobrze rozumiem, że zdjęć nie będzie przez weekend!? :obrazic: Quote
natija Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a ja uwazam,ze wystawy sa dla wlascicielie a nie psow,im to nie daje rodosci czy maja championa czy tez inne tytuly,im wystarczy tylko ,ze sa kochane chodza na spacerki no i ewentualnie szkolanie czy rozne inne zabawy:)ale to tylko moje skromne zdanie:)kazdy moze miec inne;) Quote
WinterGirl Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hello Zuzolki brakowało nam "kudłatej" mordeczki, nadrabiamy nadrabiamy braki pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :hand:weekendujące :multi::multi::multi: Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 za to u Guta już jest pamiętnik :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts