Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty żeś nie wiedziala ze niebiesko zawsze tak ....dużo godki a potem ...doopa w troki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 doooopa to niebiesko mo blado ;-) eheheheheh no terozki to juz wszystko wiym ;-) ehhh Quote
jonQuilla Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='zuzolandia']Hejka:loveu: to umaszczenie ulegnie zmianie :evil_lol: ponoc :evil_lol: jo sie niy znom ale fachowcy tak twierdza heheh:evil_lol::evil_lol: nieee...jej nie może się nic zmieniać :evil_lol::evil_lol: zabroń jej ;) shih tzu mojej kuzynki jest calutki takiego koloru jak Fruzia ma na główce :) i od jej psiaka tak bardzo mi sie spodobały te maluchy :loveu::loveu: Zdrówka dla psiaczków :loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :hmmmm: RUDO kaj ześ jes........ coś ty zrobiła swoim dziewczynom ze tak sie pochorowały :roll: Quote
eria Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!! Quote
sota36 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 eria napisał(a):jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!! no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!! Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='eria']jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!! :roll:to nie moje ino TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on mi je ino pożyczył [quote name='sota36']no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!!....ale ALICJA FOREVER :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='jonQuilla']nieee...jej nie może się nic zmieniać :evil_lol::evil_lol: zabroń jej ;) shih tzu mojej kuzynki jest calutki takiego koloru jak Fruzia ma na główce :) i od jej psiaka tak bardzo mi sie spodobały te maluchy :loveu::loveu: Zdrówka dla psiaczków :loveu: A DZIEKUJE W IMIENIU PSIACZKOW :loveu: [quote name='Alicja']:hmmmm: RUDO kaj ześ jes........ coś ty zrobiła swoim dziewczynom ze tak sie pochorowały :roll: JAK POSZLACH DO ROBOTY TO ZECH JE ZAWARLA NA BALKONIE :diabloti: [quote name='eria']jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!! nooooooo bo to tak od RYDZYKA zawiewaloo:evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!! ALICJA Z KRAINY CZARÓW :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:roll:to nie moje ino TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on mi je ino pożyczył ....ale ALICJA FOREVER :multi::multi::multi: CZARNA ALICJA :loveu::loveu: a kaj mosz swojego STRACHA?????:evil_lol::evil_lol: FOTECKI NA DOBRALNOC ;-) Quote
Medorowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Widziołom foteczki na dobranoc:bigcool::bigcool: Quote
eria Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a czy Ty i Adi się mieścicie jeszcze w tym łóżku czy już wykludziliście się na ziemia ????:diabloti: Quote
Dobcia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Dobry wieczorek:) ...jakie słodkości do poduszki:loveu: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Medorowa napisał(a):Widziołom foteczki na dobranoc:bigcool::bigcool: CIESZKAM SIE OGROMNIASCIE :loveu::loveu: eria napisał(a):a czy Ty i Adi się mieścicie jeszcze w tym łóżku czy już wykludziliście się na ziemia ????:diabloti: noooo jeszcze sie mieszczymy :evil_lol: ale jakby tak jeszcze jedyn :crazyeye: to kaplica ...trza szpecjalne loze szykowac eheheh:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/2O.jpg :loveu::loveu::loveu: super wygladaja Quote
sota36 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 eria napisał(a):a czy Ty i Adi się mieścicie jeszcze w tym łóżku czy już wykludziliście się na ziemia ????:diabloti: mysle, z enie, bo Ina zamowila takie legowiskojak ma Gutek ( dla siebie i Adika???) Quote
Imbirka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cześć Zuzolandio:multi::multi::multi: Wy to faktycznie już niedługo nie będziecie mieć miejsca w łóżku, dziewczyny chyba już wszystko zaanektowały?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witam :multi::multi: To dobrze że Was nie zrzucają z łóżek...mnie raz Salsa zepchnęła :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :razz:Ina ...mam pomysła ...zakup dmuchany materac ....bardzo wygodny ;)...i świetnie się go dmucha ...szczególnie po 6 piwach :roll: Widzialam FOTY :multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Dobcia']Dobry wieczorek:) ...jakie słodkości do poduszki:loveu: ...i na podusia :loveu::loveu: [quote name='evaxon']http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/2O.jpg :loveu::loveu::loveu: super wygladaja niooooooooooooo:multi: [quote name='sota36']mysle, z enie, bo Ina zamowila takie legowiskojak ma Gutek ( dla siebie i Adika???) ejjjjjjjjj jo tu sciemniom ze jest oki TY zas mie wyzdradzilas :evil_lol::evil_lol: [quote name='Imbirka']cześć Zuzolandio:multi::multi::multi: Wy to faktycznie już niedługo nie będziecie mieć miejsca w łóżku, dziewczyny chyba już wszystko zaanektowały?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: ,,,,,,,legowisko xxl zamowione mom nadzieja ze bydzie nom z adikiem w nim dobrze :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: To dobrze że Was nie zrzucają z łóżek...mnie raz Salsa zepchnęła :evil_lol: jak narazie to Fruzola spada w nocy bo lazikuje i czasami braknie jej lozka :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:razz:Ina ...mam pomysła ...zakup dmuchany materac ....bardzo wygodny ;)...i świetnie się go dmucha ...szczególnie po 6 piwach :roll: Widzialam FOTY :multi::multi::multi::multi: ........no mosz dziolcha pomysla ...jo kupia materac i te 6 piffff a Ty do mie przijedziesz i go nadmuchosz hehheheeh:evil_lol: A tak wogole to dzien zaczyna sie paskudnie......... Zuzola zaczela nam wymiotywac najpierw normalnymi rzygowinami a potem krwia :crazyeye::crazyeye:zadzwonilam do weta a ten zeby przyjezdzac bo trzeba natychmiast interweniowac no to nic ino w auto i do weta najblizszego...oczywiscie po drodze zdazyla sie jeszcze raz wyproznic ....w gabinecie panika bo tak zuzola w srodku a fruzola w poczekalni wrzeszczy wnieboglosy bo jej siostre zabrali ....Zuzia zostala zbadana wet obejrzal wymiociny i powiedzial ze to nie krefff tylko zafarbowany sluz z karmy ktory cofnala sie z dwunastnicy ...a to objawy zatrucia ...byc moze kudlata zezarla cosik na dworze .....dostala zastrzyk plus cosik tam z glukoza ...w miedzyczasie oczywiscie musialam isc po Fruzola bo tak sie darla ze nie szlo wyrobic :crazyeye: dopiero jak byly razem to sie mala uspokoila ...ja zreszta tez bom juz najgorsze scenariusze miala przed oczami .....zobaczymy co bedzie dalej zuzol ma dzisiaj diete tylko woda z glukoza ....jutro ryz z kurczakiem..........mam nadzieje ze wszystko bedzie oki ............alem co podzyla to moje .........:shake::shake: A tak wogole to dziendoberek :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz .....dziękuje za takie przeżycia ....współczuje ....:kciuki: trzymam żeby juz było oki no i ślę wam buziole :loveu::loveu::loveu: Quote
Martinee Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jak dobrze ,że jest już wszystko ok witam cie serdecznie galeria super http://img442.imageshack.us/img442/4023/zzzz5ov3.jpg ekstra fota Quote
sota36 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ina kurde z czego to wszystko????????????????? Quote
Recommended Posts