Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']Hejka:loveu: to umaszczenie ulegnie zmianie :evil_lol: ponoc :evil_lol: jo sie niy znom ale fachowcy tak twierdza heheh:evil_lol::evil_lol:

nieee...jej nie może się nic zmieniać :evil_lol::evil_lol: zabroń jej ;)

shih tzu mojej kuzynki jest calutki takiego koloru jak Fruzia ma na główce :) i od jej psiaka tak bardzo mi sie spodobały te maluchy :loveu::loveu:

Zdrówka dla psiaczków :loveu:

Posted

eria napisał(a):
jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!!

no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!!

Posted

[quote name='eria']jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!!
:roll:to nie moje ino TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on mi je ino pożyczył

[quote name='sota36']no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!!....ale ALICJA FOREVER :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']nieee...jej nie może się nic zmieniać :evil_lol::evil_lol: zabroń jej ;)

shih tzu mojej kuzynki jest calutki takiego koloru jak Fruzia ma na główce :) i od jej psiaka tak bardzo mi sie spodobały te maluchy :loveu::loveu:

Zdrówka dla psiaczków :loveu:

A DZIEKUJE W IMIENIU PSIACZKOW :loveu:

[quote name='Alicja']:hmmmm: RUDO kaj ześ jes........

coś ty zrobiła swoim dziewczynom ze tak sie pochorowały :roll:
JAK POSZLACH DO ROBOTY TO ZECH JE ZAWARLA NA BALKONIE :diabloti:

[quote name='eria']jeeeeeeeee Rydzewska pozbyła sie nazwiska!!!!!!!! własnego nazwiska się wstydzi!!!

nooooooo bo to tak od RYDZYKA zawiewaloo:evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']no fakt - Rydzewska, to juz nie Rydzewska :( ino ALICJA!!!!
ALICJA Z KRAINY CZARÓW :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:to nie moje ino TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on mi je ino pożyczył

....ale ALICJA FOREVER :multi::multi::multi:

CZARNA ALICJA :loveu::loveu: a kaj mosz swojego STRACHA?????:evil_lol::evil_lol:

FOTECKI NA DOBRALNOC ;-)

Posted

Medorowa napisał(a):
Widziołom foteczki na dobranoc:bigcool::bigcool:

CIESZKAM SIE OGROMNIASCIE :loveu::loveu:

eria napisał(a):
a czy Ty i Adi się mieścicie jeszcze w tym łóżku czy już wykludziliście się na ziemia ????:diabloti:

noooo jeszcze sie mieszczymy :evil_lol: ale jakby tak jeszcze jedyn :crazyeye: to kaplica ...trza szpecjalne loze szykowac eheheh:evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
a czy Ty i Adi się mieścicie jeszcze w tym łóżku czy już wykludziliście się na ziemia ????:diabloti:

mysle, z enie, bo Ina zamowila takie legowiskojak ma Gutek ( dla siebie i Adika???)

Posted

cześć Zuzolandio:multi::multi::multi:
Wy to faktycznie już niedługo nie będziecie mieć miejsca w łóżku, dziewczyny chyba już wszystko zaanektowały?:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Posted

:razz:Ina ...mam pomysła ...zakup dmuchany materac ....bardzo wygodny ;)...i świetnie się go dmucha ...szczególnie po 6 piwach :roll:

Widzialam FOTY :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Dobcia']Dobry wieczorek:)

...jakie słodkości do poduszki:loveu:
...i na podusia :loveu::loveu:

[quote name='evaxon']http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/2O.jpg
:loveu::loveu::loveu: super wygladaja
niooooooooooooo:multi:

[quote name='sota36']mysle, z enie, bo Ina zamowila takie legowiskojak ma Gutek ( dla siebie i Adika???)
ejjjjjjjjj jo tu sciemniom ze jest oki TY zas mie wyzdradzilas :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Imbirka']cześć Zuzolandio:multi::multi::multi:
Wy to faktycznie już niedługo nie będziecie mieć miejsca w łóżku, dziewczyny chyba już wszystko zaanektowały?:cool3::cool3::cool3::evil_lol:
,,,,,,,legowisko xxl zamowione mom nadzieja ze bydzie nom z adikiem w nim dobrze :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi:

To dobrze że Was nie zrzucają z łóżek...mnie raz Salsa zepchnęła :evil_lol:

jak narazie to Fruzola spada w nocy bo lazikuje i czasami braknie jej lozka :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:razz:Ina ...mam pomysła ...zakup dmuchany materac ....bardzo wygodny ;)...i świetnie się go dmucha ...szczególnie po 6 piwach :roll:

Widzialam FOTY :multi::multi::multi::multi:
........no mosz dziolcha pomysla ...jo kupia materac i te 6 piffff a Ty do mie przijedziesz i go nadmuchosz hehheheeh:evil_lol:

A tak wogole to dzien zaczyna sie paskudnie.........
Zuzola zaczela nam wymiotywac najpierw normalnymi rzygowinami a potem krwia :crazyeye::crazyeye:zadzwonilam do weta a ten zeby przyjezdzac bo trzeba natychmiast interweniowac no to nic ino w auto i do weta najblizszego...oczywiscie po drodze zdazyla sie jeszcze raz wyproznic ....w gabinecie panika bo tak zuzola w srodku a fruzola w poczekalni wrzeszczy wnieboglosy bo jej siostre zabrali ....Zuzia zostala zbadana wet obejrzal wymiociny i powiedzial ze to nie krefff tylko zafarbowany sluz z karmy ktory cofnala sie z dwunastnicy ...a to objawy zatrucia ...byc moze kudlata zezarla cosik na dworze .....dostala zastrzyk plus cosik tam z glukoza ...w miedzyczasie oczywiscie musialam isc po Fruzola bo tak sie darla ze nie szlo wyrobic :crazyeye: dopiero jak byly razem to sie mala uspokoila ...ja zreszta tez bom juz najgorsze scenariusze miala przed oczami .....zobaczymy co bedzie dalej zuzol ma dzisiaj diete tylko woda z glukoza ....jutro ryz z kurczakiem..........mam nadzieje ze wszystko bedzie oki ............alem co podzyla to moje .........:shake::shake:

A tak wogole to dziendoberek :loveu::loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz .....dziękuje za takie przeżycia ....współczuje ....:kciuki: trzymam żeby juz było oki

no i ślę wam buziole :loveu::loveu::loveu: