Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

są już wyniki biochemii, są troszkę podwyższone ,,parametry,, (nie wiem czy poprawnie piszę) wątrobowe jednak nie jest to powód do niepokoju, jeśli pies będzie się zachowywał normalnie to warto powtórzyć badania za około 2 miesiące, jak odbiorę wyniki to wstawię scan na wątek (ale dopiero po niedzieli)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie ma, jeśli tam trwa remont, kręcą się różne ekipy itd, to czy to jest spokojne miejsce dla psiaka z takimi problemami behawioralnymi. Poza tym tam chyba jest teraz trudna sytuacja bytowo finansowa, czyż nie?

Energy napisał(a):
Bo był, a co to ma do rzeczy?

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Fido zbiera deklaracje na dt z behawiorysta- jego jedyna szansa!!!!

Widze, ze 200zl doszlo, troche pomoze...ale mi sie kaganiec metalowy nie podoba..innych nie ma ?
Pakus ma u wetki taki z materialu sa inne wieksze rozmiary ..no Pako nie lubi jak mu sie w gebie grzebie, wetka czy inny obcy
w klinice....tylko pancia moze grzebac...

Posted

coronaaj napisał(a):
Widze, ze 200zl doszlo, troche pomoze...ale mi sie kaganiec metalowy nie podoba..innych nie ma ?
Pakus ma u wetki taki z materialu sa inne wieksze rozmiary ..no Pako nie lubi jak mu sie w gebie grzebie, wetka czy inny obcy
w klinice....tylko pancia moze grzebac...

to był kaganiec na chwilę, tylko taki miałyśmy dostępny.

Posted

Pudel nie miał być w remontowanym domu i nie na bdt tylko dt, ale Journey napisała mi, że może się nim zająć za 20 zł/dobę...

mshume napisał(a):
Właśnie ma, jeśli tam trwa remont, kręcą się różne ekipy itd, to czy to jest spokojne miejsce dla psiaka z takimi problemami behawioralnymi. Poza tym tam chyba jest teraz trudna sytuacja bytowo finansowa, czyż nie?

Mamy możliwość umieszczenia pudliszona na dt u AniRe za 12 zł/dobę z wyżywieniem, terapią behawioralną i opieką weterynaryjną(oczywiście drobną;)) w cenie ( o tym miejscu pisała też Tripti).
Proszę bardzo, bardzo mocno o deklaracje, pudel ma wielką szansę, pomóżmy mu...

Posted

dzięki Energy!
a to lokalizacja Żyrardów, ten hotel? czy inna? bardzo dobra cena jakby nie patrzeć.
jak ta to pod względem transportu idealnie.
a to boksy czy dom?
a u furciaczek to boksy czy dom?
a czy AniaRe została uprzedzona, że pudelek miał dwa napady agresji z zębami? i to prawdopodobnie może się powtórzyć.

Posted

Tak pod Żyrardowem, oczywiście mówiłam o pogryzieniach.
U Furciaczek w domu tylko dalej nie ma miejsca, ma w kojcu ale pudla do kojca nie weźmie. U AniRe Tonic był w domu więc ten pewnie też, ale nie pytałam.
To cena preferencyjna dla pudliszona, ale deklaracji stanowczo za mało...

Posted

Na pierwszy miesiąc u AniRe już ma pieniądze... to może warto jednak myśleć o wyciągnięciu go na to dt? I przez ten miesiąc dalej szukać deklaracji?

Posted

Equus napisał(a):
Na pierwszy miesiąc u AniRe już ma pieniądze... to może warto jednak myśleć o wyciągnięciu go na to dt? I przez ten miesiąc dalej szukać deklaracji?

ja nie wyciagam psa bez większosci deklaracji...nauczyłam się już tego przez te lata na dogomanii,jak psiak juz w dt= bezpieczny to baaaaaaardzo trudno o jakiekolwiek deklaracje juz niestety, więc ja nie wezme za psiaka odpowiedzialności finansowej i nie wyciagne go bez większości deklaracji, tymbardziej, że niebyłby to "mój" jedyny podopieczny i w razie czego nie wyrobie z dozbieraniem dużej kwoty co miesiąc bazarkami
jeśli ktoś chce taką odpowiedzialność na siebie wziąć nie mam oczywiscie nic przeciwko:-)

Posted

Energy napisał(a):
Tak pod Żyrardowem, oczywiście mówiłam o pogryzieniach.
U Furciaczek w domu tylko dalej nie ma miejsca, ma w kojcu ale pudla do kojca nie weźmie. U AniRe Tonic był w domu więc ten pewnie też, ale nie pytałam.
To cena preferencyjna dla pudliszona, ale deklaracji stanowczo za mało...

AniaRe wzięłaby go od "już"?

Posted

Abrakadabra napisał(a):
AniaRe wzięłaby go od "już"?

No chyba tak, nic nie było o dalszym terminie...
To dla niego wielka szansa, bez deklaracji będzie siedział w schronie:(

Posted

a nie Fido? :) niestety psów do ratowania przybywa, ciężka sytuacja :( szkoda, bo przynajmniej w takim dt ktoś by mu sie dokładnie przyjrzał, schronisko i tak nie wyda go postronnej osobie, bo pies wrócił z łatką - pogryzł człowieka, więc dla niego to dożywocie w schronisku, a sytuacja jest taka jak jest i schronisko nawet nie wie czy zdoła sie ponieść po tym wszystkim, a za coś te psy trzeba utrzymać.