Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pudliszon się pokazuje i jeszcze raz zaprasza na bazarek:lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/212606-Ko%C5%82o-ratunkowe-dla-KAJO.-Uratuj-przed-do%C5%BCywociem-w-schronisku!-do-21.08.-Tylko-6-z%C5%82.?p=17408460#post17408460[/url]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Energy dziekuje za zaproszenie, czytam troszke o pudelku , uroczy czarnulek:thumbs::thumbs:sciskam , aby udalo sie wyczarowac domus dla Kajo! Nie wspomoge pieniazkami niestety ....tego cudnego psiapsiunia , ale kibicowac bede caluni czas!

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciociu Energy dziekuje za zaproszenie, czytam troszke o pudelku , uroczy czarnulek:thumbs::thumbs:sciskam , aby udalo sie wyczarowac domus dla Kajo! Nie wspomoge pieniazkami niestety ....tego cudnego psiapsiunia , ale kibicowac bede caluni czas![/QUOTE]

Witaj:lol:kciuki są też bardzo potrzebne:lol:
Może akurat Twoje ciepłe myśli pomogą wyczarować mu domek:lol:

Posted

Mamy wyniki Kajo, ma zbyt niski poziom T4, co może wskazywać na niedoczynność tarczycy. Pozostałe parametry i kortyzol ok.

Dostanie leki na 2 tyg, dawkę minimalną działającą i zobaczymy, jak na nie reaguje.

Posted

[quote name='AniaRe']Mamy wyniki Kajo, ma zbyt niski poziom T4, co może wskazywać na niedoczynność tarczycy. Pozostałe parametry i kortyzol ok.

Dostanie leki na 2 tyg, dawkę minimalną działającą i zobaczymy, jak na nie reaguje.[/QUOTE]

Aniu, a jakie koszty tych leków będą?

A mogłabyś jeszcze napisać coś o Waszym szkoleniu na licytację dla Kajo? jakie terminy mniej więcej, lokalizacja - czy na powietrzu czy w szkole, czy można pożyczyć jako cytat Wasz tekst ze strony z opisem szkolenia?

Posted

na razie za krótko oceniać , po 2 tygodniach będziemy może mądrzejsze

A żeby wszyscy zaangażowani w adopcję Kajo mogli spać spokojniej: my dajemy Kajo jeszcze jeden miesiąc u nas za free, gdybyście ew. tylko opłacili jego jedzenie -albo kupcie mu średni worek karmy, albo podeślijcie ca. 50 zł. Jeśli Wam takie rozwiązanie psuje. Odrobaczanie i odkleszczanie też od nas.

p.s. czy ktoś może się ulitował nad tym bazarkiem szkoleniowym? Ja nie umiem :oops:

Posted

[quote name='AniaRe']na razie za krótko oceniać , po 2 tygodniach będziemy może mądrzejsze

A żeby wszyscy zaangażowani w adopcję Kajo mogli spać spokojniej: my dajemy Kajo jeszcze jeden miesiąc u nas za free, gdybyście ew. tylko opłacili jego jedzenie -albo kupcie mu średni worek karmy, albo podeślijcie ca. 50 zł. Jeśli Wam takie rozwiązanie psuje. Odrobaczanie i odkleszczanie też od nas.

p.s. czy ktoś może się ulitował nad tym bazarkiem szkoleniowym? Ja nie umiem :oops:[/QUOTE]

Ania, kocham Cię!!!
Bardzo dużo robisz dla Kajo.... serdecznie dziękujemy za wszystko!!!
Masz na mysli jakąś konkretną karmę? Mogę wysłać kurierem jakieś 10kg Dog Chow dla psów dorosłych. Może być?
Tripti, dasz radę ogarnąć bazarek?

Posted

[quote name='Abrakadabra']
Masz na mysli jakąś konkretną karmę? Mogę wysłać kurierem jakieś 10kg Dog Chow dla psów dorosłych. Może być?[/QUOTE]

Jasne, on je wszytko chętnie. A Ty masz daleko na Pola Mokotowskie? Bo my tam co sobota jesteśmy rano. A w niektóre niedziele na Żoliborzu cały dzień, bo mamy 8 godzin zajęć na kursie dla dogoterapeutów.

Posted

[quote name='AniaRe']Jasne, on je wszytko chętnie. A Ty masz daleko na Pola Mokotowskie? Bo my tam co sobota jesteśmy rano. A w niektóre niedziele na Żoliborzu cały dzień, bo mamy 8 godzin zajęć na kursie dla dogoterapeutów.[/QUOTE]
Trochę km mam... ale to nie problem.
Tyle, czy jest sens czekać do kolejnej soboty?
Może jednak wyślę kurierem, tylko nie wiem na jaki adres.

Posted

To miało być ułatwienie, a nie dodatkowa trasa dla Ciebie :)

Pytałam, bo czasami ktoś ma blisko, albo akurat jedzie- przypadki chodzą po ludziach...

Z głodu to Kajo nie umrze, nie ma problemu.

Posted

[quote name='AniaRe']To miało być ułatwienie, a nie dodatkowa trasa dla Ciebie :)

Pytałam, bo czasami ktoś ma blisko, albo akurat jedzie- przypadki chodzą po ludziach...

Z głodu to Kajo nie umrze, nie ma problemu.[/QUOTE]

Nie, aż taki problem to nie byłby.
Zadzwonię jednak jutro do Ciebie , to się dogadamy.

Posted

Kajo ma już z bazarku wszystkie wpłaty dotychczas zakupionych kółeczek, czyli 158 zł - dziękujemy wszystkim, którzy pomogli i zapraszamy jeszcze przez kilka dni.
Jeżeli będzie taka potrzeba dajcie znać przeleję pieniążki na jedzenie czy na leki.
Czy jest szansa na to, aby darczyńcy wpłacili deklarację za sierpień i wrzesień? w ten sposób uzbierałoby się na wszelki wypadek na październik? co o tym myślicie?