gene Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja mam kochanego Boston Teriera i nie mam sie gdzie nim pochwalic bo nie ma go w podforach! Quote
Unbelievable Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gene napisał(a):Ja mam kochanego Boston Teriera i nie mam sie gdzie nim pochwalic bo nie ma go w podforach! Boston terrier jest w grupie psów ozdobnych ;) Quote
Vesper Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='gene']Ja mam kochanego Boston Teriera i nie mam sie gdzie nim pochwalic bo nie ma go w podforach! Bo Boston Terier to terier ale tylko "z nazwy"! Szukaj w gr.IX- psów ozdobnych i do towarzystwa :) Arielka186 ma: -stafficzkę Arielkę Z Błękitnego Rodu (Sirius Zecchieno D'Oro&Orka Buldożer) -staffika z własnej hodowli o imieniu Adi Adonis Ostentator na warunkach hod. u koleżanki (Denpower Romeo&Arielka Z Błękitnego Rodu) -"westika" Paka, z pseudohodowli -dwie chihuahua: Lambadę Z Błękitnego Rodu i Biancę Pociechy Agniechy -oraz multum innych zwierzaków (szczurki, papugę-nimfę, 2 szynszyle, świnki morskie, myszy, chomika, myszoskoczka) Quote
PARSONRK Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='PARSONRK']Parsonrk ma Parson Russell Terriery: Ch Pl, agility A2 FANABERIA Półdiable - ur. 13.02.2001 (m. Ziutka, o. 4 Fun's Sir Viver) Mł Ch Pl, Mł Zw Pl, Ch Pl REDNOCK EMIR Green Dog - ur. 26.07.2003 (m. Topping Tess of His Master's Choice, o. Rednock Q-Man) Zw Kl 2006, agility A2 FUNT Mysia Zagłada - ur. 02.09.2004 (m. Fanaberia Półdiable, o. Rednock Emir Green Dog) łoj łoj update się należy :] Mł Ch Pl&Slo<&Kft&VHD, Mł Zw Pl&Lt, Zw Klubu PL&Lt, Mł Zw Eu Sr Wsch, EuropaJugend Sieger, Zw Pl, Zw Klubu Pl&Slo, Ch Pl, Ch Slo itd itd itd....Plappermaulchen's KUSZA Mł Zw Swiata, Mł Ch Pl, Zw Klubu Pl& Slo, Ch Pl itditd IMBIR Mysia Zagłada FCI Mł Ch Pl, Ch Pl INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI AKC Ch Snow Wolf's TRUE GRIT i szczeniaka REAL KUNG FU PANDA Equus i jeszcze dwa dzieciaki na współwłasność :> MIRABELKA Mysia Zagłada FCI & LORD Mysia Zagłada FCI Quote
Recommended Posts