Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Kiniu, przepraszam, że nie w temacie, chociaż... nad Tobą musiały podobne czarodziejskie, magiczne anioły czuwać ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730054#post19730054[/url]

Posted

[quote name='olly']Tatankas, masz zapchaną skrzynkę!

Kinio dostał 20zł od Magdy K. za ogłoszenia robione przez Tatankas :)
dziękujemy :)[/QUOTE]

Za mała ta skrzynka-Magda K to chyba Yana,albo jej znajoma,bo im robiłam ogłoszenia.Jeżeli tak to dziękujemy bardzo za nadpłatę :loveu:

Posted

[quote name='tatankas']Za mała ta skrzynka-Magda K to chyba Yana,albo jej znajoma,bo im robiłam ogłoszenia.Jeżeli tak to dziękujemy bardzo za nadpłatę :loveu:[/QUOTE]

tak to ode mnie :-)

Posted

a tu historia 12letniego Juniorka spod Bydgoszczy, któremu nie udało się pomóc :( Juniorku, przepraszam... :(:(:(

[URL]http://tvnplayer.pl/programy-online/psie-adopcje-i-nie-tylko-odcinki,1035/odcinek-6,tragiczne-skutki-blednej-decyzji,S00E06,15365.html[/URL]

Posted

A ja bardzo proszę o pomoc dla Aresa. Pies wielkości owczarka - przestaje chodzić :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233243-Ares-starszy-pies-w-typie-owczarka-potrzebuje-pomocy-Problemy-z-%C5%82apami[/url]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='olly']Kinio zjadł trochę, to nie jest do niego podobne, że nie ma apetytu. Trzeba będzie udać się do weta.

Kinio otrzymał 30zł od ludwa[/QUOTE]

Dziękujemy ludwa ;)

A Kiniu może po prostu nie ma ochoty jeść,moja staruszka też tak czasami miała,choć przy obecnym rudym żarłoku czasem o tym zapominam ;)

Posted

moze Kinio nie lubi niskiego ciśnienia

Tatankas jak przeliczę finanse , to będę prosić o ogłoszonka ...ale to tak pod koniec miesiąca tak że Kiniowi grosik wpadnie

Posted

[quote name='Alicja']moze Kinio nie lubi niskiego ciśnienia

Tatankas jak przeliczę finanse , to będę prosić o ogłoszonka ...ale to tak pod koniec miesiąca tak że Kiniowi grosik wpadnie[/QUOTE]

Zrobię,co w mojej mocy,niestety a może i stety(zależy z której strony patrzeć)znalazłam pracę i w tygodniu mam bardzo mało czasu,zostają tylko weekendy,które nie zawsze mam wolne.Daj jednak znać,dla Kinia cosik się wymyśli ;)

Posted

A nie byliście z Kiniem ostatnio gdzieś na łonie natury? Ja ma absolutną fiksację na punkcie kleszczy. Nasz Doktor twierdzi, że jak pies od miski odchodzi i nie chce jeść, trzeba biegiem zrobić badanie krwi, żeby wykluczyć babeszję. Parę razy już się nam udało dzięki temu uniknąć kroplówek, rozwalonej wątroby i niemałych kosztów...

Posted

[quote name='tatankas']Zrobię,co w mojej mocy,niestety a może i stety(zależy z której strony patrzeć)znalazłam pracę i w tygodniu mam bardzo mało czasu,zostają tylko weekendy,które nie zawsze mam wolne.Daj jednak znać,dla Kinia cosik się wymyśli ;)[/QUOTE]

.........:calus:

a z pracy tylko się cieszyć :)