tu_ania_tu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [IMG]http://i52.tinypic.com/r9gb9e.jpg[/IMG] to zdjęcie z nowego domu chorej na dysplazję dożycy Quote
olly Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 genialny pomysł!! :) muszę tylko wykombinować wykładzinę, bo nie mam niestety :( takie chodniki/wykładziny to chyba nie jest drogi interes, co?? No i na pewno zakupy nastąpią po rehabilitacji, bo z kaską krucho :( Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='olly']genialny pomysł!! :) muszę tylko wykombinować wykładzinę, bo nie mam niestety :( takie chodniki/wykładziny to chyba nie jest drogi interes, co?? No i na pewno zakupy nastąpią po rehabilitacji, bo z kaską krucho :([/QUOTE] Zbiórka dla Kinia....:p Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Taka wystarczy [url]http://www.komfort.pl/wykladziny-dywanowe,1122257,1462155642[/url] Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I trzeba popytać o resztki w sklepach. Nieraz zostają im takie niewymiarowe końcówki... Wiguś, Kinio - jesteście BOHATERAMI! Quote
zelek150 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Boksia ze strony pogotowia nie ma już dłuższy czas,za to jest inny-mniej boksiowaty ale jest tam już naprawde długo.Jeśli się uda i wpuszczą nas tam to razem z dzdzowniś postaramy się go z tamtąd wyciągnąć Quote
w deszczu rosnę Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Pozwalam sobie zalinkować do bazarku, z którego dochód przeznaczony będzie na rehabilitację Kinia i boksery pozostające pod opieką Fundacji "SOS Bokserom" :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/218519-ZAPRASZAM!!!-Na-rehabilitację-boksia-Kinga-i-findację-sos-bokserom-do-05.12[/url] Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kinio jest na kalendarzu:multi::multi::multi: Quote
madziulka24 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Witaj Kiniulku... Ostatnio zapęd na głowie ale mimo wszystko zaglądam i pamiętam;-) buzialaczki słodziudki Quote
hecia13 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ola, buciki nie zdadzą raczej egzaminu, one maja spód z czegoś w rodzaju skaju, po kafelkach na pewno będzie się ślizgać... Pomysł z wykładziną chyba lepszy. Ucałowania dla faflunków i zdrowia życzymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 MojemU wnukowi bez przerwy złaziły takie z gumkami od spodu... [COLOR=blue]PROSZĘ PRZECZYTAJCIE MÓJ APEL W PODPISIE!!![/COLOR] Quote
olly Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 King jest po pierwszej rehabilitacji, śmiga jak szalony :) 2,5 godzinki zabiegów działa cuda!! dziś wszystkie 4 łapki w użyciu :) za wczorajsze zabiegi płaciłam 60 zł - czyli na wczoraj King jest 10 zł na minusie, brakuje nam jeszcze 240zł do końca rehabilitacji :( musimy się "sprężyć" jakoś, bo ja po ostatnich przebojach w Wigorem niestety nie jestem w stanie wyłożyć nawet grosika :( Quote
tatankas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='olly']King jest po pierwszej rehabilitacji, śmiga jak szalony :) 2,5 godzinki zabiegów działa cuda!! dziś wszystkie 4 łapki w użyciu :) za wczorajsze zabiegi płaciłam 60 zł - czyli na wczoraj King jest 10 zł na minusie, brakuje nam jeszcze 240zł do końca rehabilitacji :( musimy się "sprężyć" jakoś, bo ja po ostatnich przebojach w Wigorem niestety nie jestem w stanie wyłożyć nawet grosika :([/QUOTE] Kurczaczku-opóźnia mi się rozliczenie bazarku,bo jedna osoba nie wpłaca(emhokr),ale ponieważ ona zawsze płaciła w terminie i była stałą klientką,więc czekam wciąż,aż się odezwie,może się coś stało :( Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='tatankas']Kurczaczku-opóźnia mi się rozliczenie bazarku,bo jedna osoba nie wpłaca(emhokr),ale ponieważ ona zawsze płaciła w terminie i była stałą klientką,więc czekam wciąż,aż się odezwie,może się coś stało :([/QUOTE] Z emhkor coś się musiało stać, bo na innym bazarku taka sama sytuacja...sadze że jest uczciwa... Quote
tatankas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']Z emhkor coś się musiało stać, bo na innym bazarku taka sama sytuacja...sadze że jest uczciwa...[/QUOTE] Na pewno jest,u mnie już nie raz kupowała i nigdy nie było problemu. Quote
Kapsel Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']Kinio jest na kalendarzu:multi::multi::multi:[/QUOTE] Ninuś a skąd wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny ten domeczek dla Jasperka :loveu: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='tatankas']Na pewno jest,u mnie już nie raz kupowała i nigdy nie było problemu.[/QUOTE] i zaczynam się porzadnie martwić.... [quote name='Kapsel']Ninuś a skąd wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny ten domeczek dla Jasperka :loveu:[/QUOTE] jednak chłopak wybrany? a bo dostałam ofertę zakupu kalendarza , przesłałam Ci na pocztę mailową:multi: Quote
Kapsel Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']i zaczynam się porzadnie martwić.... jednak chłopak wybrany? a bo dostałam ofertę zakupu kalendarza , przesłałam Ci na pocztę mailową:multi:[/QUOTE] Chłopak wybrany, Pani całą noc nie spała, tak sie przejęła jego losem. Wzięła 2 tygodnie urlopu żeby mógł dojść do siebie. Masz Ninuś rękę :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Kapsel']Chłopak wybrany, Pani całą noc nie spała, tak sie przejęła jego losem. Wzięła 2 tygodnie urlopu żeby mógł dojść do siebie. Masz Ninuś rękę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Wiem, pytałam o te wolne dni na start...Mam nadzieję że go Śliniak nie zje ( ten co u rodziców);) Quote
Kapsel Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='andegawenka']Wiem, pytałam o te wolne dni na start...Mam nadzieję że go Śliniak nie zje ( ten co u rodziców);)[/QUOTE] Nie zje, bo Jasperek :buzi: to nie pies, to anioł jest :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Kapsel']Nie zje, bo Jasperek :buzi: to nie pies, to anioł jest :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Szczęściarz...Alu,jesli mu założy wątek to daj namiary:loveu: Quote
olly Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dostałam dziś 50zł od Jagody na rehabilitację Kinia, Jagódko, dziękuję :loveu::loveu::loveu: Na obecną chwilę Kinio jest 80zł na minusie, do tego dojdzie jeszcze 120zł za czwartek i piątek (po 60zł na dzień) Quote
tatankas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='olly']Dostałam dziś 50zł od Jagody na rehabilitację Kinia, Jagódko, dziękuję :loveu::loveu::loveu: Na obecną chwilę Kinio jest 80zł na minusie, do tego dojdzie jeszcze 120zł za czwartek i piątek (po 60zł na dzień)[/QUOTE] Czyli ile poszło na rehabilitację,bo muszę w rozliczenie wpisać??? mam zapisane tylko pierwsze 60zł,były jeszcze dwa zabiegi-tak? Quote
olly Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='tatankas']Czyli ile poszło na rehabilitację,bo muszę w rozliczenie wpisać??? mam zapisane tylko pierwsze 60zł,były jeszcze dwa zabiegi-tak?[/QUOTE] były jeszcze 2 ( w tym jeden - dzisiejszy- jeszcze trwa) i będą jeszcze 2 (czw. i pt) Quote
tatankas Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jeszcze kilka osób nie wpłaciło,ale że boksio potrzebuje kasy,a osoby zaufane,więc już podliczyłam bazarek ten: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216666-ZAKO%C5%83CZONY!!!-na-boksie-asty-i-zwyk%C5%82e-kundelki/page12[/url] i jutro u ciebie na koncie będzie 131zł :) Quote
Recommended Posts