w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dziś się spotkały nasze ancymony na rehabilitacji, ale chyba niespecjalnie sobie przypadły do gustu. Kinulec żywotnik, nie usiedzi na miejscu :) Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='tatankas'] A co Kiniu robi,jak towarzysz wraca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/881/50cd04084440bdbcmed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] tu mnie nie ma :) Quote
Nutusia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Musiał sprawdzić czy cudze wyrko nie jest przypadkiem wygodniejsze. No i czy pod kocykiem nie chowa się jeszcze jeden... gremlin :) Quote
olly Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kochani, otrzymałam pieniążki od Yana 50zł i od zelek (Rafał) również 50zł. W sumie na koncie Kinia jest 170 zł na plusie. Rehabilitacja do piątku włącznie opłacona :) Dziękujemy!!! Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A ja nabrałam nowego zboczenia ;) "O szczeniaczek. Czy ten pies jest rodowodowy, proszę pana?" Quote
tatankas Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Skleciłam nowy bazarek dla Kinga-zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214099-Dla-ch%C5%82opczyka-i-dziewczynki-dla-Ciebie-wszystko-w-KT-na-rehabilitacj%C4%99-Kinga-do-12.09[/url] Quote
tatankas Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 I wysłałam 30zł ze spadku po Gaborku dla Kinga,olly potwierdź tu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207014-Bokser-quot-dominator-quot-Gryfino-zbieramy-na-szczepienia-i-kastracj%C4%99-nie-mia%C5%82-nic%21%21%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/207014-Bokser-quot-dominator-quot-Gryfino-zbieramy-na-szczepienia-i-kastracj%C4%99-nie-mia%C5%82-nic!!!/page7[/URL] Jak pieniążki dojdą :) Quote
andegawenka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='olly']Kochani, otrzymałam pieniążki od Yana 50zł i od zelek (Rafał) również 50zł. W sumie na koncie Kinia jest 170 zł na plusie. Rehabilitacja do piątku włącznie opłacona :) Dziękujemy!!![/QUOTE] Olly przepraszam za brak wiary, napisz coś o Kiniu:oops: Quote
olly Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kochani, no u Kinia bomba :) Trzecia rehabilitacja miała przywrócić sprawność nóżki, a dała o duuuuużo więcej. King się rozbrykał, łazi po mieszkaniu po pijaku, wstaje, chodzi, przewraca się i od nowa :) wydaje mi się, że zaczyna trochę kontrolować równowagę, jak stoi i przechyla się w prawo, to kontruje na lewą stronę, no i bum na doopkę. Ma fajny filmik Kiniowy, ale ma 130MB, a ja nie potrafię obsługiwać YouTube :( Quote
tatankas Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 [quote name='olly']Kochani, no u Kinia bomba :) Trzecia rehabilitacja miała przywrócić sprawność nóżki, a dała o duuuuużo więcej. King się rozbrykał, łazi po mieszkaniu po pijaku, wstaje, chodzi, przewraca się i od nowa :) wydaje mi się, że zaczyna trochę kontrolować równowagę, jak stoi i przechyla się w prawo, to kontruje na lewą stronę, no i bum na doopkę. Ma fajny filmik Kiniowy, ale ma 130MB, a ja nie potrafię obsługiwać YouTube :([/QUOTE] A da się przesłać mailem,czy innym sposobem do mnie,to ja już wstawię gdzie trzeba.Kochana,mówiłam,że tak będzie.Dobrze by było i jeszcze czwartą rehabilitację i piątą jak trzeba,ale Kiniu musi już pięknie chodzić,żeby przerwać,wtedy będzie mógł sam ćwiczyć swoje mięśnie i rehabilitacja nie będzie tak potrzebna.Oj żebym ja bliżej mieszkała,to byśmy codziennie na długie rehabilitacyjne spacerki chodzili :( a tak to lipa :( Quote
wykrywka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dzielny King, jest nadzieja, wiara - będzie dobrze :kciuki: Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kiniolku, przepraszam, że dopiero dziś, ale doba za krótka ostatnio... Właśnie poleciało 105 zł - reszta z bazarku książkowego. Na zdrowie, Kochany! :) Quote
tatankas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']Kiniolku, przepraszam, że dopiero dziś, ale doba za krótka ostatnio... Właśnie poleciało 105 zł - reszta z bazarku książkowego. Na zdrowie, Kochany! :)[/QUOTE] Czyli w sumie ile,bo muszę do rozliczenia wpisać??? I oczywiście bardzo dziękujemy :) Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Razem 305 zł i bardzo prosimy o potwierdzenie otrzymania salda na wątku bazarkowym, co by z czystym sumieniem zatrzasnąć kłódeczkę na naszej księgarence ;) Quote
tatankas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']Razem 305 zł i bardzo prosimy o potwierdzenie otrzymania salda na wątku bazarkowym, co by z czystym sumieniem zatrzasnąć kłódeczkę na naszej księgarence ;)[/QUOTE] Ja wpisuję w rozliczenie,a olly potwierdzi jak dojdą,tylko link do bazarku dawaj,by wiedziała gdzie wpadać i potwierdzać ;) Quote
olly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Otrzymałam od Nutusi 105 zł, dziękuję :) Jutro zamawiamy HMB :) i w przyszłym tygodniu będę musiała kupić Kingusiowi karmę dla dziadziów wg zaleceń weta :) Quote
olly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 co on dzisiaj wyprawia!!!!!!!!!!!! jeny, szczenior, a nie dziadzio!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbroił piłkę na czynniki pierwsze, zajął się teraz kolejną, podrzuca ją go góry i mknie w jej stronę, podgryza ją i mruczy.. cudaśny widok :) dziś chodzenie idzie mu rewelacyjnie, coraz lepiej. eh... jaki szczęśliwy psiur!! Quote
w deszczu rosnę Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='olly']co on dzisiaj wyprawia!!!!!!!!!!!! jeny, szczenior, a nie dziadzio!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbroił piłkę na czynniki pierwsze, zajął się teraz kolejną, podrzuca ją go góry i mknie w jej stronę, podgryza ją i mruczy.. cudaśny widok :) dziś chodzenie idzie mu rewelacyjnie, coraz lepiej. eh... jaki szczęśliwy psiur!![/QUOTE] wydrukuj sobie ten post w druku wielkoformatowym i wytapetuj nim ścianę - tak na przyszłość - na wypadek, gdyby Cię rozkminy podobne do tych ostatnich dopadły Quote
tatankas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='olly']co on dzisiaj wyprawia!!!!!!!!!!!! jeny, szczenior, a nie dziadzio!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbroił piłkę na czynniki pierwsze, zajął się teraz kolejną, podrzuca ją go góry i mknie w jej stronę, podgryza ją i mruczy.. cudaśny widok :) dziś chodzenie idzie mu rewelacyjnie, coraz lepiej. eh... jaki szczęśliwy psiur!![/QUOTE] A nie mówiłam-o jeeeee:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
olly Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 myślałam o jakimś przyrządzie, który pomógłby Kiniowi utrzymać równowagę, nie wózek, coś mniejszego, jakiś taki podpitolnik, żeby musiał sam stawiać kroki, a nie jak mu się znudzi to szpytki podniesie do góry, bo przecież potrafi chodzić na 2 łapinkach. To nie musi być przyrząd ortopedyczny, może być własnej roboty, tylko, kurde, co?? myślałam o tych szelkach, co myślicie?? jeny, on tak pięknie dzisiaj stawiał kroki i zaczyna panować nad równowagą :):):):);););) Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='olly']co on dzisiaj wyprawia!!!!!!!!!!!! jeny, szczenior, a nie dziadzio!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbroił piłkę na czynniki pierwsze, zajął się teraz kolejną, podrzuca ją go góry i mknie w jej stronę, podgryza ją i mruczy.. cudaśny widok :) dziś chodzenie idzie mu rewelacyjnie, coraz lepiej. eh... jaki szczęśliwy psiur!![/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hip hip - HURRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Juz nie wiem gdzie mam pisać i prosić....o pomoc :shake: Potrzebujemy pomocy tak nam niewiele brakuje :-(:-(:-([url]http://www.dogomania.pl/threads/214248-Bokser-Zefirek-w-schronisku-b%C5%82aga-o-deklaracj%C4%99-na-Dom-Tymczasowy[/url] Quote
Recommended Posts