Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest bardzo łagodna i spokojna
ja też ją kiedyś czesałam i wyskubywałam, jak na 6. szła, w drodze przez gabinet na ile się dało, maja ją później dłużej i dokładniej wyczesywała, jak chyba wracała na boksy
z psami nie ma konfliktów, co do kotów nie wiemy, ale będzie można w czwartek sprawdzić

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
A jak z dziećmi - bo o to rownież było pytanie !

Chociaż sądzę, że jak to zwykle u takich suczek zapewne jest dobrze.

Co do dzieci, to nie mamy takich informacji.

Posted

Dzisiaj byłyśmy z Tajgą u weta...
Pani stwierdziła u niej syndrom słabego wchłaniania czy coś takiego...
W każdym razie Tajga musi przed jedzeniem dostawać specjalne enzymy, co jak wiemy w schronisku raczej nie zaistnieje...potzrebny Tajdze domek który pomoże w leczeniu suńki.

Posted

Tajdze nie są potrzebne pieniążki tylko domek...w schronisku nikt jej nie będzie podawał leków....i dwóch posiłków dziennie...ona jest w boksie z dominującymi sukami...

Posted

jest duża szansa ze Tajgę zawiozę w niedzielę do cioci.tylko 2 sprawy-tam jest juz suka ,nie wiadomo czy się zaakceptują.druga sprawa to moi drodzy wygląda tak:jesli ciocia się zgodzi (bo na razie sie zastanawia)to musimy ją wesprzec kupując karmę i leki dla Tajgi.i tu proszę o przemyslane decyzje-kto mógłby pomóc ???nie piszmy pod wpływem impulsu ,zastanówmy się nad własnymi możliwosciami.Nie wiadomo ile ten tymczas może potrwac,a ja nie mogę ciotki narazic na koszty karmienia i leczenia psa ,bo ona sama nie jest zdrowa i dużo kosztują ją leki i opatrunki .zastanówmy się czy damy radę.ja ze swojej strony obiecuję wystawiac na bazarku rękodzieło na koszt utrzymania Tajgi,tyle mogę .

Posted

netti1 - Proś Ciocię na wszystkie możliwe sposoby !!!!
To dla tej psinki chyba jedyna szansa !!!!

Jak Ciocia jest rozsądna i w miarę stanowcza, to sobie z dwoma suczkami powinna poradzić. Tym bardziej, że jak sądzę Tajga nie powinna być źle nastawiona po takich przejściach - co do suczki Twojej Cioci - jeśli jest w miarę karna to będzie dobrze. Jeśli nie, to może jakaś delikatna izolacja na początku i stopniowe oswajanie dziewczynek.