Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Tak naprawdę, to ja już sama nie wiem co można zrobić !
To czysta rozpacz - tak wiele psiaków w potrzebie !!!

Dokładnie. I ciągle przybywa...

Posted

dziewczyny, Tajga jest strasznie wychudzona - albo jest chora, albo suki nie dają jej dojśc do miski, choć bardziej prawdopodobna jest pierwsza wersja, bo na takie rzeczy większość pielęgniarzy zwraca uwagę, bo z tym związane są bójki w boksach
ja to zgłoszę, jak będzie kamila, bo z nią można chyba najrozsądniej pogadać, jeśli chodzi o wetki, poza tym powinno to być zgłoszone w tygodniu, kiedy jest ich więcej, bo jak jest jedna to zgłoszenie i tak nic nie da, bo zapomni
może to być jakaś choroba narządów wewnętrznych, bo żadnych objawów zewnętrznych raczej nie ma, oprócz chorobliwego wychudzenia, a nie jest to wynik niedożywienia, bo wszystkie pozostałe suczki z boksu mają mniejsze lub większe sadełko
nie jestem wetem, ale postaram się dowiedzieć jak najwięcej, bardzo prawdopodobne, że w warunkach schroniska nie będzie możliwa diagnoza (badania krwi etc.), więc chyba będzie trzeba coś wymyślić

Posted

Na gg napisała do mnie niedawno dziewczyna, która zobaczyła Tajgę na allegro i chciała pomóc finansowo. Jak będziemy wiedzieć na czym stoimy, to zapytam.

Posted

Tajga została dzisiaj obejrzana przez Kamilę, rzeczywiście coś jest nie tak, możliwe, że coś z trzustką, w każdym razie w czwartek Hania bierze sunię na badania krwi, zobaczymy co wyjdzie
a tymczasem bardzo potrzebna kasa na badania i prawdopodobnie potem na leczenie, bo wszyscy są spłukani
katya, napisz w tytule, plisss :)

wsparcie finansowe potrzebne i kciuki za Tajgę!!!