przyjaciel_koni Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Prosimy o zainteresowanie !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 I wciąż prosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Biedactwo - tak mało osób zainteresowanych - małe przwdopodobieństwo wypatrzenia przez kogoś !!!! Prosimy o pomoc - trzeba jej troszkę pomóc ! Quote
przyjaciel_koni Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tak naprawdę, to ja już sama nie wiem co można zrobić ! To czysta rozpacz - tak wiele psiaków w potrzebie !!! Quote
katya Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Tak naprawdę, to ja już sama nie wiem co można zrobić ! To czysta rozpacz - tak wiele psiaków w potrzebie !!! Dokładnie. I ciągle przybywa... Quote
przyjaciel_koni Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tajga psinko - proś o pomoc !!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Troszkę nieśmiało poprosimy o domek dla Tajgi !!!!!! Quote
julia.zuzanna Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 dziewczyny, Tajga jest strasznie wychudzona - albo jest chora, albo suki nie dają jej dojśc do miski, choć bardziej prawdopodobna jest pierwsza wersja, bo na takie rzeczy większość pielęgniarzy zwraca uwagę, bo z tym związane są bójki w boksach ja to zgłoszę, jak będzie kamila, bo z nią można chyba najrozsądniej pogadać, jeśli chodzi o wetki, poza tym powinno to być zgłoszone w tygodniu, kiedy jest ich więcej, bo jak jest jedna to zgłoszenie i tak nic nie da, bo zapomni może to być jakaś choroba narządów wewnętrznych, bo żadnych objawów zewnętrznych raczej nie ma, oprócz chorobliwego wychudzenia, a nie jest to wynik niedożywienia, bo wszystkie pozostałe suczki z boksu mają mniejsze lub większe sadełko nie jestem wetem, ale postaram się dowiedzieć jak najwięcej, bardzo prawdopodobne, że w warunkach schroniska nie będzie możliwa diagnoza (badania krwi etc.), więc chyba będzie trzeba coś wymyślić Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tu chyba niedługo będzie ciężko !!!!!!!!!!!! Pomoc już teraz potrzebna !!!!! Quote
julia.zuzanna Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ja we wtorek dopiero będę w schronisku, mam nadzieję, że będzie kamila... Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zastanówcie się nad zbiórką funduszy !!!!! Quote
katya Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Na gg napisała do mnie niedawno dziewczyna, która zobaczyła Tajgę na allegro i chciała pomóc finansowo. Jak będziemy wiedzieć na czym stoimy, to zapytam. Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wiemy, że trzeba będzie mieć pieniądze na diagnozowanie - czasem już samo to kosztuje spore kwoty ! Nie czekaj - poproś o pomoc, bo jeszcze zapomni, że chciała pomóc !!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tajga prosi o pomoc finansową i miejsce !!!!! Wszystko pilne !!!! Quote
katya Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Tajga do góry, jak zwykle, tylko czy to Ci pomoże? Quote
julia.zuzanna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Tajga została dzisiaj obejrzana przez Kamilę, rzeczywiście coś jest nie tak, możliwe, że coś z trzustką, w każdym razie w czwartek Hania bierze sunię na badania krwi, zobaczymy co wyjdzie a tymczasem bardzo potrzebna kasa na badania i prawdopodobnie potem na leczenie, bo wszyscy są spłukani katya, napisz w tytule, plisss :) wsparcie finansowe potrzebne i kciuki za Tajgę!!! Quote
katya Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Zmieniłam tytuł. Osoba, która oferowała pomoc na gg, teraz się niestety nie odzywa. Quote
Recommended Posts