Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzyjcie proszę do Nero i pomóżcie rozsyłać jego watek:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216130-Przepi%C4%99kny-czarny-Nero!-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-brakuje-mu-cz%C5%82owieka!?p=17811005#post17811005[/url]

Posted

Ludkowie a tu walnęło konkretem w sprawie wywózki psiaków do Niemiec:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214904-List-do-premiera-RP-w-sprawie-odwo%C5%82.-G%C5%82%C3%B3w.-Lek.Wet.oraz-wyw%C3%B3zek-ps%C3%B3w-do-Niemiec[/url]
PODPISUJMY:)

Posted

Oskarżycielka posiłkowa złożyła do sądu okręgowego nasza petycje z ponad 1500 podpisami (to o polowe mniej niż poprzednia petycja) Niestety częśc osób znudziła sie już ta sprawą. Ale i tak 1500 to sukces

Posted

mam nadzieje ze to nie znudzenie tylko faktycznie maile weryfikacyjne coś d*** dają.. ostatnio podpisywałam petycję i nie mogłam zweryfikować podpisu bo nie dostałam maila a jak chciałam drugi raz podpisać to komunikat ze już nie mogę..:shake:
W każdym bądź razie miejmy nadzieję ze te podpisy wystarczą i Sędzia będzie Człowiekiem i nie da sie zwieść..

Posted

[quote name='Agata Balu']Mam nadzieję, ze już nie będzie odwołania!
Najdalej za dwa tygodnie będziemy mieć pewność .[/QUOTE]
kiedy ci mordercy wyczerpią wszystkie możliwości odwoływania się
mam nadzieję że to koniec i odsiedzą co trzeba

Posted

Sprawdziłam prawo. Po wyroku Sądu odwoławczego podtrzymującego wyrok I-szej instancji oprawcy już nie mają możliwości apelacji.
Psotka jest bezpieczna, sprawcy ukarani!

[B]end of file[/B]