Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Kaaasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brzusio się tak relaksuje- właśnie teraz tak leży na mojej nodze :lol: Ty to masz dobrze z tym relaksem... mój po spacerze po relaksował się 30 minut i chyba coś mu się poprzestawiało po tych ostatnich nocnych wycieczkach bo dostaje właśnie głupawki :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Oli jak był młodszy i na ostatni spacer wychodziliśmy tak o 23 to po powrocie też dostawał głupawki. Teraz już mu przeszło, więc może i Ptyś z tego wyrośnie ;) Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Kaaasia napisał(a):Oli jak był młodszy i na ostatni spacer wychodziliśmy tak o 23 to po powrocie też dostawał głupawki. Teraz już mu przeszło, więc może i Ptyś z tego wyrośnie ;) Oby... Bo musiałam właśnie wyjść na ogródek i pogonić sie z nim razem bo co chwilę wpadał do domu z trawą. Zostawiał trawę i uciekał spowrotem po następny kawałek... troszkę mam znowu naśmiecone :roll::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Oli miał taką zabawę, że jak mu się odpieło smycz i weszło do mieszkania to zaczynała się szalona gonitwa i skakanie po wszystkim, a najlepiej jak ktoś już w łóżku leżał :diabloti:, a jak się krzyknęło to biegał jeszcze szybciej :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 buhaha :evil_lol: Szalony kochany Oli :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Na szczęście już mu to przeszło ;) Nie znaczy to jednak, że nie mam śladów piłki na telewizorze, poprzestawianej codziennie szafki na buty czy wielu, wielu innych dziwnych rzeczy :evil_lol: Jak wraca nakręcony z jakiegoś spaceru to staram się go ignorować, aby chociaż trochę się wyciszył :smile: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 justysiek napisał(a):no to całuje:loveu::loveu::loveu: W razię czego to go cmoknę od ciebie ;) Oli czasami całuje ekran to może chce wycałować was wszystkie :hmmmm: mojestado napisał(a):witamy , będziemy zaglądać :) Witamy i zapraszamy częściej :smile: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):W razię czego to go cmoknę od ciebie ;) Oli czasami całuje ekran to może chce wycałować was wszystkie :hmmmm: Witamy i zapraszamy częściej :smile: :evil_lol: a to całuśnik jeden, Cezar dziś wskoczył na łóżko i zaczął mnie lizać i gryźć po uchu:diabloti: nie wiem o co mu chodziło:-o Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Oli codziennie robi mi takie pobudki :laugh2_2: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):Oli codziennie robi mi takie pobudki :laugh2_2: mój to skacze prosto na głowę, wariat:evil_lol:, cud, ze moja twarz jeszcze jakos wyglada:eviltong: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Oli już tak nie robi. Najczęściej rano wychodzi z moją mamą i jak wraca a ja śpię to wskakuje na łóżko, staje nade mną pyskiem przy twarzy, merda ogonem i czeka na mój ruch :cool3:. Jak tylko się uśmiechnę to zaczyna się atak całuśnika :loveu: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):Oli już tak nie robi. Najczęściej rano wychodzi z moją mamą i jak wraca a ja śpię to wskakuje na łóżko, staje nade mną pyskiem przy twarzy, merda ogonem i czeka na mój ruch :cool3:. Jak tylko się uśmiechnę to zaczyna się atak całuśnika :loveu: mój nie liże, ale skacze i też chce się wściekać:evil_lol: ale całuśnik z tego Olika:loveu: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Oli jak był młody to miał taki patent, że po przyjściu do domu dostawał szału i najlepiej było wskoczyć na głowe każdemu, kto leżał na łóżku i zwiać dalej :evil_lol: Większość boksioli to całuśniki :loveu: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):Oli jak był młody to miał taki patent, że po przyjściu do domu dostawał szału i najlepiej było wskoczyć na głowe każdemu, kto leżał na łóżku i zwiać dalej :evil_lol: Większość boksioli to całuśniki :loveu: znałam kilka boksioli i fakt są to całuśne mordki:loveu: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Dlatego ciężko się na nie gniewać. Walną nieszczęsną minkę, lecą z mordą do całowania i cała złość przechodzi ;) Quote
Buńka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Witamy się ponownie:) Przejrzałam sb foty i stwierdzam stanowczo że twój Oli jest cudaczny:loveu: Pierwsze fotki genialne:), ja przeszukałam większość płyt i kompa i nie mogę znaleźć fotek jak mój Rock'y był dzidziolem . . . i jeszcze zauważyłam że twój psiak ma super towarzystwo;) same kobitki wokół niego hi hi:) Fajnie bo ma się z kim wyszaleć a boksie to uwielbiają . . . Z moim Rockusiem żaden psiak się nie chce bawić:-( chyba jest dla wiekszości zbyt energiczny i zawsze mi go szkoda bo zachęca psy do zabawy a one tracą cierpliwość i kłapią na niego zębami . . . nie wiem co jest nie tak:roll: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Oli ma prawie same koleżanki bo niestety kolegów nie toleruje :shake:. Większość z nich poznał jak był jeszcze szczeniakiem, więc pewnie przyzwyczaiły się do niego ale same też są szalone ;). Często bywało tak, że Oli chciał się bawić z jakimś psiakiem ale właściciel nie pozwalał, bo wiadomo, że groźny :roll: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 U mnie na osiedlu chodzą dwa piękne boksie, jeden biały a drugi rudy, śliczne są Quote
Buńka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Mój psiaczek toleruje na szczęście wszystkie stworzenia:) Koty, króliki, chomiki, ptactwo psy i sunie:) Kiedyś na spacerku spotkałam faceta z piękną amstaffką, psiaki chciały się bawić a gościu zaczął wrzeszczeć że jego sunia nie będzie się bawiła z agresywnym psem . . . żałosne . . . Ogólnie mieszkając na wsi bardzo często spotykam się z opiniami że mój pies jest agresywny . . . no ale cóż, dla takich ludzi jest dziwne że pies nie stoi przy budzie na łańcuchu tylko chodzi na smyczy na spacery . . .:shake: Quote
Daga&Maks Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://i48.tinypic.com/mmpoiq.jpg Oli ciągle czymś zajęty :) Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='(:Buńka:)']Mój psiaczek toleruje na szczęście wszystkie stworzenia:) Koty, króliki, chomiki, ptactwo psy i sunie:) Kiedyś na spacerku spotkałam faceta z piękną amstaffką, psiaki chciały się bawić a gościu zaczął wrzeszczeć że jego sunia nie będzie się bawiła z agresywnym psem . . . żałosne . . . Ogólnie mieszkając na wsi bardzo często spotykam się z opiniami że mój pies jest agresywny . . . no ale cóż, dla takich ludzi jest dziwne że pies nie stoi przy budzie na łańcuchu tylko chodzi na smyczy na spacery . . .:shake: Pamiętam jak jakoś 16lat temu pojechaliśmy pociągiem na wieś z naszym boksiem i aby dojść do domu musieliśmy kawałek przejść przez część "miejską" to wzbudzaliśmy niezłą sensację :evil_lol:- nie dość że na smyczy, to jeszcze z takim ryjem. Do dnia dzisiejszego na działkę nikt do nas nie wejdzie, bo Oli od razu zagryzie :diabloti: [quote name='dagaa111']http://i48.tinypic.com/mmpoiq.jpg Oli ciągle czymś zajęty :) Często sam sobie te zajęcia znajduje ;) Quote
Recommended Posts