Kaaasia Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Rzeczywistość niestety jest taka że nie ma szans na kolejnego psa w domu. Ciśnienia na niego też nie mam w tej chwili, bo ogarnięcie tego duetu daje mi czasami ostro w kość. Zastanawiam się również co by było lepszym rozwiązaniem- pies czy sucz (ale bardziej skłaniam się na kolejnego siurka :loveu: ). Plany względem Milo też się pozmieniały. Miało nie być wystaw a planujemy 2015 rok. Kiedyś na pewno coś się pojawi ale nie teraz :jumpie: Quote
Franca81 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Jak on taki piekny to zapomnij o nie wystawianiu! ;) Masz tego pecha, ze musisz sie nim dzielic ze wszystkimi! Quote
Cimi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 no napewno z suką ciężej przy jajecznym samcu bo cieczki :P po za tym na spacerach to pies bardziej będzie bronił suki :P Ja np. mam plany na 3 samca :P Quote
Kaaasia Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Jak on taki piekny to zapomnij o nie wystawianiu! ;) Masz tego pecha, ze musisz sie nim dzielic ze wszystkimi! Niech patrzą, podziwiają i płaczą :grins: no napewno z suką ciężej przy jajecznym samcu bo cieczki :P po za tym na spacerach to pies bardziej będzie bronił suki :P Ja np. mam plany na 3 samca :P Chyba 4 :eviltong: . Podziwiam jak wy to ogarniacie. Ja się za bardzo boję i na chwilę obecną słucham rozumu. Jednak nie wykluczam że za jakiś czas coś się nie pojawi :siara: Quote
Cimi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Chyba 4 :eviltong: . Podziwiam jak wy to ogarniacie. Ja się za bardzo boję i na chwilę obecną słucham rozumu. Jednak nie wykluczam że za jakiś czas coś się nie pojawi :siara: ja mam tylko 2 Bombla i Oriego, Lolo jest moich rodziców ;). Na dwa szczeniaki to ja bym się nie porwała :P. Ale jak będzie Ori około 4 latkiem to czemu nie ;). Ale tym razem mam w planach inne linie :P Quote
Kaaasia Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 ja mam tylko 2 Bombla i Oriego, Lolo jest moich rodziców ;). Na dwa szczeniaki to ja bym się nie porwała :P. Ale jak będzie Ori około 4 latkiem to czemu nie ;). Ale tym razem mam w planach inne linie :P To prawie jak twój :D Ja też celuję bardziej w ten wiek, czyli jeszcze ze 2 lata spokoju. Teraz mogę przeglądać i szukać a może coś w oko wpadnie. Na szczęście nic mnie obecie nie zachwyca to i ciśnienia nie mam ;) Quote
*Magda* Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 2 lata, to wcale nie tak długo :evil_lol: Quote
agutka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 wiecie co ?ja stwierdzam po moich psach że im starsze tym głupsze :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 2 lata, to wcale nie tak długo :evil_lol: Za 2 lata dopiero zacznę myśleć, więc jeszcze duuuużo czasu :smile: wiecie co ?ja stwierdzam po moich psach że im starsze tym głupsze :evil_lol: Ja po moich też. Nic dobrego z tego nie wyjdzie :siara: Quote
Cimi Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 To prawie jak twój :D Ja też celuję bardziej w ten wiek, czyli jeszcze ze 2 lata spokoju. Teraz mogę przeglądać i szukać a może coś w oko wpadnie. Na szczęście nic mnie obecie nie zachwyca to i ciśnienia nie mam ;) hehe formalnie tylko mój :P czasem się tylko widujemy więc na szczęście, bo Ori przynajmniej nie uczy się głupot od niego ;) z Polski ? Quote
Kaaasia Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 hehe formalnie tylko mój :P czasem się tylko widujemy więc na szczęście, bo Ori przynajmniej nie uczy się głupot od niego ;) z Polski ? Oj tam, Szczeniak musi mieć troche głupot w głowie. I tak bardzo szybko przestaje być małym, słodkim szczylkiem, więc ma wybaczone ;) I z Polski i nie. Mi musi wpaść coś w oko, potem będzie wiercić dziurę w głowie. Nie musi być najpiękniejszy, z odpowiednim przydomkiem czy rodowodem. Tak było z Milo. Spodobał mi się Zoff (jego rodzice) i wiedziałam że będzie ojcem mojego szczyla. Teraz może już patrzę na wszystko trochę inaczej ale pies jest dla mnie i to mnie ma się podobać najbardziej ;) Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Kasiu, Ty jesteś z Warszawy jeśli dobrze pamiętam :hmmmm: Potrzebna pomoc w odnalezieniu suczki: http://www.dogomania.com/forum/topic/144142-zagin%C4%99%C5%82a-dalmatynka-warszawiacy-pomocy/ Quote
Kaaasia Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Na szczęście suczka już w domu :smile: Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 doberek fafluńce! udało mi się wdepnąć na dogo! Quote
Kaaasia Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Dużo zdrowia, szczęścia i milości Kochani. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! Quote
phase Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 witamy sie pierwszy raz u Was ;) Choc obserwowalam Was na molosach wiec czas tu przybyc :D Szczesliwego Nowego Roku! :) Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Wszystkiego dobrego ;) Co tam u Was słychać? Quote
Franca81 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Na fejsie wrzuca chlopakow nowosci! ;) chociaz tam jestem na biezaco. Quote
Buńka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Na fejsie wrzuca chlopakow nowosci! ;) chociaz tam jestem na biezaco. Chociaż dobrze że tam aktywna :) i dobrze że mam was w znajomkach to mogę śledzić śliczne boksiołkowe mordeczki <3 :D 1 Quote
Franca81 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Chociaż dobrze że tam aktywna :) i dobrze że mam was w znajomkach to mogę śledzić śliczne boksiołkowe mordeczki <3 :D Ja tez podgladam hehe Quote
Recommended Posts