kalyna Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Dzięki :smile: My się wystawialiśmy w hali 3, trzeba było skręcić za stragany z jedzeniem i od razu ring boksiowy. Między akcesoriami chodziłam sama i ok 14 buu to na jakiegoś innego Boksia wpadłam ;) ale podobny do Mila był :) Quote
Kaaasia Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Bokserów pręgowanych było sporo, więc duża szansa że wpadłaś :jumpie: Minus wystawy w Poznaniu że nie da się podlecieć na chwilkę do kogoś kto wystawia się w innej hali Quote
Oscar Patric Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 U nas nadal nuda, nic tylko wystawy. Niestety znowu mam dobry humor to pochwalę się swoim dzieckiem :loveu: 18-19.10.2014 Dwie Wystawy Międzynarodowe w Poznaniu Mamy 2x ocenę doskonałą i 2x CWC :loveu: 4-5.10.2014 Dwie Wystawy Międzydzynarodowe Bratysława Milo 2x ocena doskonała i 2x CWC czyli rozpoczeliśmy starania o championa Słowacji :loveu: Kto by pomyślał że tak się rozjeździmy. gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Kaaasia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ja również gratuluję! :) Dziękuję :loveu: A nas znowu mało na Dogo. Trochę podczytuję co się u Was dzieje ale nie mam głowy do pisania :lookarou: . Życie nie rozpieszcza, moją mamę dopadła choroba i musimy ją zwalczyć :2gunfire: więc proszę o dużo pozytywnej energii która nam się przyda. Z chłopakami w miarę dobrze ale wolę nie chwalić ich za bardzo aby nie zapeszyć. Quote
Kaaasia Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Dzięki Madziu. Bardzo się przyda :loveu: Quote
agutka Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 ach te choróbska :lookarou: zdrówka i siły dla mamy :thumbs: racja, niema co chwalić tych naszych sierściuchów bo zaraz coś odwalą ;) Quote
kalyna Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 My też przesyłamy duuużo pozytywnej energii :) Pierwsza zasada posiadania psa, nie chwalić ich przed nikim, bo one podsłuchują i potem dają czadu :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 To zdrówka dla mamy! :) ach te choróbska :lookarou: zdrówka i siły dla mamy :thumbs: racja, niema co chwalić tych naszych sierściuchów bo zaraz coś odwalą ;) My też przesyłamy duuużo pozytywnej energii :) Pierwsza zasada posiadania psa, nie chwalić ich przed nikim, bo one podsłuchują i potem dają czadu :evil_lol: Dzięki :loveu: Inna opcja niż pełne wyzdrowienie nie jest brana pod uwagę :loveu: Dlatego nie pochwalę się że chłopaki siedzieli kilka h sami i nic nie nabroili. Tak samo nie pochwalę że Oliś przy Milo trochę się uspokoił. Wcześniej wyjśćie nawet na 5 minut kończyło się darciem ryja na pół osiedla lub zjadaniem drzwi. Może w końcu zaczyna mądrzeć :siara: Quote
YxNinaxY Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 I ja trzymam kciuki i przesyłam pozytywną energię ;) Oliś ma towarzysza to i samotność aż tak nie doskwiera ;) Quote
Leokadia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 My także kciukamy, a co! Przesyłamy pozytywne myśli i mamie i chłopakom, co by dalej grzeczni byli :klacz: Quote
Oscar Patric Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 I od Nas dużo zdrowa dla mamy,kciuki trzymamy Quote
qmu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 siemanko dawno mnie tu nie było a widze chłopaki cały czas trzymają formę :) wymiziaj Olucha i Milucha odemnie :) Quote
Franca81 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Genialny Milo! Gratulacje. Wymiziaj chłopaków ode mnie. A dla mamy zdrówka! Quote
Kaaasia Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Dzięki Wszystkim za kciuki i ciepłe myśli. Przydają się na pewno. Długa droga przed nami, więc każda pozytywa energia potrzebna :loveu: Chłopaki wymiziani i wycałowani. Czasem mam ochotę im łby pourywać, zwłaszcza jak młody stoi po brzuch w wodzie, błoto cieknie mu po brzuchu a on się cieszy i nie wie czemu nie wolno się taplać :lmaa: Z dobrych nowin Milo sprawił mi wspaniałą niespodziankę na wystawie w Kielcach :loveu: . Pokonał konkurencję zdobywając lokatę 1/3, ocenę doskonałą, CWC i res CACIB :loveu: Quote
Franca81 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 No ja nie wiem coz to za zaskoczenie. MILO JEST THE BEST! Powtarzaj to sobie codziennie rano.;) Ja sama mam nieciekawie ze zdrowiem więc moje kciuki sa liczone podwojnie. ;) Quote
Kaaasia Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 No ja nie wiem coz to za zaskoczenie. MILO JEST THE BEST! Powtarzaj to sobie codziennie rano. ;) Ja sama mam nieciekawie ze zdrowiem więc moje kciuki sa liczone podwojnie. ;) Mieliśmy kilka wzlotów i upadków, więc każdy, nawet najmniejszy sukces jest dla mnie Mega Osiągięciem A nawet potrójnie :laugh2_2: . W sobotę dostałam takiego MEGA pozytywnego kopa, że chodzę jak nakręcona. Wszystko będzie dobrze. Tobie też się poukłada. Trzymam mocno kciuki :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 i od Nas dużo pozytwnej energii :) kolejny raz gratulacje dla pięknisia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Franca81 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Mieliśmy kilka wzlotów i upadków, więc każdy, nawet najmniejszy sukces jest dla mnie Mega Osiągięciem A nawet potrójnie :laugh2_2: . W sobotę dostałam takiego MEGA pozytywnego kopa, że chodzę jak nakręcona. Wszystko będzie dobrze. Tobie też się poukłada. Trzymam mocno kciuki :loveu: No pozytywny kop jest super! A dlaczego potrójnie? :icon_roc: Tzn ja życzę nawet i poczwórnie ale jakoś mi tak to podejrzanie zabrzmiało. :eviltong: Quote
Leokadia Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Kasiu, trzeci bokserek, że takie potrójne szczęście? :siara: Quote
Kaaasia Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 i od Nas dużo pozytwnej energii :) kolejny raz gratulacje dla pięknisia :klacz: :klacz: :klacz: No pozytywny kop jest super! A dlaczego potrójnie? :icon_roc: Tzn ja życzę nawet i poczwórnie ale jakoś mi tak to podejrzanie zabrzmiało. :eviltong: Kasiu, trzeci bokserek, że takie potrójne szczęście? :siara: Dziękować wszystkim :loveu: Tak mi się tylko napisało. Bokserów pełno w koło ale na najbliższe lata nie planuję. Podglądam, obserwuję, zbieram wiadomości ale do domu nie przyprowadzę :megagrin: Sobota była bardzo pozytywnym dniem bo nie tylko nam się poukładało. Dobry humor poprawiają mi także osoby, które przez mojego psa mają osty ból du*y i starają się wymyślać teorie jak to wygrywamy przez układy :loveu: Quote
Franca81 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ale wiesz jak to często bywa z planami? Plany sobie a rzeczywistość sobie... :diabloti: Quote
Recommended Posts