Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :smile:

My się wystawialiśmy w hali 3, trzeba było skręcić za stragany z jedzeniem i od razu ring boksiowy. Między akcesoriami chodziłam sama i ok 14

buu to na jakiegoś innego Boksia wpadłam ;)

ale podobny do Mila był :)

Posted

Bokserów pręgowanych było sporo, więc duża szansa że wpadłaś :jumpie:

Minus wystawy w Poznaniu że nie da się podlecieć na  chwilkę do kogoś kto wystawia się w innej hali

• 2 weeks later...
Posted

U nas nadal nuda, nic tylko wystawy. Niestety znowu mam dobry humor to pochwalę się swoim dzieckiem :loveu:

18-19.10.2014 Dwie Wystawy Międzynarodowe w Poznaniu

Mamy 2x ocenę doskonałą i 2x CWC :loveu:

4-5.10.2014 Dwie Wystawy Międzydzynarodowe Bratysława

Milo 2x ocena doskonała i 2x CWC czyli rozpoczeliśmy starania o championa Słowacji :loveu:

Kto by pomyślał że tak się rozjeździmy.

gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Ja również gratuluję! :)

Dziękuję :loveu:

A nas znowu mało na Dogo. Trochę podczytuję co się u Was dzieje ale nie mam głowy do pisania :lookarou: . Życie nie rozpieszcza, moją mamę dopadła choroba i musimy ją zwalczyć :2gunfire:  więc proszę o dużo pozytywnej energii która nam się przyda.

Z chłopakami w miarę dobrze ale wolę nie chwalić ich za bardzo aby nie zapeszyć.

ei1jzb.jpg

Posted

My też przesyłamy duuużo pozytywnej energii :)

Pierwsza zasada posiadania psa, nie chwalić ich przed nikim, bo one podsłuchują i potem dają czadu :evil_lol:

Posted

To zdrówka dla mamy! :)

ach te choróbska  :lookarou:  zdrówka i siły dla mamy :thumbs:

racja, niema co chwalić tych naszych sierściuchów bo zaraz coś odwalą ;)

My też przesyłamy duuużo pozytywnej energii :)

Pierwsza zasada posiadania psa, nie chwalić ich przed nikim, bo one podsłuchują i potem dają czadu :evil_lol:

Dzięki :loveu:  Inna opcja niż pełne wyzdrowienie nie jest brana pod uwagę :loveu:

Dlatego nie pochwalę się że chłopaki siedzieli kilka h sami i nic nie nabroili. Tak samo nie pochwalę że Oliś przy Milo trochę się uspokoił. Wcześniej wyjśćie nawet na 5 minut kończyło się darciem ryja na pół osiedla lub zjadaniem drzwi. Może w końcu zaczyna mądrzeć :siara:

Posted

siemanko

dawno mnie tu nie było a widze chłopaki cały czas trzymają formę :)

wymiziaj Olucha i Milucha odemnie :)

Posted

Dzięki Wszystkim za kciuki i ciepłe myśli. Przydają się na pewno. Długa droga przed nami, więc każda pozytywa energia potrzebna :loveu:

Chłopaki wymiziani i wycałowani. Czasem mam ochotę im łby pourywać, zwłaszcza jak młody stoi po brzuch w wodzie, błoto cieknie mu po brzuchu a on się cieszy i nie wie czemu nie wolno się taplać :lmaa:

Z dobrych nowin Milo sprawił mi wspaniałą niespodziankę na wystawie w Kielcach :loveu: . Pokonał konkurencję zdobywając lokatę 1/3, ocenę doskonałą, CWC i res CACIB :loveu:

Posted

No ja nie wiem coz to za zaskoczenie. MILO JEST THE BEST! Powtarzaj to sobie codziennie rano.;)

Ja sama mam nieciekawie ze zdrowiem więc moje kciuki sa liczone podwojnie. ;)

Posted

No ja nie wiem coz to za zaskoczenie. MILO JEST THE BEST! Powtarzaj to sobie codziennie rano. ;)

Ja sama mam nieciekawie ze zdrowiem więc moje kciuki sa liczone podwojnie. ;)

Mieliśmy kilka wzlotów i upadków, więc każdy, nawet najmniejszy sukces jest dla mnie Mega Osiągięciem

A nawet potrójnie :laugh2_2: . W sobotę dostałam takiego MEGA pozytywnego kopa, że chodzę jak nakręcona. Wszystko będzie dobrze. Tobie też się poukłada. Trzymam mocno kciuki :loveu:

Posted

Mieliśmy kilka wzlotów i upadków, więc każdy, nawet najmniejszy sukces jest dla mnie Mega Osiągięciem

A nawet potrójnie :laugh2_2: . W sobotę dostałam takiego MEGA pozytywnego kopa, że chodzę jak nakręcona. Wszystko będzie dobrze. Tobie też się poukłada. Trzymam mocno kciuki :loveu:

No pozytywny kop jest super!

A dlaczego potrójnie? :icon_roc: Tzn ja życzę nawet i poczwórnie ale jakoś mi tak to podejrzanie zabrzmiało. :eviltong:

Posted

i od Nas dużo pozytwnej energii :)

kolejny raz gratulacje dla pięknisia :klacz: :klacz: :klacz:

No pozytywny kop jest super!

A dlaczego potrójnie? :icon_roc: Tzn ja życzę nawet i poczwórnie ale jakoś mi tak to podejrzanie zabrzmiało. :eviltong:

Kasiu, trzeci bokserek, że takie potrójne szczęście? :siara:

Dziękować wszystkim :loveu:

Tak mi się tylko napisało. Bokserów pełno w koło ale na najbliższe lata nie planuję. Podglądam, obserwuję, zbieram wiadomości ale do domu nie przyprowadzę :megagrin:

Sobota była bardzo pozytywnym dniem bo nie tylko nam się poukładało. Dobry humor poprawiają mi także osoby, które przez mojego psa mają osty ból du*y i starają się wymyślać teorie jak to wygrywamy przez układy :loveu: