Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale był malutki i tłuściutki :loveu:

I już niestety nie jest :shake:

Ana :) napisał(a):
jeeeej jaka mała klucha z niego była :loveu: a teraz to już z niego taki kawaler :)

Kawaler z sianem w głowie ;)

Posted

Choinka jeszcze stoi bo po pierwsze lubimy choinki, a po drugie proces rozbierania nie jest taki prosty :evil_lol:

Młody chyba nie ma większej klaty od Olka. Oni mają inną budowę i przez biały kolor troche inaczej wychodzi na zdjęciach. Jednak rośnie i już przerasta Olusia. A jego klatka już mi się podoba i myślę, że w przyszłości będzie dobrze wyglądać;)

Posted

[quote name='Sonka95']U nas też choinka stoi :) świnki lubia zjadac z dołu igły i jak na razie się wcale nie sypie :D
U mnie też by się nie sypała jak by chłopaki cały czas przy niej nie urzędowali :cool3:

[quote name='Ana :)']O proszę :) to jeszcze chwila i Milo będzie większy :D
Czas leci jak szalony :roll:

To tatuś mojego Milo. Kochany,wspaniały, zrównoważony miś Yogi :loveu::loveu::loveu: czyli CH.PL ZOFF Porta Trsatica :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu Oli nie ma kurteczki? :mad:[/QUOTE]
Bo mamy tylko jeden kubraczek :oops:

[quote name='YxNinaxY']Zabawne jak śnieg cieszy niektóre psy. Mój głupol tez ma radochę z białego puszku. no ale nie ma to jak pooglądać dwa rozbrykane fafluny :D[/QUOTE]
Poszalały to malo powiedziane :evil_lol:. Czasem jest taka szajba, że nie wiem co łapać pierwsze- siebie czy psy :evil_lol:
Kiepsko tylko bo Milo cały czas zjada ten śnieg a potem mi siura :mad:

Guest wolfheart
Posted

ale chłopaki mieli radochę:p

niedobra Ty ,oddaj swoją kurtkę Oli'emu:mad::diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Oli czuje się pewnie nie kochany :(
Oni obydwaj są równo niekochani ;)

[quote name='Sonka95']Śnieżne zabawy :cool3: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/47666_257644191068393_88380058_n.jpg

Uwielbiam fotki z jęzorkiem :loveu: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1620789_257644137735065_1318407943_n.jpg
Jezor i glutek to ulubiona forma pozowania :cool3:

[quote name='marta.k9080']ale chłopaki mieli radochę:p

niedobra Ty ,oddaj swoją kurtkę Oli'emu:mad::diabloti:
Niech spada, sadło go grzeje :eviltong:

Oni dosłownie szajby dostali na ten śnieg. Wcale im się nie nudzi :loveu:

Posted

Az Milo sie wyrabia. Niby wyglada powazniej ale nadal widac szalonego pyskacza. Ostatnio ogladalam fotki jeszcze jak ssaly cycka. ;)

Piekna glowa sie Miluchnemu ksztaltuje. Oby po tatusiu (choc mamusi tez niczego nie brakuje ale to jednak baba). ;)