monia&nero Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Kaaasia']:eviltong: :eviltong::eviltong: Wczoraj ważyłam chłopaków: Oli 33,3kg Milo 31,4kg :roll:[/QUOTE] Łooo to moje dwa nie ważą razem tyle co Twój jeden :) Quote
Tekla64 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 no to serdeczne gratulacje tyz ciekawa jestem ile zescie zdobyli punktow Quote
Kaaasia Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Witam wszystkich i dzięki :loveu: Wiosna zbliża się wielkimi krokami i pora brać się za porządki, więc Milo rozpoczął od mycia okien :eviltong: Quote
Sonka95 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Pomocnik do mycia okien :cool3: :diabloti: Quote
qmu Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 buhehehehe Miluch jest bezbledny :)ale ja bym mu nie dala swoich okien myc ;p Quote
Tekla64 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 no jo mycie okien wazne jest zwlaszcza na wiosne hihihi ja mam takiego zawzietego kociego pomocnika i tak naprawde mam potem wiecej roboty ale coz cos za cos Quote
Kaaasia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Z tymi punktami to niestety nie poszaleliśmy (tylko 175) ale nie ma co wymagać jak się nie ćwiczyło :oops:. Ja wcale nie chciałam zdawać, wiedziałam na jakim etapie jesteśmy plus w jakim stanie był nasz plac (pan sędzia sam się przeraził :evil_lol:). Jednak poszliśmy i jakoś zdaliśmy, a dzięki temu mamy możliwość robić coś dalej. qmu napisał(a):buhehehehe Miluch jest bezbledny :)ale ja bym mu nie dala swoich okien myc ;p Czemu :evil_lol:? Tani z niego pracownik :evil_lol: Tekla64 napisał(a):no jo mycie okien wazne jest zwlaszcza na wiosne hihihi ja mam takiego zawzietego kociego pomocnika i tak naprawde mam potem wiecej roboty ale coz cos za cos Ja się cieszę, że on ma dostęp tylko do jednego okna bo chyba bym go ubiła :lol: Quote
Tekla64 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 eee wedle mnie to nie tak zle wam poszlo dyc nie wsie musza medale dostawac a fakt faktem na medal trza poparacowac za to to co najwazniejsze macie w kieszeni znaczy papier i przepustke do dalszej pracy wiec ... jak dla mnie oki Quote
Kaaasia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Dlatego też nie płakałam ;). Papier mamy a resztę przeżyję. Zawsze można poprawić ale ja wolę ten czas przeznaczyć aby popracować nad czymś innym. Quote
Tekla64 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 zaliczone jest wiec co sie ciskac jak mozna isc dalej moze te poczatki mu nie leza a moze jeszcze za glupiutki jestby walczyc o komplety punktow nie wazne wazne ze macie zdany egzamin i mozna sie bawic dalej Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1969256_267248486774630_1682964871_n.jpg ahahaa :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 no to duuużo punktów zebraliście, nie wiem czemu narzekasz :shake: a ogólnie to co mu najlepiej wychodzi, a co gorzej? jestem po prostu ciekawa ;) https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1969256_267248486774630_1682964871_n.jpg Jesssso ale długi jęzor :crazyeye: Quote
Kaaasia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Tekla64 napisał(a):zaliczone jest wiec co sie ciskac jak mozna isc dalej moze te poczatki mu nie leza a moze jeszcze za glupiutki jestby walczyc o komplety punktow nie wazne wazne ze macie zdany egzamin i mozna sie bawic dalej U Milo w dużej mierze problemem były warunki atmosferyczne- lód pod którym była woda do kostek i okropne błoto. Stwierdziłam że jak mam nie zdać to nie zdam ale spróbować warto no i się udało ;) marta.k9080 napisał(a):https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1969256_267248486774630_1682964871_n.jpg ahahaa :evil_lol: To wcale nie jest śmieszne jak ciągle trzeba myć :eviltong: kalyna napisał(a):no to duuużo punktów zebraliście, nie wiem czemu narzekasz :shake: a ogólnie to co mu najlepiej wychodzi, a co gorzej? jestem po prostu ciekawa ;) https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1969256_267248486774630_1682964871_n.jpg Jesssso ale długi jęzor :crazyeye: Mnie by zadowoliło jakieś 190 ale jak pisałam wcześniej nie przykładaliśmy się :oops: Najgorzej to chodzenie przy nodze, zwłaszcza bez smyczy (KOSZMAR). Druga sprawa to warowanie- tu o dziwo dostał max punktów :evil_lol: Najlepiej aport. Tylko na egzaminie pani rzuciła jak pipa i piłka wpadła w największe błoto :shake:. Z przywołaniem też nie miał kłopotów. Zamarzyło mi się właśnie jeszcze pt2 ale wolę poczekać i nie robić tego na odczepnego. Quote
kalyna Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Kaaasia napisał(a):Mnie by zadowoliło jakieś 190 ale jak pisałam wcześniej nie przykładaliśmy się :oops: Najgorzej to chodzenie przy nodze, zwłaszcza bez smyczy (KOSZMAR). Druga sprawa to warowanie- tu o dziwo dostał max punktów :evil_lol: Najlepiej aport. Tylko na egzaminie pani rzuciła jak pipa i piłka wpadła w największe błoto :shake:. Z przywołaniem też nie miał kłopotów. Zamarzyło mi się właśnie jeszcze pt2 ale wolę poczekać i nie robić tego na odczepnego. Ja po skończeniu kursu stwierdziłam, ze wolę poszlifować to i owo z Gazulcem i dopiero przystąpię do egzaminu.. No ale dałam ciała na całej linii, wyjechałam na studia i cały plan poszedł się gwizdać.. A teraz zaczynam od nowa robić chodzenie przy nodze i cała resztę. Może za ileś tam lat zdamy to PT1 :evil_lol: Z chodzeniem przy nodze to nie jest taka hop sprawa, zwłaszcza przy młodym psie. Z tym to my się do dzisiaj bujamy i dlatego zaczynam od nowa. hmm ale to warować nie chce, czy robi to krzywo? Brawo za aport :loveu: Noo PT2 to ambitnie, ale trzymam kciuki za plany. Nadal się szkolicie u tego samego szkoleniowca? Myślałam, ze o IPO myślicie :oops: Quote
Kaaasia Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Hahaha, dlatego ja się dałam namówić, bo wiedziałam że jak nie pójdę od razu, to pewnie nie pójdę wcale :evil_lol: Warować nie chciał bo zmino w brzuszek :evil_lol:. W domu na dywanie czy na trawniku nie ma większego problemu ale na śniegu nie chciał. Teraz nie szkolimy się wcale. Przerwa na parę wystaw i może coś jeszcze ;). Za jakiś czas zaczniemy i w tym samym miejscu. O IPO to właśnie myślę ale jakoś nie mam przekonania. Do tego trzeba dużo pracy i cierpliwości. Mnie najbardziej gryzienie interesuje, bo młody by się do testów podszkolił ale szkoleniowiec chciał abyśmy zdawali całość :roll:. Quote
Bobryna Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1901149_267248546774624_1341617339_n.jpg Miluś cudowny pomocnik :loveu: (hahaha, trzeba było nie zamykać piesia na balkonie! :evil_lol:) Quote
Recommended Posts