Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tymi punktami to niestety nie poszaleliśmy (tylko 175) ale nie ma co wymagać jak się nie ćwiczyło :oops:. Ja wcale nie chciałam zdawać, wiedziałam na jakim etapie jesteśmy plus w jakim stanie był nasz plac (pan sędzia sam się przeraził :evil_lol:). Jednak poszliśmy i jakoś zdaliśmy, a dzięki temu mamy możliwość robić coś dalej.

qmu napisał(a):
buhehehehe Miluch jest bezbledny :)ale ja bym mu nie dala swoich okien myc ;p

Czemu :evil_lol:? Tani z niego pracownik :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
no jo mycie okien wazne jest zwlaszcza na wiosne hihihi
ja mam takiego zawzietego kociego pomocnika i tak naprawde mam potem wiecej roboty ale coz
cos za cos

Ja się cieszę, że on ma dostęp tylko do jednego okna bo chyba bym go ubiła :lol:

Posted

eee wedle mnie to nie tak zle wam poszlo
dyc nie wsie musza medale dostawac a fakt faktem na medal trza poparacowac
za to to co najwazniejsze macie w kieszeni znaczy papier i przepustke do dalszej pracy wiec ... jak dla mnie oki

Posted

zaliczone jest wiec co sie ciskac jak mozna isc dalej
moze te poczatki mu nie leza a moze jeszcze za glupiutki jestby walczyc o komplety punktow nie wazne wazne ze macie zdany egzamin i mozna sie bawic dalej

Posted

Tekla64 napisał(a):
zaliczone jest wiec co sie ciskac jak mozna isc dalej
moze te poczatki mu nie leza a moze jeszcze za glupiutki jestby walczyc o komplety punktow nie wazne wazne ze macie zdany egzamin i mozna sie bawic dalej

U Milo w dużej mierze problemem były warunki atmosferyczne- lód pod którym była woda do kostek i okropne błoto. Stwierdziłam że jak mam nie zdać to nie zdam ale spróbować warto no i się udało ;)

marta.k9080 napisał(a):

To wcale nie jest śmieszne jak ciągle trzeba myć :eviltong:

kalyna napisał(a):
no to duuużo punktów zebraliście, nie wiem czemu narzekasz :shake:
a ogólnie to co mu najlepiej wychodzi, a co gorzej? jestem po prostu ciekawa ;)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1969256_267248486774630_1682964871_n.jpg Jesssso ale długi jęzor :crazyeye:

Mnie by zadowoliło jakieś 190 ale jak pisałam wcześniej nie przykładaliśmy się :oops:
Najgorzej to chodzenie przy nodze, zwłaszcza bez smyczy (KOSZMAR). Druga sprawa to warowanie- tu o dziwo dostał max punktów :evil_lol:
Najlepiej aport. Tylko na egzaminie pani rzuciła jak pipa i piłka wpadła w największe błoto :shake:. Z przywołaniem też nie miał kłopotów.
Zamarzyło mi się właśnie jeszcze pt2 ale wolę poczekać i nie robić tego na odczepnego.

Posted

Kaaasia napisał(a):
Mnie by zadowoliło jakieś 190 ale jak pisałam wcześniej nie przykładaliśmy się :oops:
Najgorzej to chodzenie przy nodze, zwłaszcza bez smyczy (KOSZMAR). Druga sprawa to warowanie- tu o dziwo dostał max punktów :evil_lol:
Najlepiej aport. Tylko na egzaminie pani rzuciła jak pipa i piłka wpadła w największe błoto :shake:. Z przywołaniem też nie miał kłopotów.
Zamarzyło mi się właśnie jeszcze pt2 ale wolę poczekać i nie robić tego na odczepnego.

Ja po skończeniu kursu stwierdziłam, ze wolę poszlifować to i owo z Gazulcem i dopiero przystąpię do egzaminu.. No ale dałam ciała na całej linii, wyjechałam na studia i cały plan poszedł się gwizdać.. A teraz zaczynam od nowa robić chodzenie przy nodze i cała resztę. Może za ileś tam lat zdamy to PT1 :evil_lol:
Z chodzeniem przy nodze to nie jest taka hop sprawa, zwłaszcza przy młodym psie. Z tym to my się do dzisiaj bujamy i dlatego zaczynam od nowa. hmm ale to warować nie chce, czy robi to krzywo?
Brawo za aport :loveu:

Noo PT2 to ambitnie, ale trzymam kciuki za plany. Nadal się szkolicie u tego samego szkoleniowca?
Myślałam, ze o IPO myślicie :oops:

Posted

Hahaha, dlatego ja się dałam namówić, bo wiedziałam że jak nie pójdę od razu, to pewnie nie pójdę wcale :evil_lol:
Warować nie chciał bo zmino w brzuszek :evil_lol:. W domu na dywanie czy na trawniku nie ma większego problemu ale na śniegu nie chciał.

Teraz nie szkolimy się wcale. Przerwa na parę wystaw i może coś jeszcze ;). Za jakiś czas zaczniemy i w tym samym miejscu.
O IPO to właśnie myślę ale jakoś nie mam przekonania. Do tego trzeba dużo pracy i cierpliwości. Mnie najbardziej gryzienie interesuje, bo młody by się do testów podszkolił ale szkoleniowiec chciał abyśmy zdawali całość :roll:.