Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Również wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Jak tam boksie, oglądały fajerwerki? :cool3:

Miluś fajnie zaczepia do zabawy starszego braciszka, kica jak zając :lol:

Posted

Chłopaki jakoś przetrwali. Oli się nie boi, lubi nawet pooglądać na balkonie. Młody troche świrował, zwłaszcza na spacerze- ciągnął do domu. A w domu to szczekał ale nie uciekał i zaglądał zaciekawiony co to :smile:

Posted

magdabroy napisał(a):
Miluś skacze jak sarenka :D

Ana :) napisał(a):
hah też zauważyłam, że Milo skacze jak sarenka :D

No to dzielne chłopaki masz :)

Ja uwielbiam te jego skoki. Mało kiedy biega normalnie :lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Dzień dobry :) :) :)

Ana :) napisał(a):
hej hej :):)

Heloł, heloł :smile::smile:

betty_labrador napisał(a):
My po przerwie w odwiedzaniu (tak jakoś wyszło) -odwiedzamy, życzymy wszystkiego dobrego na nowy rok 2014 ! :)

Jakies mocne postanowienia? :cool3:

Najmocniejszym postanowieniem jest nie pozabijać tej faflastej bandy :evil_lol:

kalyna napisał(a):
Helloł w Nowym Roku ;)

Jak tam Wam idzie szkolenie? czego teraz się uczycie?

Na szkoleniu różnie- są bardzo fajne chwile i takie że bij zabij a on nic nie chce robić, bardziej zwraca uwage na wszystko w koło a nie na mnie. Plus cały czas jakaś suczka z cieczką jest i to też pewnie jakoś na niego wpływa. Do egzaminu co raz mniej czasu i co raz więcej nerwów ;). Musimy dużo pracować nad warowaniem bo tu największy problem (chyba że położą mu dywan :cool3:) i zostawaniem w rozproszeniu.
Po zakończeniu kursu chciała bym troche popracować z pozorantem ale to tak dla siebie na razie. Później najprawdopodobniej będzie przerwa do jesieni. W międzyczasie może troszke się poszałujemy ;) a potem zaczniemy PT2 lub IPO.

Posted

U mnie jest podobnie i w zasadzie mi to nie przeszkadza ale nie wiem jakie warunki będą na egzaminie, a i teraz pełno błota, więc chłopak musi się przemóc ;)