Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']Wcale on nie jest spasiony :placz:
on jest tylko dobrze zbudowany :diabloti:[/QUOTE]

Żartowałam z tym spasionym :glaszcze: Chodziło mi tylko o to, że według niektórych osób (to hodowczyni) gruby pies, to zdrowy pies ;) Czyli muszę utuczyć Torę :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']to one razem ważą mniej niż mój Ciapek :-o:-o[/QUOTE]
Bo Ciapuś to prawdziwy mężczyzna :loveu:

[quote name='magdabroy']Żartowałam z tym spasionym :glaszcze: Chodziło mi tylko o to, że według niektórych osób (to hodowczyni) gruby pies, to zdrowy pies ;) Czyli muszę utuczyć Torę :diabloti:[/QUOTE]
Nie kochasz Tory? Jak ona może z tobą żyć :diabloti: Musimy ich razem z Milo odesłać do utuczenia to wtedy będą przeszczęśliwe :cool3:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Nie kochasz Tory? Jak ona może z tobą żyć :diabloti: Musimy ich razem z Milo odesłać do utuczenia to wtedy będą przeszczęśliwe :cool3:[/QUOTE]

Nie kocham :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Żartowałam z tym spasionym :glaszcze: Chodziło mi tylko o to, że według niektórych osób (to hodowczyni) gruby pies, to zdrowy pies ;) Czyli muszę utuczyć Torę :diabloti:[/QUOTE]
wiem, wiem :eviltong:
hmm a jaką rasę hoduje? no ciekawe, ciekawe ;)
[quote name='Kaaasia']Bo Ciapuś to prawdziwy mężczyzna :loveu:

Nie kochasz Tory? Jak ona może z tobą żyć :diabloti: Musimy ich razem z Milo odesłać do utuczenia to wtedy będą przeszczęśliwe :cool3:[/QUOTE]

:loveu:

Gandzię też dam na utuczenie, bo on zamiast tyć, to coraz chudszy jest :roll:

Guest wolfheart
Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1148782_203538516478961_778750412_n.jpg[/url]

różowe podusie:loveu:

Posted

Wracając do miłego tematu "klocków" duzych i małych, to czasami mam takiego nerwa, że jak posprzatam po psie i nie widze w promieniu 10-15 metrów kosza, to zostawiam w tym miejscu, w którym zebrałam... Trudno. Raz miałam zwróconą uwage, że powinnam wyrzucic do kosza. Więc spokojnie odpowiedziałam, a gdzie ten kosz? Kobitka się rozglądnęła i... odpuściła westchneła i powiedziała"no, tak...".

A drugi raz to jedna z mieszkanek osiedla zwróciła mi uwage, że wyrzuciłam woreczek z klockiem do ICH smietnika (w altance smietnikowej). No to grzecznie zadałam pytanie, a gdzie mam wyrzucac? Usłyszałam: nie tutaj:), bo oni za wywóz smieci płaca. Bossssko....
Zgadzam się, że płacą, ale jezeli chca miec czysto na trawnikach, na których bawią się dzieci, to.... coś za coś:)

Ale wcale sie tymi uwagami nie przejmuję. Robię swoje i juz.

Pzdr.

Posted

no to chyba za wiele nie stracilam ze zdjec, jak bylam zajeta, Milus cudny jest , wielgachny juz z mala glowka piekna klata eh podba mi sie ta twoja psa a co bedzie jak juz clakiem mu wsio urosnie i dorosnie?
no miny to takowe szczyle bokserowe cudowne robia a cialo naprawde potrafia wyginac oj potrafia, i jezory maja slistasne
czekam na wiecej zdjec

Posted

[quote name='Sonka95']Cicho tutaj ostatnio ....[/QUOTE]
Nie mam weny ostatnio.

[quote name='Franca81']Ano właśnie...

Dzielić się Miluchnem i Oluchnem!!!! :diabloti:[/QUOTE]
Napisała ta co się najwięcej udziela :eviltong:

[quote name='(:Buńka:)']Jakaś foteczka dwóch panów koło siebie by się zdała co byśmy mogły porównać jak to Milunio już urósł;)[/QUOTE]
Już od jakiegoś czasu nie robię za dużo nowych zdjęć ale poszukam jakiegoś gniotka ;)

Posted

Macie kilka gniotków z weekendu na dowód że gnomy jeszcze żyją ;)
[IMG]http://i40.tinypic.com/1zwlx7p.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/2h5894n.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/24ci1xy.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/b9d6rn.jpg[/IMG]

Posted

Tak że idziemy sobie spokojnie i on nagle zaczyna gryźć to nie. Ale jak biegnie to już tak, a im bardziej ja się wkurzam i go gonię tym bardziej on się nakręca :mad:. Najgorzej że z niego jest skoczek okropny i nie chce przestać.

Posted

Moja ma czasem odpaly... przeczytaj u mnie moj post...

Nie ma takich nakretek zbyt czesto ale jak bywaja to zwykle na obcym terenie. Kilka razy udalo mi sie to juz opanowac ale dzis bylo ciezko.... Zwykle tak ma jak jest niewybiegana. A w taka pogode jak dzis nie sposob bylo ja wybiegac wiec dala upust....

Posted

Bywają takie i u nas :mad: Czasem da się opanować na smaka.
Muszę się nauczyć nosić piłkę ze sobą (a już mi miejsca braknie :evil_lol:) bo jak ma ryjec zajęty to jest lepiej.
O dziwo dzisiaj chciał spacerować. Myślałam że będzie strajk a on zadowolony spacerował i łapał krople deszczu w kałużach.

Posted

i gdzie się podziała ta mała niezdara? :( zaraz już całkiem urośnie i skończą się słodkie (co nie znaczy świetne) zdjęcia :D
ii już nie muszę Ci zazdrościć małego bąbelka w domu :evil_lol: