Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Don_Vito']Super! :loveu: Cieszę się, że się cieszysz! Mały na pewno będzie fajny! :lol: Dawaj foty jak tylko będziesz miała + pamiętaj! Jak przyjedziesz odebrać malucha i się ze mną nie spotkasz to będzie MEGA foch! :eviltong:[/QUOTE]
Ciotka nie mart się. Jak będę jechać to dam znać ;). Mały musi poznać wujka Vitolda :loveu:

[quote name='M&S']Dobrze, będę czekać niecierpliwie na fotki Przyszłego Szampona;)[/QUOTE]
Ja też ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Maluszki mają 2 tygodnie :smile:
Zdjęcia dostanę jutro to zaprezentuję przyszłego chempiona galaktyki :evil_lol:[/QUOTE]

Wow czekamy niecierpliwie na fotki :)

Posted

[quote name='Don_Vito']No ja myślę! :) Vito uwielbia szczeniaczki! :loveu: Z Dakarem biegał po lesie! ;)[/QUOTE]
Weź też ślimaki :eviltong:

[quote name='Klaudia&Aza']Gratulacje:multi: Oby szczylek się dobrze rozwijał i zdrowo rósł :) Teraz najgorsze będzie czekanie :evil_lol:[/QUOTE]
Ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się nie śpieszy :evil_lol:. Żyję sobie w spokoju ale nadciąga armagedon :razz:

[quote name='M&S']Cześć Oli :)[/QUOTE]
Cześć wilczki :smile:
O tak nieprzyzwoitej porze już na dogo.

Posted

Niestety zdjęć nie mam ponieważ wystąpiły problemy techniczne z internetem :-(

Rozmowy z mamą też ciężko.
Teraz jestem na etapie próby rozplanowania ewentualnej wyprawy po małego i nic nie wychodzi. Chiałam jechac z mamą ale wtedy nie mam co zrobić z Olim, samochodem szybcjej ale nie ma kierowcy a ja mam chorobe lokomocyjną, myślałam aby zabrać mamę i psa na kilka dni ale nie wiem czy już w tym okresie nie bedzie tłumów ludzi i znajdziemy jakieś miejsce i czy nie będzie wszędzie zakazu wprowadzania psa. Za dużo jak na mój mały rozumek :roll:

Posted

W Gdańsku w "Domu Muzyka" przyjmowali z psami, to blisko Starówki.
Niestety nie są najtańsi....był fajny pensjonat, który i finansowo i psiowo był fajny, ale w tym roku zmienił włascicela i tylko z małymi psami przyjmują. Napisali do mnie po rezerwacji i wykolegowali przed gdańską wystawą w styczniu....

Posted

No proszę proszę ja tu dawno nie zaglądałam a tu się dzidziolek szykuje:loveu:
Ehh pamiętam jak mój Rocky był malutki, piękny czas . . . i mnóstwo sprzątania:evil_lol:
Czekam również na fotki maluszka;) Ciekawe jak Oli zareaguje na towarzysza. Widzę że mamy teraz podobny problem:p
Pierwszy to przygotowanie naszych czworonogów na "rodzeństwo" a drugi to oczekiwanie na nowego członka rodziny:)

Posted

[quote name='Don_Vito']Na zadupiu Kaśka! :eviltong:[/QUOTE]
Ty to wiesz jak mnie pocieszyć :eviltong:

[quote name='Besti']Kasia zanim się obejrzysz a już będzie Maluch u Ciebie:)[/QUOTE]
I tego się boję :evil_lol:

Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti:[/QUOTE]

Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie, ale już bałabym się tego szczeniaka :evil_lol:

Jakoś na pewno ogarniesz logistycznie ten transport :)

Posted

Doberek Kasiu :)

[quote name='Kaaasia']
Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti:[/QUOTE]

To pewnie ten Twój, żebyśmy go nie mogły za wcześnie zobaczyć :evil_lol: