Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='Don_Vito']Super! :loveu: Cieszę się, że się cieszysz! Mały na pewno będzie fajny! :lol: Dawaj foty jak tylko będziesz miała + pamiętaj! Jak przyjedziesz odebrać malucha i się ze mną nie spotkasz to będzie MEGA foch! :eviltong:[/QUOTE] Ciotka nie mart się. Jak będę jechać to dam znać ;). Mały musi poznać wujka Vitolda :loveu: [quote name='M&S']Dobrze, będę czekać niecierpliwie na fotki Przyszłego Szampona;)[/QUOTE] Ja też ;) Quote
Don_Vito Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 No ja myślę! :) Vito uwielbia szczeniaczki! :loveu: Z Dakarem biegał po lesie! ;) Quote
Sonka95 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='Kaaasia']Maluszki mają 2 tygodnie :smile: Zdjęcia dostanę jutro to zaprezentuję przyszłego chempiona galaktyki :evil_lol:[/QUOTE] Wow czekamy niecierpliwie na fotki :) Quote
Klaudia&Aza Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Gratulacje:multi: Oby szczylek się dobrze rozwijał i zdrowo rósł :) Teraz najgorsze będzie czekanie :evil_lol: Quote
Talucha Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Gratulacje i czekam niecierpliwie na fotki malucha :D Quote
Kaaasia Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='Don_Vito']No ja myślę! :) Vito uwielbia szczeniaczki! :loveu: Z Dakarem biegał po lesie! ;)[/QUOTE] Weź też ślimaki :eviltong: [quote name='Klaudia&Aza']Gratulacje:multi: Oby szczylek się dobrze rozwijał i zdrowo rósł :) Teraz najgorsze będzie czekanie :evil_lol:[/QUOTE] Ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się nie śpieszy :evil_lol:. Żyję sobie w spokoju ale nadciąga armagedon :razz: [quote name='M&S']Cześć Oli :)[/QUOTE] Cześć wilczki :smile: O tak nieprzyzwoitej porze już na dogo. Quote
kalyna Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 woow to ponad miesiąc i maluszek będzie u Ciebie.. ale to szybko przeleci :evil_lol: a potem się zacznie :mad: tatuś tez ładniutki :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 no to gratuluje decyzji! jaaa bedzie male boksie i bedzie masa zdjec alez bedzie sie dzialo Quote
Kaaasia Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Niestety zdjęć nie mam ponieważ wystąpiły problemy techniczne z internetem :-( Rozmowy z mamą też ciężko. Teraz jestem na etapie próby rozplanowania ewentualnej wyprawy po małego i nic nie wychodzi. Chiałam jechac z mamą ale wtedy nie mam co zrobić z Olim, samochodem szybcjej ale nie ma kierowcy a ja mam chorobe lokomocyjną, myślałam aby zabrać mamę i psa na kilka dni ale nie wiem czy już w tym okresie nie bedzie tłumów ludzi i znajdziemy jakieś miejsce i czy nie będzie wszędzie zakazu wprowadzania psa. Za dużo jak na mój mały rozumek :roll: Quote
*Magda* Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Z tego co pamiętam, to po psa będziesz jechać w maju, a wtedy (chyba :hmmmm:) jeszcze na plażę można wejść :) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 W Gdańsku w "Domu Muzyka" przyjmowali z psami, to blisko Starówki. Niestety nie są najtańsi....był fajny pensjonat, który i finansowo i psiowo był fajny, ale w tym roku zmienił włascicela i tylko z małymi psami przyjmują. Napisali do mnie po rezerwacji i wykolegowali przed gdańską wystawą w styczniu.... Quote
Kaaasia Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Jeszcze muszę ustalić gdzie dokładnie te maluszki :evil_lol: Z plażami też ponoć różnie bo na jedne można a na inne nie :roll: Quote
Buńka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 No proszę proszę ja tu dawno nie zaglądałam a tu się dzidziolek szykuje:loveu: Ehh pamiętam jak mój Rocky był malutki, piękny czas . . . i mnóstwo sprzątania:evil_lol: Czekam również na fotki maluszka;) Ciekawe jak Oli zareaguje na towarzysza. Widzę że mamy teraz podobny problem:p Pierwszy to przygotowanie naszych czworonogów na "rodzeństwo" a drugi to oczekiwanie na nowego członka rodziny:) Quote
Sonka95 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Na spokojnie jeszcze wszystko się poukłada ;) Quote
Don_Vito Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Kaaasia']Jeszcze muszę ustalić gdzie dokładnie te maluszki :evil_lol: [/QUOTE] Na zadupiu Kaśka! :eviltong: Quote
Besti Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Kasia zanim się obejrzysz a już będzie Maluch u Ciebie:) Quote
Kaaasia Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Don_Vito']Na zadupiu Kaśka! :eviltong:[/QUOTE] Ty to wiesz jak mnie pocieszyć :eviltong: [quote name='Besti']Kasia zanim się obejrzysz a już będzie Maluch u Ciebie:)[/QUOTE] I tego się boję :evil_lol: Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti: Quote
kalyna Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Kaaasia']Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie, ale już bałabym się tego szczeniaka :evil_lol: Jakoś na pewno ogarniesz logistycznie ten transport :) Quote
*Magda* Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Doberek Kasiu :) [quote name='Kaaasia'] Niestety w najbliższym czasie zdjęć maluszka nie będzie :-(. Pieski poszalały i zjadły modem :diabloti:[/QUOTE] To pewnie ten Twój, żebyśmy go nie mogły za wcześnie zobaczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts