Kaaasia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 M&S napisał(a): http://i46.tinypic.com/6fw0wk.jpg nareszcie trochę zielonego!!! Szkoda, że to zielone to nie teraźniejsze ;) magdabroy napisał(a): Te jego wyskoki są zajeb*ste :) Pies sprężyna :evil_lol: Sonka95 napisał(a):On jest boski i te jego miny :) http://i45.tinypic.com/5o4y0.jpg Poszukiwacz ... :cool3: http://i46.tinypic.com/20f8fls.jpg Szuka, szuka i nic ciekawego nie znalazł marta.k9080 napisał(a):http://i48.tinypic.com/70wf4m.jpg kung-fu Bokser :roflt::roflt::roflt: Prawdziwy ninja :evil_lol: Tekla64 napisał(a):no skoki nieziemskie , zarypiste zdjecia, momenty cudne Oli jest cudny, bezapelacyjnie cudowny Tylko jeszcze jakby w główce lepiej mu się poukładało ;) kalyna napisał(a): On to się minął z powołaniem.. zamiast kanapowca to akrobata :lol: Bierz szczylka :loveu: to ja na razie nic pisać nie będę, coby Cię nie zrazić :D Coś mi się zdaje, ze decyzję to Ty już podjęłaś, tylko nie możesz się na miot zdecydować :eviltong: więc lada dzień będzie napisane, kiedy maleństwo u Ciebie zawita... :D Jak mnie wkurzy to go do cyrku sprzedam :diabloti: Decyzja zapadła :multi:. Szczyl pojawi się w tym roku ale czy będzie to zaraz czy później to jeszcze nie wiem. Miot właśnie miałam wybrany ale niestety sucz nie zaciążyła :placz:. Jeszcze tylko czeka mnie trudna rozmowa z mamą (bo ona nie bardzo chce kolejnego psa :shake:) i dzwonię do hodowcy, więc trzymać kciuki :cool3: M&S napisał(a):A jakie hodowle bierzesz pod uwagę? Na ten moment hodowla jest tylko jedna ale nie chodzi mi o przydomek tylko o konkretnego psa ;) Klaudia&Aza napisał(a):Dawno nie zaglądałam a tutaj rozmyślenia o nowym szczylku :) Trzymam kciuki żebyś żadnej z decyzji nie żałowała :) Nie dziękuję aby nie zapeszyć :smile: M&S napisał(a):Sobotnie dzień dobry :) Poniedziałkowe dzień dobry :evil_lol: Sonka95 napisał(a):Doberek w słoneczny dzień ;) Pięknie słonecznie tylko zimno. Wiosna nadchodzi :multi: Quote
kalyna Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Kaaasia napisał(a): Decyzja zapadła :multi:. Szczyl pojawi się w tym roku ale czy będzie to zaraz czy później to jeszcze nie wiem. Miot właśnie miałam wybrany ale niestety sucz nie zaciążyła :placz:. Jeszcze tylko czeka mnie trudna rozmowa z mamą (bo ona nie bardzo chce kolejnego psa :shake:) i dzwonię do hodowcy, więc trzymać kciuki :cool3: Hahaha wiedziałam :multi: to teraz bardzo mooocno zaciskamy kciuki :kciuki: noo i oby prędzej, bo tyle czasu masz się męczyć jeszcze w oczekiwaniu? :shake: A mamę weź przekup i się ugnie :) i nie zapomnij pochwalić się rodzicami dziecięcia :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Moja matka też się nie zgadzała na kolejnego psa, tym bardziej wielkiego :evil_lol: Gratuuluję wyboru :D Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cześć:) Super, że decyzją podjęta! Trzymam kciuki za realizację:lol: Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 No to już jestem po wstępnych rozmowach :smile: Maluszek na mnie czekał ;). Skoro "moja" sucz nie zaciążyła to nic nie robiłam, a inne dobre duszyczki załatwiały sprawy za mnie :evil_lol: Jutro powinnam dostać jego zdjęcia :multi: i mam nadzieję że zmiękczą one zimne serce mojej rodzicielki :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Jak dostanę to pokażę :smile: Tłuściutki muminek :loveu: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kaaasia napisał(a):No to już jestem po wstępnych rozmowach :smile: Maluszek na mnie czekał ;). Skoro "moja" sucz nie zaciążyła to nic nie robiłam, a inne dobre duszyczki załatwiały sprawy za mnie :evil_lol: Jutro powinnam dostać jego zdjęcia :multi: i mam nadzieję że zmiękczą one zimne serce mojej rodzicielki :evil_lol: Super!!! A z jakiej hodowli, powiesz? I fotki, fotki, fotki poproszę:) Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Mały jest z hodowli Gratia (po Gratia Grace Kelly- Zoff Porta Trsatica) Jak dostanę zdjęcia to pokażę. Teraz mam tylko jedno malusie w telefonie ;) Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):A jak ma na imię szczylek? Gratia Tuareg a po domowemu się wymyśli ;) Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kaaasia napisał(a):Gratia Tuareg a po domowemu się wymyśli ;) Fajne imię :) Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):Fajne imię :) Język sobie połamie jak będę wołać :evil_lol: Z drugiej strony jak ja coś wymyślę to nie będzie lepiej :cool3: Quote
Besti Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jejku rewelacja:multi: Decyzji na pewno żałować nie będziesz! Dwa boksie w domu to wyzwanie przy temperamencie rasy:) Jaka maść? Domyślam się że jesteś całą w skowronkach:loveu: A Oli już wie że będzie miał rodzeństwo? Quote
kalyna Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Woooow gratulacje :multi: :multi: mamusię oglądnęłam, ciekawa tatusia jestem :cool3: no to chwal się, kiedy odbiór? Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Też jestem ciekawa, kiedy będzie maleńtas u Ciebie? Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Besti napisał(a):Jejku rewelacja:multi: Decyzji na pewno żałować nie będziesz! Dwa boksie w domu to wyzwanie przy temperamencie rasy:) Jaka maść? Domyślam się że jesteś całą w skowronkach:loveu: A Oli już wie że będzie miał rodzeństwo? Dzięki :smile: Oli pewnie zadowolony nie będzie. Jako rozpieszczony jedynak będzie musiał podzielić się mamusią i zabawkami :evil_lol: kalyna napisał(a):Woooow gratulacje :multi: :multi: mamusię oglądnęłam, ciekawa tatusia jestem :cool3: no to chwal się, kiedy odbiór? Tu masz tatusia http://www.gratia.webd.pl/index2.php?lang=polish M&S napisał(a):Też jestem ciekawa, kiedy będzie maleńtas u Ciebie? Jak wszystko pójdzie dobrze i uda mi się przekonać moją mamę to w maju :smile: Rany ale mam mało czasu :nerwy: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Tatuś przystojny :) To maleńtas jeszcze jest;) Noo daj fotkę! Quote
Kaaasia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Maluszki mają 2 tygodnie :smile: Zdjęcia dostanę jutro to zaprezentuję przyszłego chempiona galaktyki :evil_lol: Quote
Don_Vito Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Super! :loveu: Cieszę się, że się cieszysz! Mały na pewno będzie fajny! :lol: Dawaj foty jak tylko będziesz miała + pamiętaj! Jak przyjedziesz odebrać malucha i się ze mną nie spotkasz to będzie MEGA foch! :eviltong: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kaaasia napisał(a):Maluszki mają 2 tygodnie :smile: Zdjęcia dostanę jutro to zaprezentuję przyszłego chempiona galaktyki :evil_lol: Dobrze, będę czekać niecierpliwie na fotki Przyszłego Szampona;) Quote
Recommended Posts