Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Oj tam oj tam :razz:
Nikt tak się nie potrafi cieszyć z naszych powrotów do domu jak waśnie te nasze psiaczki ;)

u mnie jak nie ma któregoś domownika więcej niż dwa dni w domu. To później jak przyjedzie to Cola aż piszczy ze szczęścia, tak się cieszy:D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Oj tak, u mnie jak nie ma któregoś domownika więcej niż dwa dni w domu. To później jak przyjedzie to Cola aż piszczy ze szczęścia, tak się cieszy:D

Mnie jak nie ma w domu 10 minut to Ptyś od razu się cieszy :evil_lol:

Posted

Jak wyjechałam za granicę i moja pierwsza ONka została z mamą, to w dniu mojego przyjazdu potrafiła swoim piskiem obudzić cały dom :evil_lol: Zazwyczaj przyjeżdżałam w środku nocy ;) A potem, cały mój pobyt, to nawet do WC musiałam ją zabierać, bo nieodstępowała mnie na krok :) To była prawdziwa psia miłość :loveu:
Ciekawe jak mnie Torka powita, jak zniknę na te 5 dni do szpitala :hmmmm:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Mnie jak nie ma w domu 10 minut to Ptyś od razu się cieszy :evil_lol:

Dziwnie to napisałam.... :evil_lol:

Torka pewnie Wszystkich pobudzi swoim piskiem szczęścia w całej okolicy jak wrócisz :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Oj tam oj tam :razz:
Nikt tak się nie potrafi cieszyć z naszych powrotów do domu jak waśnie te nasze psiaczki ;)

no właśnie,Oscar to takie dzikie harce urządza jak wracam z pracy że hoho,a potem muszę miziać go po brzusiu-kładzie się i czeka z taką miną,że nie idzie mu odmuwić

Posted

Ptysiak napisał(a):
Torka pewnie Wszystkich pobudzi swoim piskiem szczęścia w całej okolicy jak wrócisz :)

Raczej wrócę w dzień, więc sąsiadów nie pobudzi ;) Ale zsika się napewno jak mnie zobaczy :evil_lol:

Posted

Oli to odstawia tańce połamańce jak ktoś wraca, a ogon to jak śmigło lata :lol:

[quote name='Ptysiak']Mnie jak nie ma w domu 10 minut to Ptyś od razu się cieszy :evil_lol:
Chata wolna będzie bal :eviltong:

[quote name='Asiaczek']Noooo, tu juz Oli przegiął;)
http://i49.tinypic.com/2lu2o9w.jpg

Pzdr.
Czy ja wiem :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Chata wolna będzie bal :eviltong:

:evil_lol:
Chciałam napisać, że z powrotu się mojego cieszy nawet jak mnie nie ma tylko 10 minut :D
To przez te upały mi się miesza wszystko chyba :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
lojeju, ale patyczek to malutki sobie znalazl :evil_lol:

Taki tyciusieńki :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:
Chciałam napisać, że z powrotu się mojego cieszy nawet jak mnie nie ma tylko 10 minut :D
To przez te upały mi się miesza wszystko chyba :evil_lol:

Jestem w stanie zrozumieć bo przy tej pogodzie to nawet nie wiem jak sie nazywam :cool3:

Później postaram się wrzucić fotki ogoniastego, bo teraz się rozpływam. Zaczyna grzmieć więc może chociaż troszkę się ochłodzi :cool3:

Posted

Ja już się upiekłam z naleśnikami i mój mózg też :D
Właśnie siedzę mokra przed lapkiem z nogami w misce z wodą :evil_lol: Zrobiłam prysznic na ogródku i wszyscy są w sumie mokrzy ale zero zjary bo nikt nie krzyczał na mnie za to :( :diabloti:

Jak dożyje wieczora to z chęcią pooglądam nowe fotki Oliego :loveu:

Posted

[quote name='Kaaasia']Później postaram się wrzucić fotki ogoniastego, bo teraz się rozpływam. Zaczyna grzmieć więc może chociaż troszkę się ochłodzi :cool3:
No i się ochłodziło..u mnie taka burza była, że nic widać nie było tak padało, a jeszcze do tego grat doszedł:roll:

Dołączam się do czekania na zdjęcia:cool3:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']No i się ochłodziło..u mnie taka burza była, że nic widać nie było tak padało, a jeszcze do tego grat doszedł:roll:

A u mnie skończyło się tym, że troszkę popadało i zrobiło sie jeszcze duszniej niż było :angryy:

Mordka

Odpoczynek pod drzewkiem

Posted

Kaaasia napisał(a):
On uwielbia zabawę spryskiwaczem i z 2litrów wody duża część trafia do jego pysia :cool3:

On ją pije? Bo Ptysiek też tak łapie ale raczej wszystko wypluwa z tego co widzę .

Posted

[quote name='monia&nero']Wow ale figura! Niejedna Panna straci dla Olego głowę :)
http://i49.tinypic.com/fxehc.jpg
Jak na razie to on traci głowę dla wielu panienek ;)
Figurę ma teraz ok ale właśnie się pakujemy i jutro z rana wyruszamy na 2 tygodnie na działkę. W tamtym roku po tym czasie schudł 2,5kg i wyglądał jak szkielet :roll:

[quote name='Ptysiak']On ją pije? Bo Ptysiek też tak łapie ale raczej wszystko wypluwa z tego co widzę .
Oli nauczył się pić ze spryskiwacza czy prysznica ;) i podczas zabawy część wypluwa ale część i połyka :lol: