Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

Posted

maupa , sądze ,że to raczej chodzi w uszach ZUZI o zrosty , napewno spowodował je ciągły stan zapalny nie leczony nigdy , możliwe ,że jedynym lekarstwem na to będzie niestety opercja uwolnienia zrostow , zresztą zupełnie identycznie jest u ludzi!!! trzymam kciukasy za moją niedoszłą podopieczną i jej kluseczki!!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
dziękujemy za wszelkie oferty pomocy, przyda się każda forma !!

Viris, daj znać, jestem w domu, trochę choruję, ale podjadę do Ciebie.

U mnie zmiana planow. Troche sie tez wlasnie podziebilam, ale jutro musze byc w Wawie. Tak wiec jade z ranka samego i bede jechac przez Lomianki, to wpadne do Ciebie. Moge jadac do Wawy i jadac z Wawy, jak wolisz. Rano bylabym kolo 10 bo na 11 musze byc juz na uniwerku, a jadac z Wawy to nie wiem o ktorej ale mysle ze kolo 13-15.

Posted

Maupa ja już meilowałam do Reni w sprawie kubraków czekam na odpowiedź wplątałam w to Hebulkę to napewno odpowiedź dostaniemy.
Myślę że będzie Ok jak dobrych pomiarów dokonasz.
Wg Reni wskazówek. Ja miarę brałam o 12 w nocy i sie przy zrytym mózgu zastanawiałm gdzie Gacek ma szyneczkę bo Renia tak pisała cm od szyjki do szyneczki.
W końcu pokręciłam wymiar Buńki i Gacka ale Renia mi to poprawiła tak sobie kubraki wędrowały miedzy Krakowem a W-wą. W końcu forsę za kubraki poszłam wysłać i kwit żle wypełniłam i forsa przyszła na mój adres nie na Reni. Historia z ubrakami w końcu dobrze się skończyła.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Dobra ciotki babki i mamusie ;>

Jutro jade tak jak pisalam do Wawy. Postaram sie rano zajechac do Lavinii - moze bedzie w domku. Wezme kiecke, Lavinia ma taki manekino-wieszak to zrobi pewnie lepsze zdjecia niz ja. Ja wstawie tutaj zdjecia bizuterii ktore zrobilam na cele aukcji.

Brelok do kluczy - z kulami z piasku pustyni, metalowo-posrebrzany. Duzo roznych szklanych i plastikowych korali.

Komplecik z piorkami :

Zielono-niebieskie, odrobine przeklamane kolory na zdjeciu.
Kolczyki plus wisiorek na lince zapinanej:

KOlczyki wiszace niebieskie. Koraliki szklane, krysztalki i perelki plastikowe.

Dwa ujecia kolczykow " Papużki nierozłączki".
Kolczyki gronka z zawieszkami w ksztalcie papug :cool1:

Tyle co moge pomoc. Chyba ze za mnie cos wymyslicie, bo mi sie pomysly chyba skonczyly ;/

Posted

[quote name='Viris']Dobra ciotki babki i mamusie ;>

Jutro jade tak jak pisalam do Wawy. Postaram sie rano zajechac do Lavinii - moze bedzie w domku. Wezme kiecke, Lavinia ma taki manekino-wieszak to zrobi pewnie lepsze zdjecia niz ja. Ja wstawie tutaj zdjecia bizuterii ktore zrobilam na cele aukcji.

Brelok do kluczy - z kulami z piasku pustyni, metalowo-posrebrzany. Duzo roznych szklanych i plastikowych korali.

Komplecik z piorkami :

Zielono-niebieskie, odrobine przeklamane kolory na zdjeciu.
Kolczyki plus wisiorek na lince zapinanej:

KOlczyki wiszace niebieskie. Koraliki szklane, krysztalki i perelki plastikowe.

Dwa ujecia kolczykow " Papużki nierozłączki".
Kolczyki gronka z zawieszkami w ksztalcie papug :cool1:

Tyle co moge pomoc. Chyba ze za mnie cos wymyslicie, bo mi sie pomysly chyba skonczyly ;/

Ale superaśne:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu:

Posted

Witam!
chciałabym zapytać, czy wszyscy chłopcy mają już domki??? Moja koleżanka pragnie bf-ka i namierzamy z rodowodem, ale może skusiłąby się na pisiaka po Zuzi... Oczywiście podam jej namiary na wątek i będzie już z Wami sama rozmawiała, ale najpierw chcę wiedzieć, czy jest sens rozbudzać nadzieję... Dziewczyna mieszka w Wawie. Proszę o odp. jak najszybciej - oczywiście albo tu albo na PW.

Posted

Kar0la napisał(a):
Chłopców do adopcji jest do wyboru do koloru, ale o adopcji nalepiej rozmawiać z babcią Maupą i babcią Lavinią.

Ok dzięki! jakie sa warunki adopcji? i czy to sa bf-ki czy duże prawdopodobieństwioo że mieszane? muszę ją o tym po prostu uprzedzić... Resztę niech załatwia sama.

Posted

Mama buldożka a tatuś niestety nieznany.:roll: No i szczeniaczki mają dopiero niewiele ponad tydzień więc do adopcji będą dopiero za kilka tygodni, ale są piękne.

Posted

Kar0la napisał(a):
Mama buldożka a tatuś niestety nieznany.:roll: No i szczeniaczki mają dopiero niewiele ponad tydzień więc do adopcji będą dopiero za kilka tygodni, ale są piękne.

No oglądam zdjęcia, fakt cudne... dziś , najpóźniej jutro dam koleżance namiary na wątek. Z odbiorem się nie spieszy, bo ona i tak dopiero zaczęła szukać. Mam nadzieję, że coś z tego będzie:) a domek bardzo dobry... i psiak byłby w Wawie - czyli pod czujnym okiem babć;)

Posted

Ciotki litości pewnie foty bedą. Maupa musi czasami pospać odsapnąć. Te czuwanie i codzienne troski wczerpują. Pewnie o tym wiecie, ale rozumiem że cioteczki umieraja z ciekawości. My musimy teraz myśleć jak pomóc.
Pozdrawiam
Anka