Bolsbokser Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ojej, rzeczywiście tutaj ciiiisssssszzzzaaaa. Aga, a powiedz mi konkretniej, czemu dokładnie służy ten wątek i co tutaj będzie ogłaszane, co można ogłaszać. Bo moża, ja bym wrzucała linki do portretów, które są wystawiane na allegro fundacyjne??? Mam też pomysł - w pierwszym wątku jest lista bokserów, może by tam wrzucić linki do wątków. Od razu będzie wiadomo, które psy go mają, a którym trzeba założyć. Niedługo Gruni założę wątek, bo raczej go nie ma. Póki co ma zrobione wydarzenie na fejsie. Kiedyś prowadziłam wątek z linkami do wątków konkretnych bokserów, ale później dogo coś zaczęło się przemieniać i link mi już nie działał, a teraz ... to tam już wszystko nieaktualne. Wkrótce możliwość wylicytowania portretu LAILI na fundacyjnym allegro !!! Quote
gazzy Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 dobry pomysł asia. tylko najpierw musze się dowiedzieć które psy mają wątek a które nie :) te linki do portretów też się przydadzą. wrzucę je może do pierwszego postu ? Quote
Bolsbokser Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 OK. jak wystawię na allegro - może dzisiaj, to wrzucę tutaj info o licytacji. No z wątkami psów jest zawsze problem, nie każdy wie, który pies go ma. Dlatego kiedyś prowadziłam spis, ale ... trzeba to tuaj reanimować. Gruni może dzisiaj uruchomię wątek na dogo. Aga, to może zatutułuj jeden z zarezerwowanych postów, np: allegro, albo licytacje, czy cegiełki fundacyjne ?! I tam się będzie aktualizować to. Quote
Bolsbokser Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zapraszam do licytacji PORTRETU Laili autorstwa Unbelievable http://allegro.pl/portret-boksera-fundacja-sos-bokserom-i1853158621.html Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wątek Gruni http://www.dogomania.pl/threads/215741-GRUNIA-bokserka-ofiara-wakacyjnych-wyjazd%C3%B3w. Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no i jakoś tutaj cicho od kilku miesięcy !!! Jak znacie jakieś wątki fundacyjnych psów, to wrzucajcie. Nie znam wszystkich, a wiem, że niektóre mają taki wątek na dogo. Wątek Horusa Wątek Pyzy Wątek Gruni Wątek Dropsa Watek psów z pseudo: Boguś, Luna i Astra Wątek Kinia/Kinga Bardzo Was proszę, podlinkujcie wątki innych bokserów do adopcji z Fundacji SOS Bokserom. Quote
tatankas Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kontakt w sprawie adopcji : Germaine : 609-002-500 * Bunia * Viki * Zula * Mike * Floyd * Astor * Tajson * Rambo * Horus * Massi * Lala * Bolek * Drops * Bysio * Franek * Diego * Chilli * Boguś,Luna i Astra * * * * * * * Ala: 602-800-810 * Pyza * Grunia * Bambo * Maksio Ola: 794-505-400 * Aiko * Miro * Cezar * Kinio/King * Nobel * Majlo * * Joanna: 607-329-932 * Bodzio * * * Będę szukać jeszcze i podlinkowywać ;) Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Wlasnie mialam takie zestawienie zrobic. Jeszcze poszperam. Na pewno viki ma watek. a mozesz skasowac wyrazy "watek" i podlinkowac same imiona ? Quote
tatankas Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bolsbokser napisał(a):Wlasnie mialam takie zestawienie zrobic. Jeszcze poszperam. Na pewno viki ma watek. a mozesz skasowac wyrazy "watek" i podlinkowac same imiona ? Zrobione,Viki na pewno ma swój wątek,tylko już nie mogłam znaleźć ;) Pewnie jest więcej psiaków,ale trzeba je regularnie dodawać,więc jak są,to kopiujcie listę i dopisujcie :) Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kontakt w sprawie adopcji : Germaine : 609-002-500 * Bunia * Viki * Zula * Mike * Floyd * Astor * Tajson * Rambo * Horus * Massi * Lala * Bolek * Drops * Bysio * Franek * Diego * Chilli * Boguś,Luna i Astra * * * * * * * Ala: 602-800-810 * Pyza * Grunia (kontakt: Joasia 505-773-885) * Bambo * Maksio Ola: 794-505-400 * Aiko * Miro * Cezar * Kinio/King * Nobel * Majlo * * Joanna: 607-329-932 * Bodzio * * * Quote
olly Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kochani, szukamy transportu dla boksia z Bydgoszczy do Gdańska, może ktoś pomóc? Quote
Recommended Posts