Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy przepięknie. :)
Na pierwszą stronę wzięłam wszystkie ogłoszenia, na których jest Gos.
Zapomniałam w ogłoszeniu dodać, że będzie wizyta przed- i poadopcyjna, następnym razem to dodam. Ale na razie to i tak bez znaczenia, bo cisza jak makiem zasiał.

Posted

Dziś niestety muszę odpuścić wizytę u Goska, bo muszę pouczyć się do matury. Jutro mam zakończenie na 17, ale pojadę do niego rano, nawet i może z piłeczką. :D (oby pogoda dopisała!)

Posted

[quote name='phase']Dziś niestety muszę odpuścić wizytę u Goska, bo muszę pouczyć się do matury. Jutro mam zakończenie na 17, ale pojadę do niego rano, nawet i może z piłeczką. :D (oby pogoda dopisała!)

Późno jakoś to zakończenie macie, ale jedź do Goska naszego i ucałuj go od nas :)

Posted

[quote name='marra']Późno jakoś to zakończenie macie
Po 19 dopiero będę w domu, głupio, no ale cóż zrobić, najważniejsze, że te zakończenie jest. :diabloti:

[quote name='marra']ucałuj go od nas :)
Na pewno to, to mam całować?? :evil_lol::diabloti:

Jutro pójdziemy sobie na krótszy spacerek, by mi nie padł przy zabawie piłką. :)
A w sobotę zrobimy dłuuugi spacer.

Posted

Właśnie wróciłam z zakończenia roku.
Gosio dziś wybiegany, uchachany no i śliniaczny. :evil_lol:
Fotki wkleję w niedzielę lub poniedziałek, bo jutro robię sobie "wycieczkę" do Warszawy, by się odstresować jeszcze przed maturą. A potem jeszcze wkuwanie i wkuwanie, ale za to później tyyyyyyle czasu dla Gluta. :)

Posted

Ostatnie zdjęcia.
Gos stwierdził, że podroczy się z nami, zabierze nam wodę a my będziemy za nim ganiać. :diabloti: I tak było. :evil_lol:

A tu niespodzianka. Fotki takie sobie, ale pokazują, że Gos nie je mojej Żabci. :grins: