Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamówiłam przed minutką pakiet 50 ogłoszeń dla Wiki. (-10 zł.)

Edit: Dziś rano nastąpiła zamiana misek, majka jadła z miski Wiki- karmę dla juniorów...a Wika z miski Majki-karmę light:D Nie wiedzieć czemu moim szczeniakom bardziej smakuje karma light...a Majce junior. Zakazany owoc smakuje lepiej?:D

Posted

[quote name='Klaudia M.']Zamówiłam przed minutką pakiet 50 ogłoszeń dla Wiki. (-10 zł.)

Edit: Dziś rano nastąpiła zamiana misek, majka jadła z miski Wiki- karmę dla juniorów...a Wika z miski Majki-karmę light:D Nie wiedzieć czemu moim szczeniakom bardziej smakuje karma light...a Majce junior. Zakazany owoc smakuje lepiej?:D[/QUOTE]
Pewnie to przekonanie ,że w cudzej misce na pewno jest coś lepszego niż we własnej :evil_lol: psy coraz bardziej się andropoizują :eviltong:

Tak w ogóle to skandal po prostu :razz: nikt do Wiki nie zagląda :shake: gdzie te kochane cioteczki się pochowały :crazyeye:

Posted

[quote name='elaja']Pewnie to przekonanie ,że w cudzej misce na pewno jest coś lepszego niż we własnej :evil_lol: psy coraz bardziej się andropoizują :eviltong:

Tak w ogóle to skandal po prostu :razz: nikt do Wiki nie zagląda :shake: gdzie te kochane cioteczki się pochowały :crazyeye:[/QUOTE]

A mówiłam, że lekka dramaturgia na wątku ożywiła by towarzystwo.:D Zamiast uczyć Wikę siadać czy dawać łapę, nauczę ją kuśtykać na zawołanie:D zrobię kilka fotek i wstawię tutaj;p... :D:D

Posted

[quote name='Klaudia M.']A mówiłam, że lekka dramaturgia na wątku ożywiła by towarzystwo.[/QUOTE]
Chyba muszę Ci przyznać rację ;) Timur też odpłynął do prehistorii :p - jak nie ma tragedii i nie leje się krew :angryy:to nikt nie zagląda...

Posted

Zdjęcia naszej kochanej Wiki:)

Poniżej Wika i gryzak:)

.

Ponadto powoli staramy się oswoić Wikę i Sabę z moim kotem-Mućką. Bo kici, powoli robią się sopelki przy nosku:D noce są strasznie mroźne. Saba spędziła noc z kotem w jednym pokoju a później na jednym łóżku. Kolejna noc będzie należeć do Wiki i Mućki, trzymajcie kciuki i módlcie się (za kota):D

Edit:
Od Elaja +8,00
-3,20 kość cielęca (krakvet)
-1,30 ucho wołowe (krakvet)

Posted

[quote name='elaja']Wikunia śliczna jak zawsze , a ludziska to chyba całkiem oślepli - żeby taki psiak jeszcze domu nie znalazł .[/QUOTE]

Wikunia śliczna i kochaniutka. Rano podsuwa się na wszelkie sposoby by ją głaskać i przytulać, wędruje za mną krok w krok, nawet do łazienki i siada mi przy nodze i grzecznie czeka na swoją porcje pieszczot:) i jak tu jej nie kochać?

Posted

Witaj Ronja:) cieszę się, że czuwasz;)

Zważyłam wczoraj Wikunie i waży równe 13 kg.:)
A dziś wieczorem, czeka ją pierwsza kąpiel, cała się ubłociła na wczorajszym spacerze.:)

Posted

Też jestem - po cichu :). no, tak to już jest z wątkami :( - "moja" Juleczka też "hibernuje"... Ha, ha - porządna awantura od czasu do czasu to konieczna higiena wątkowa - oczyszcza, ożywia, pobudza ;):cool3:.

Posted

[quote name='salibinka']Też jestem - po cichu :). no, tak to już jest z wątkami :( - "moja" Juleczka też "hibernuje"... Ha, ha - porządna awantura od czasu do czasu to konieczna higiena wątkowa - oczyszcza, ożywia, pobudza ;):cool3:.[/QUOTE]
No tak,;) tylko tu nawet nie ma się o co poawanturować:evil_lol: - Wika zadbana , oswojona , grzeczna i żadna krzywda jej się nie dzieje. Na wątku mojego Timusia też taka cisza , że aż w uszach dźwięczy:razz:

Posted

Wika wczoraj mnie rozbroiła:D mam dwie plastikowe skrzynie na zatrzaski, w których trzymam karmę, wchodzi tam nawet 20 kg. więc są ogromne. I wczoraj założyłam tylko przykrywkę na pudło, zapomniałam zamknąć na zatrzask i słyszę że z kuchni wydobywa się takie "łubudubu". Lecę jak szalona a tam Wika tą przykrywkę targa przez kuchnie:D Biedne zagłodzone psisko.:) I afera gotowa;):P

Posted

[quote name='Klaudia M.'] Lecę jak szalona a tam Wika tą przykrywkę targa przez kuchnie:D Biedne zagłodzone psisko.:) I afera gotowa;):P[/QUOTE]
No właśnie , najwyraźniej głodzisz psa :angryy: To niedopuszczalne i być może nawet podpada pod jakiś paragraf :evil_lol:

Posted

Dzwoniła już jedna Pani z Zabierzowa, mówiła że niedawno musiała uśpić swoją sunie. A Wikunia bardzo przypomina jej tamtą psinkę. Chciała by ją bardzo adoptować, ma przyjechać dziś o 14.00 i zobaczyć Wikunię.

Posted

[quote name='Klaudia M.']Co do Wiki, to kazałam mężowi, pod żadnym pozorem jej nie oddawać bez wizyty przed adopcyjnej...dobrze zrobiłam, prawda?[/QUOTE]
Wiadomo ! Zabierzów niedaleko - zanim Wikę tam zostawisz możesz podjechać i sprawdzić wszystko na miejscu . Poproś kogoś doświadczonego aby razem z Tobą wybrał się na wizytę , o.k. ?

Posted

Napisałam prośbę na wątku krakowskim , może spróbuj też zadzwonić do Salibinki .
Jeszcze nie gratuluję , ale mocno trzymam kciuki !!! Chyba wykrakałaś rano :evil_lol: