Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karmel jest młodziutki,łagodny i lgnie do ludzi.Jest w schronisku od niedawna, jeszcze na kwarantannie.Jak widzi ludzi szczeka i prosi,żeby zwrócili na niego uwagę,lubi
głaski i bliskość ludzi.Pies jest zadbany i czyściutki,być może zgubił się komuś bo jest to pies ,który był niewątpliwie blisko ludzi i miał z nimi dobry kontakt.Pies jest zaszczepiony,odrobaczony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA KARMELA!

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie witam!
To ja przywiozłam Karmela do schroniska. Przybłąkał się na moje osiedle i łasił się do wszystkich, jak zaczęłam go dokarmiać to nie ruszał się spod mojej klatki. Naprawdę bardzo sympatyczny i łagodny piesek. Niestety ja nie mogłam go przygarnąć, ponieważ jestem właścicielką trzech psiaków i dwóch kotów. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pokocha tego psiaczka.
Ps. bardzo fajne imię.
Pozdrawiam

Posted

kingusia75 napisał(a):
Serdecznie witam!
To ja przywiozłam Karmela do schroniska. Przybłąkał się na moje osiedle i łasił się do wszystkich, jak zaczęłam go dokarmiać to nie ruszał się spod mojej klatki. Naprawdę bardzo sympatyczny i łagodny piesek. Niestety ja nie mogłam go przygarnąć, ponieważ jestem właścicielką trzech psiaków i dwóch kotów. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pokocha tego psiaczka.
Ps. bardzo fajne imię.
Pozdrawiam

Kingusia witaj :loveu: Świetnie, że jesteś!

Posted

kingusia75 napisał(a):
Serdecznie witam!
Ps. bardzo fajne imię.
Pozdrawiam

Witaj kingusia...mam nadzieję,że będziesz z nami...dużo dobrego słyszałam o Twoich działaniach na rzecz psiaków...super!:lol:

Posted

UMilki napisał(a):
Jakiż on ładny, aż chce się głaskać :)

Tak,pies jest też super łagodny...Kajka ma całą jego sylwetkę sfotografowaną,jak wrzuci zaraz będą ogłoszenia...czy on podobny trochę do wyżła?Dziewczyny,podpowiedzcie...

Posted

Bardzo dziękuję za miłe powitanie.
Jestem pełna podziwu dla Waszej pracy i aktywności z jaką działacie.
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona i niebawem będę miała okazję się wykazać. Obiecuje nie zawieść.

Posted

kingusia75 napisał(a):
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona i niebawem będę miała okazję się wykazać. Obiecuje nie zawieść.

Pracy jest mnóstwo...przydasz się moja droga...;)

Posted

kingusia75 napisał(a):

Kingusiu, z tego co wiem, już zaczęłaś działać i to od razu konkretnie :lol: :loveu:
Dziękujemy!

Posted

[quote name='mamanabank']Marnie to widzę, ale może się mylę, mamy 9 psów pod opieką w DT...
No właśnie,ale myślę,że jest adopcyjny,wrzucam go zaraz na bazarek ogłoszeniowy(zamiast Kajtusia,który znalazł dom)i czekamy na telefony...KINGUSIA,znasz najlepiej Karmelka,napisz proszę tekst do ogłoszeń...

Posted

Karmel jest sympatycznym, delikatnym psem, jest spragniony ciepłego dotyku, niestety przebywa jeszcze w kwarantanniku i nie byliśmy w stanie zabrać go na spacer i poświęcić mu więcej pieszczot. Oczywiście od soboty już będzie w boksie i obiecujemy dopieścić Karmelka:) <EWA>

Posted

perdusia1 napisał(a):
Karmel jest sympatycznym, delikatnym psem, jest spragniony ciepłego dotyku, niestety przebywa jeszcze w kwarantanniku i nie byliśmy w stanie zabrać go na spacer i poświęcić mu więcej pieszczot. Oczywiście od soboty już będzie w boksie i obiecujemy dopieścić Karmelka:) <EWA>

Można już coś powiedzieć na temat jego stosunku do innych zwierząt...była okazja to zaobserwować?