mariusz&PIT Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 czyz ten karmel niejest karmelkowy?? slodki ?? Quote
Donata Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mariusz&PIT napisał(a):czyz ten karmel niejest karmelkowy?? slodki ?? Karmel jest coraz bardziej słodki, swietnie chodzi na smyczy. Ale wolałabym Cie w domu u swego opiekuna na zawsze piesku. Quote
Olivin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Piękne zdjęcia. Karmel jest zazdrosny, nie mogę dotknąć innego psa w jego towarzystwie, ponieważ obiekt mojego zainteresowania jest natychmiast atakowany przez Karmela- głównie ja zajmuję się od początku tym psem. Dla mnie jest oddany, choć mam wrażenie, że nie przepada za pieszczotami. Pięknie spaceruje na smyczy, jest opanowany, prawie nie szczeka, jest posłuszny ale i zacięty, szybki i wytrzymały. Quote
Donata Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Karmel i Szymek dwaj koledzy z boksu dla odmiany byli dzisiaj ze mną na spacerze . Bez zarzutów sie zachowywali, nie ciągną, są opanowani, posłuszni. Naprawdę przyjemnie się z nimi chodzi - jeden drugiemu nie wchodzi w droge. Quote
Donata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Karmel jest na allegro od 3.10.2011 do 17.10.2011: A to jedo link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1854469592 Quote
Olivin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która zapragnie mieć tego odważnego i zrównoważonego psa. Karmel, do domu!!! Quote
Romka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Olivin']Piękne zdjęcia. Karmel jest zazdrosny, nie mogę dotknąć innego psa w jego towarzystwie, ponieważ obiekt mojego zainteresowania jest natychmiast atakowany przez Karmela- głównie ja zajmuję się od początku tym psem. Dla mnie jest oddany, choć mam wrażenie, że nie przepada za pieszczotami. Pięknie spaceruje na smyczy, jest opanowany, prawie nie szczeka, jest posłuszny ale i zacięty, szybki i wytrzymały.[/QUOTE] Trzeba te informacje wykorzystać przy kolejnych ogłoszeniach,trzeba je już koniecznie powtórzyć.Ostatnie ogłoszenia z 25 lipca. Quote
Olivin Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Karmel dziś poszedł do nowego domku razem ze swoim kolegą z boksu- Szymkiem. Odwiedzę cię Karmelku- to pewne!!! Wszystkiego dobrego piesku... Quote
Romka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Domek na wsi,psiaki będą w kojcu,duże podwórko do biegania,w domu mały piesek.Mam nadzieję,że to dobry domek.Adopcja prosto ze schroniska.Powodzenia piesku...Zmieniam tytuł wątku. Quote
Romka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 I jeszcze na koniec zdjęcie DogAngel: Quote
Donata Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Powodzenia Karmelku, ale ja cię raczej widziałam w domku na ciepłym posłanku a nie na podwórku w budzie. Szkoda że się nie udało. Quote
Romka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Karmel jest smutny,Ewa wprowadziła go do samochodu i w drogę...odwiedzimy was i Missisipi też... Quote
Romka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 I odwiedziłyśmy w sobotę: Karmel i Szymek mieszkają w jednym kojcu,dogadują się ale czasami między psiakami dochodzi do spięć,podobnie było w schronisku.Boks w ,którym przebywają 8 godzin dziennie(w trakcie godzin pracy zakładu)jest kojcem tymczasowym.Nowy kojec będzie budowany.I bardzo dobrze bo wydaje mi się,ze jest trochę za mały jak dla 2 dużych psów.w kojcu jest też jedna buda,w której psiaki śpią razem.To też powinno ulec zmianie.Psiaki mają dostęp do wody po wypuszczeniu z kojca: Po godzinach pracy zakładu biegają: Quote
Romka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Zdjęcia z biegającymi psiakami były robione 2 tygodnie wcześniej,kiedy zakłąd był zamknięty i nie było właściela. A tak Karmel witał Olivin: ...swoją ukochaną pańcię.Nie pozwolił Szymkowi podejść do nas. Quote
Romka Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Dom Karmela wymaga odwiedzin po raz kolejny i ponownego sprawdzenia.Pouczyłyśmy pana,że psiaki trzeba regularnie odrobaczać oraz zakraplać.Duże brawa dla pana,który widząc,że Karmel i Szymek doskonale radzą sobie z przeskakiwaniem ogrodzenia,podwyższył jego wysokość o około 50cm(kątowniki plus panele)Jak się chce to można. Quote
Recommended Posts