Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ryniu123
Posted

AMELIA64 napisał(a):
Maleńka kruszynka żyje sobie szczęśliwie i dostatnio,obsługiwana jest jak księżniczka.

Cieszę się bardzo. A jakaś maleńka fotka znalazła by się? chociaż z komóreczki :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ryniu123 napisał(a):
Cieszę się bardzo. A jakaś maleńka fotka znalazła by się? chociaż z komóreczki :)

Postaram się przesłać fotkę .....".jak przygotuję modelkę do sesji zdjęciowej"

Posted

AMELIA64 napisał(a):
Postaram się przesłać fotkę .....".jak przygotuję modelkę do sesji zdjęciowej"

kosmetyczka i fryzjerka? czy wyprawa na zakupy?

Posted

Kaja chciałaby Wilczusia ogłaszać, ale info o nim potrzebne.....:roll:
Cos z tej pierwszej ściagne, ale tam głównie piszesz,że on jeszcze nieadopcyjny....Cos sie zmieniło?:roll:

Posted

Żabunia czuje się odpowiedzialna za bezpieczeństwo i spokój w naszym domku,...na wszystko co podejrzanie wygląda i odgłosy .......jest jej powitanie.....wrrrrrrrrr!!! i ochrypłe szczekanie.
powitanie mojego syna ...zawsze...wrrrrr....wrrrrr....ale po poczęstowaniu jej dobrym ciasteczkiem,jest już zaprzyjażniona...na chwilę.
na mój masujący materac mnie ...wrrrr..
odkurzacz sam cichutko sprzątający....też wrrrr..
pod blokiem kosiarze kosiarkami koszą trawę.....też...wrrrr...
nawet SMSy telefoniczne......wrrrr...... i szczeka żebym odebrała telefon.
Na spacerku na nikogo nie złości się, ale nie da się od domu wyciągnąć na kilka metrów na spacerek,opiera się jak osiołek, ale jak ją odniosę kilkanaście metrów od domu....to z powrotem "zasuwa " jak torpeda do domu..... i ma siłę.
taka oto cała Żabunia....resztę poznajemy sę wzajemnie.

Posted

[quote name='Ryniu123']Cieszę się bardzo. A jakaś maleńka fotka znalazła by się? chociaż z komóreczki :)

[FONT=Arial]A kuku........."to prawie jak Żabunia"[/FONT]

Posted

[quote name='AMELIA64']Żabunia czuje się odpowiedzialna za bezpieczeństwo i spokój w naszym domku,...na wszystko co podejrzanie wygląda i odgłosy .......jest jej powitanie.....wrrrrrrrrr!!! i ochrypłe szczekanie.
powitanie mojego syna ...zawsze...wrrrrr....wrrrrr....ale po poczęstowaniu jej dobrym ciasteczkiem,jest już zaprzyjażniona...na chwilę.
na mój masujący materac mnie ...wrrrr..
odkurzacz sam cichutko sprzątający....też wrrrr..
pod blokiem kosiarze kosiarkami koszą trawę.....też...wrrrr...
nawet SMSy telefoniczne......wrrrr...... i szczeka żebym odebrała telefon.
Na spacerku na nikogo nie złości się, ale nie da się od domu wyciągnąć na kilka metrów na spacerek,opiera się jak osiołek, ale jak ją odniosę kilkanaście metrów od domu....to z powrotem "zasuwa " jak torpeda do domu..... i ma siłę.
taka oto cała Żabunia....resztę poznajemy sę wzajemnie.[/QUOTE]

to oczywiste, ze jej do szczescia niewiele potrzeba....
degustatorka z niej doskonala.... dobrze zjesc... polezec... pospac...
pod kocykiem ponarzekac na mlodziez i ten swiat... potem pojesc.... polezec... pospac....
ot zyc nie umierac.... a tym co sie wydaje, ze spacerki to cos nadzwyczajnego mowi sie po prostu wrrr... wrrr...

jakbym ja miala przed oczami....
wrrr.... malentas i spij dobrze...

Posted

[quote name='savahna']No dzień dobry, dzień dobry......
Witam,witam...downośmy sie nie witały :)

[quote name='Ginn']Też tu byłam a smajliki mi nie wychodzą i już.

przeszkolimy kochana,przeszkolimy...

Posted

A, się zacytuje.....
[quote name='savahna']Kaja chciałaby Wilczusia ogłaszać, ale info o nim potrzebne.....:roll:
Cos z tej pierwszej ściagne, ale tam głównie piszesz,że on jeszcze nieadopcyjny....Cos sie zmieniło?:roll:[/QUOTE]

[quote name='Ginn']Też tu byłam a smajliki mi nie wychodzą i już.[/QUOTE]
Nie moze byc!Może przy zaznaczaniu linka cos jest nie teges. Trzeba tak ucelować,żeby cały się zaznaczył.
No a jak Ty to robisz Ginn?

Posted

[quote name='savahna']A, się zacytuje.....

Nie moze byc!Może przy zaznaczaniu linka cos jest nie teges. Trzeba tak ucelować,żeby cały się zaznaczył.
No a jak Ty to robisz Ginn?[/QUOTE]
Mnie się cały czas wyświetla obrazek i dalej ani rusz.

Posted

No to jeszcze raz:
Klikasz w ten link:http://smajliki.ru/smilie-46315431.html
I tym sposobem wchodzisz do Smailików.
Wybierasz sobie z tych napisów po prawej lub po lewej konkretny dział, klikając na napis np. Dieti
Wtedy Ci sie wyświetlaja obrazki z dziecmi. Klikasz na konkretny obrazek.
Wtedy wyświetla Ci sie już tylko on a pod nim jest kilka linków.
Kopiujesz pierwszy liink co jest pod obrazkiem i wklejasz go na dogo w swój post.Pojawia sie link w Twoim poście, jak zatwierdzisz post to bedzie on juz z obrazkiem.
Muuuuusi sie udać. Trzeba tylko sie wyćwiczyć w kopiowaniu linka, bo czasem nie chce zaskoczyc (musi się cały link skopiować od począteczku do końca)
Trzymam kciuki.

Posted

[quote name='savahna']No to jeszcze raz:
Klikasz w ten link:http://smajliki.ru/smilie-46315431.html
I tym sposobem wchodzisz do Smailików.
Wybierasz sobie z tych napisów po prawej lub po lewej konkretny dział, klikając na napis np. Dieti
Wtedy Ci sie wyświetlaja obrazki z dziecmi. Klikasz na konkretny obrazek.
Wtedy wyświetla Ci sie już tylko on a pod nim jest kilka linków.
Kopiujesz pierwszy liink co jest pod obrazkiem i wklejasz go na dogo w swój post.Pojawia sie link w Twoim poście, jak zatwierdzisz post to bedzie on juz z obrazkiem.
Muuuuusi sie udać. Trzeba tylko sie wyćwiczyć w kopiowaniu linka, bo czasem nie chce zaskoczyc (musi się cały link skopiować od począteczku do końca)
Trzymam kciuki.
No tak - ja oczywiście miałam inne numerki. Dzięki Savahna - jak zawsze jesteś NIEZAWODNA.
Pilnie potrzebna WP w Krakowie na ul. Dzierżyńskiego (do czwartku). Ludzie chcą przyjechać po dwa szczylki.