Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki zapraszam serdecznie na mój cegiełkowy bazarek- 30 psów z Krzykosów ma poważne długi i naprawdę ogromnie potrzebuje domków. Podarujmy im chociaż wirtualne.
http://www.dogomania.pl/threads/215058-Kup-domek-pomóż-spłacić-psi-dług-pomóż-psom-z-Krzykosów.-Do-7.10-godz-23.

Kaja szerokiej drogi Ci życzę i przepraszam, że tez tak z doskoku.
Jakby haszczaki były poszukiwane u Ciebie to my również jednym dysponujemy(tzn. Nadja89 dysponuje:))

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

Żabcia została, Ania wróciła cała i zdrowa ;) Tylko niewyspana :)

Posted

Wróciłam...i jakoś tak cicho w domu...posłanko Żabci puste,nawet żaden psiak nie chce skorzystać...
Żabcia podczas podróży mało spała:razz: ,ale musze powiedzieć ,że nie było tak źle...popiskiwała sobie od czasu do czasu,ale jak ja głaskałam było dobrze...Siedziała gwiazda w misce,przypietej pasem na miejscu pasażera...dzielnie zniosła podróż:p Jedynie podczas"zwiedzania"Sosnowca i sąsiednich miast patrzyła juz na mnie taka zmeczona jakby pytała,kiedy to się skończy...W swoim nowym domku ,od razu zrobiła rozeznanie...zachęciłam jej do wypróbowania jej nowego posłanka z czyściutka pościelką i potem juz sama wchodziła,była biedna zmeczona ...najgorsze było rozstanie,ja płakałam i ona też:placz:
A domek...no cóż...taki jak sobie wymarzyłam dla naszej Boskiej...nic dodac nic ująć...
P.Amelia była zaskoczona,że Zabcia jest taka malutka...dzwoniłam potem jak sie sprawy układaja i p.Amelia powiedziała,że po moim wyjściu Zabci troche płakała ,ale potem uspokoiła sie jak dostała jedzonko:evil_lol: i odsypiała podróż...ależ ja za nia tęsknię...
P.Amelia dostała ode mnie linka do watku i mam nadzieje ,że sie zaloguje i będziemy mieli relacje na bieżąco z zycia Boskiej :)

A poza tym cudownie ,ze mogłam się spotkac z dziewczynami z dogo :)

A i czekam teraz na pamiatke z podróży...w drodze powrotnej radarek zrobił mi zdjęcie:angryy:

edit
o haszczaki zapytam sie ...mozecie przesłać mi zdjęcia na maila jak cos ,łatwiej będzie mi zareklamować :) nic nie obiecuję ,ale nie zaszkodzi pokazać a moze się uda...

Posted

savahna napisał(a):
Ups, no to koszta utrzymania Boskie wzrosły....
Powiem,ze się zdziwiłam,że juz jesteś...Musiałas nieźle przycinac tym porsche.

Savahna,gdzybym miała porsche,radar nie miałby szans:) a tak moje 15-letnie autko dało sie złapać :( siku mi sie chciało :oops:

Martika@Aischa napisał(a):
Jestem i ja na wątku :) Aneczko dziękuję i ja za przesympatyczne spotkanie:loveu::loveu::loveu: Liczę oczywiście na więcej i częściej ;) :lol:

Nie,nie kochana ...teraz to ja czekam na rewizytę :eviltong:

Posted

kaja69 napisał(a):
Savahna,gdzybym miała porsche,radar nie miałby szans:) a tak moje 15-letnie autko dało sie złapać :( siku mi sie chciało :oops:

Nie,nie kochana ...teraz to ja czekam na rewizytę :eviltong:

Aneczko jak pozbieram Śląskie i Zagłębiowskie cioteczki to już nas nigdy nie zaprosisz ;) a jest nas tu troszeczkę ...oj jest ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Aneczko jak pozbieram Śląskie i Zagłębiowskie cioteczki to już nas nigdy nie zaprosisz ;) a jest nas tu troszeczkę ...oj jest ;)

Phiii,myslisz ,że mnie przestraszysz???;) zbierajcie sie:) każda dostanie psa na kolanka i bedzie fajnie :)

Pamietacie Nutki??
Dzisiaj dostałam jednej z Nutek,tej co pojechała do Niemiec...

Posted

kaja69 napisał(a):
Phiii,myslisz ,że mnie przestraszysz???;) zbierajcie sie:) każda dostanie psa na kolanka i bedzie fajnie :)

Psa na stałe, oczywiście ;)

Posted

OOOO tak przyjeżdżajcie ,ha ha ...Martusiu świetny scenariusz spotkania:)

Ale jak juz takie imprezowanie na moim BDT,to niestety za zwrotem leczenia:evil_lol:

Posted

Casablanca napisał(a):
Jestem i ja :)
Słyszałam, że pierwszy post nie jest aktualny, więc nie bardzo wiem, ile piesków jest teraz u Ciebie? :)

Ania prawdopodobnie też nie wie ;)

Posted

Kochani,mam coraz mniej czasu,nie wiem co sie dzieje normalnie...wczoraj tez byłam na wyjeździe,tez w związku z psami,ale nie moimi...nieważne...dzisiaj tez ruszam w trasę ,też nie z moimi...wszelkie pomoce dla innych psów i ludzi kończę z końcem września,włączam moja asertywność...
A z tymczasków u mnie to mam Aresa,Wilczusia,Krecika,Dafi,Niko...chyba wszystkie wymieniłam...?
Od października zajmuję sie juz tylko i wyłącznie swoimi psami...amen
a tak jako ciekawostke podam,że wczoraj zrobiłam ok 360km :) ,ale trzy ciężarne sunie już od godz 9-tej rano są w gabinecie weterynaryjnym i albo czekaja albo są juz po zabiegu:) zdążyłąm w każdym razie :)