Kajka_72 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Iljova , ..."bierz przyklad ..".....latwo powiedziec ;-) tylko jak to zrobic jak we lbie sie kotluje ? :-) Quote
Iljova Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Życie to ciągła nauka tego też możesz się nauczyć i myśl pozytywnie Rex pies mojej córki ma 12 lat łapki już słabsze już nie potrafi tak bawić się jak kiedyś, jest powolniejszy, nie myśl o tym co może być kiedyś tam nie zadręczaj siebie i zwierzaków one wyczuwają Twoje emocje. Myśl pozytywnie miałaś wielkie szczęście że masz takie psiaki. Quote
Kajka_72 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Iljova no balagam Cie , nie sadzisz chyba, ze przenosze swoje emocje na zwierzaki :) To nie tak.....zbyt dlugo je mam i zbyt dlugo z nimi "pracuje " by nie wiedziec , ze przy nich tylko spokojne i dobre emocje byc musza :-) Gdybym nie myslala pozytywnie zaden psiak przy nas, nie mialby szans :-) Czasami jednak mam chwile refleksji ...zauwazam zmiany u Sabci i boje sie troche ...to chyba nie jest az tak straszne i calkiem ludzkie :-) Dziele sie swoimi myslami z Wami ale to tez nie jest tak, ze siedze przy suni i sie trzese ze strachu ....nie, nie :-) Wiem, ze wszystko ma swoj poczatek i koniec....i gdybym poruszyla niebo i ziemie -tego nie zmienie. Pozdrawiamy usmiechniete mimo czasami trudnych chwil przed usnieciem :-) Jeszcze raz zyczymy Ci ZDROWYCH, WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:loveu: Quote
Iljova Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nie to nie tak możesz je ukrywać one i tak je wyczują. oj wiem szkoda że nie możemy pogadać w realu bo wtedy byłoby łatwiej. A gdybyś nie była wspaniała i odpowiedzailną osobą to psiaki nie byłyby takie szczęśliwe, a przecież są i to jak :-). To jedne z najszczęśliwszych psiaków. żeby inne miały takie szczęście ...to moje marzenie Quote
Kajka_72 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Iljova dziekuje :-) ja jestem generalnie potworna optymistka i nie nosze "z tylu glowy" mysli zlych ....to tez nie tak :-) spokojnie ....jak ja mam "refleksje na temat..." to psiaki sa bezpieczne ale masz racje :-) trudno rozmawiac na odlegosc ;-) Wiem, ze myslimy podobnie i obie wiemy jak przekazywac psiakom sile do ....zycia i walki o nie ....tego jestem pewna :-) Quote
Iljova Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu: Pogadałyśmy sobie :loveu::loveu: jest dobrze ...cudownego popołudnia :-) Quote
Luna14 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 DZIEN DOBRY !! Niech te Święta Tak wspaniałe `` . __/\_._ będą całe ``````` _).♥ (_ jakby z bajek `````` ● Niechaj gwiazdka ``,●,●, z nieba leci ``````,●,*,●, niech Mikołaj ````,●,*,*,●, tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●, Biały puch `````,●,*,*,*,*,●, niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●, nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●, spada ````````````█|█````` WSPANIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!zyczy luna z rodzina i Majeczką Quote
Marycha35 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Kajeczko Wesołych Świąt dla całej Rodziny i Stadka:) Mocno Was ściskam:):):) Quote
unixena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='Marycha35']Kajeczko Wesołych Świąt dla całej Rodziny i Stadka:) Mocno Was ściskam:):):)[/QUOTE] A stadko powiekszone teraz o slicznote Boni.Kajcia z Brylantem maja pelne rece roboty ,by je wszystkie nakarmic ,wytulic ,wyprowadzic .Piatka wilkow to wielkie wyzwanie a na samym czele -kot Prezes .Musi byc wesolo przy takiej gromadce . .Usciski dla wszystkich mokrych nochali i dla Was Kajciu i Brylancie .Swiateczne pozdrowionka . [IMG]http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/titounenoel2zj6.gif[/IMG] Quote
Kajka_72 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Marysiu dziekuje Kochana :-) Tobie rowniez spoznione ale gorace zyczenia przesylamy :-) Tak jak pisala unixenka ....mamy nowa sunie w domku :-) Jolu dziekujemy i sciskamy :-) Quote
Marycha35 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dziękuję:) No to zupełna u Was pycha:):):):) ZAZDROSZCZĘ;) Kajeczko jeśli czasu starczy napisz proszę jak stadko nową przyjęło i jak dajecie sobie radę! Quote
Iljova Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ciekawe co słychać u zwierzaków i ludzików ? Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [INDENT]Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220128-Różności-na-sterylkę-Axy-podopiecznej-FPR-Złoty-Pies"]http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies[/URL] [/INDENT] Quote
Kajka_72 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Marysiu , poniewaz sunia jest nie w pelni sprawna , nie zostala oficjalnie przedstawiona calemu stadku....na to jeszcze za wczesnie :shake:, poza tym przyklejono jej etykietke agresywnej ....najpierw sprawdzilismy jak jest naprawde. Oczywiscie tak jak przypuszczalam , mala Laura to ciekawosc i swiadomosc swojej ulomnosci ale o agresji mowy byc nie moze. Poznala (po tygodniu) za to Sabinke i Ramzesa....dziewczynki zostaly na pozniej :-) Sabcia spelnia u malej role edukacyjna. Tak doskonale uczy ja spokoju, zrownowazenia i opanowania, ze az z powdziwu wyjsc nie moge. Oczywiscie na poczatku malolat napyskowal Sabci ale ta spokojnie, bez reakcji to przeczekala, dala sie poznac i teraz jest super :-) Ramzio natomiast ...milosc, milosc i milosc :loveu: i to wzajemna . Szczylek sie podlizuje, a Ramziu oblizuja ja od pychola po czubek ogona :multi: zadnej agresji, zadnego ustawiania , zadnego pokazywania- kto rzadzi. Poki co milosc i symbioza pelna :-) Iljova -slonce :) duzo sie dzieje , oj duzo .... Jak znajdziesz chwilke czasu , zajrzyj prosze na watek polamanej malej Laury , wczesniej Boni :-) bedzie mi bardzo milo. Marysiu Ciebie tez bardzo zapraszam :-) bardzo chcialabym zebys poznala Laurke ...to tak jak Sabinka ...wyjatkowo poszkodowany przez czlowieka piesek . Dlatego znalazla sie u nas :-) To ta sunieczka w mom podpisie :-) a oto link [url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-potrzebne-na-operacj%C4%99-prosimy/page28[/url] moja przygodo z sunia zaczela sie od .....chyba 10 czy 11 strony . sciskamy Was mocno :loveu: Quote
Iljova Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Byłam. Śliczna jest taka kochana :-) Wygłaskaj je ode mnie ale teraz pewnie już śpią to z rana:-) Quote
unixena Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jak sobie pomysle o Waszym Onkowym Raju to jakos cieplej robi sie na duszy .Robicie oboje z Brylantem tyle dobrego dla tych skrzywdzonych bid .Juz w tym roku uratowaliscie Sabinke a teraz los Wam zeslal nastepna -Laure .Z okazji Nowego Roku zycze Wam Kajciu i Brylancie ,byscie dalej byli tacy jak jestescie ,bo w tak wspanialych ludziach nie trzeba juz niczego zmieniac .Niech zdrowko Wam dopisuje a kazdy dzien przyniesie radosc ,wszelka pomyslnosc i spelnienie marzen .[IMG]http://www.mojamagia.pl/images/nowe/konicz_p.jpg[/IMG] Quote
Marycha35 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kajeczko dziękuję za zaproszenie, gnam oczywiście i również pełen szacun dla Was, jesteście kochani:):):) Quote
Kajka_72 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dziekuje Jolu :loveu: Dziekuje Marysiu i ciesze sie ze znalazlas czas dla malej "Laurki":loveu: Iljova wyglaskam :lol: Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszystkiego dobrego dla sabciowego domku w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: Zaglądam do Was nawet jak nic nie piszę i od razu mi lepiej na duszy:):) Quote
Marycha35 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Również WSZYSTKIEGO PYCHA W 2012 DLA WSZYSTKICH KOCHAJĄCYCH PSOWATE:):):) I polecam wątek Laury, coś fantastycznego, a Sabinka jak mądra, jak cudnie pomogła sunieczce nowej, pokazała jak nie zostać siusiumajtkiem..ups;) Quote
Kajka_72 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Bardzo dziekujemy za cudne zyczenia :loveu: i Wam rowniez zyczymy dokladnie tego samego:loveu: calujemy Wszystkie Wasze pychole Psie i sciskamy mocno Cioteczki, ktore zawsze byly przy mnie i Sabince :-) DO SIEGO ROKU :multi::loveu: Quote
Luna14 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 dla babci Sabinki i wszyskich domowników„szczęśliwego nowego 2012r :):):):) Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [IMG]http://www.picturesanimations.com/n/newyear/newyear255Fmouse255Fanimation.gif[/IMG] Quote
Luna14 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Widze ze wiekszości przeniosła sie na wątek Laury hihi ale napewno nie zapomnieli o Sabci Kajka jesteś nie samowita ogarnąć takie stadko nie lada sztuka, jesteś dla mnie WIELKA razem z BRYLANTEM [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/1/186495bna73841p9.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/186495bna73841p9.gif[/IMG][/URL] Quote
unixena Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja ciagle zagladam choc nie zawsze pisze . Sabinka jest wyjatkowym psem .To taka dostojna ,starsza dama .Uwielbiam to cudo .Przeszla w zyciu potworne pieklo ,by na starosc trafic do raju . [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//laska/19.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts