Agnieszka_K Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 UBOCZE napisał(a):Też jestem na wątku suni... Witamy kolejnego wujka na wątku! :) Quote
wojtuś Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Wojtusiu ja tam konta nie mam i zanim założę, połapię się i wrzucę...:oops: mógłbyś Ty Panie Moderatorze?:) prosimy :cool3: Agusia ja nie umiem:shake::oops::oops: Z portali społecznościowych i stron jestem tylko na Dogo:D Obiecuję sobie że muszę choć nauczyć się ogłoszeń, ale na razie nie ma kiedy, a ta Psina animowana tak prosi- wojtuś do nauki:D poproszę Natalkę - natalek, która niedawno tam wrzucała Psiaka ON Quote
Agnieszka_K Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wojtuś napisał(a):Agusia ja nie umiem:shake::oops::oops: Z portali społecznościowych i stron jestem tylko na Dogo:D Obiecuję sobie że muszę choć nauczyć się ogłoszeń, ale na razie nie ma kiedy, a ta Psina animowana tak prosi- wojtuś do nauki:D poproszę Natalkę - natalek, która niedawno tam wrzucała Psiaka ON aaa a ja zrozumiałam, że Ty jesteś mod a to było, że mod Anaschar :) super gdybyś poprosił tą Natalkę, a jak nie to siądę i przebrnę przez to - ale rozwalił mnie post główny z obowiązkową znajomością regulaminu zamieszczania ogłoszeń;) Quote
handzia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Agnieszka dziękuję, że w każdej chwili można na Ciebie liczyć. :calus: Widzisz, weszłaś i od razu ruch większy się zrobił :loveu: Ja też muszę się w końcu wziąć za siebie i nauczyć się trochę tych ogłoszeń, pewnie to nic trudnego, tylko trzeba czasu trochę poświęcić.;) Quote
wojtuś Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Agnieszka_K napisał(a):aaa a ja zrozumiałam, że Ty jesteś mod a to było, że mod Anaschar :) super gdybyś poprosił tą Natalkę, a jak nie to siądę i przebrnę przez to - ale rozwalił mnie post główny z obowiązkową znajomością regulaminu zamieszczania ogłoszeń;) tak tak:) Moderator Anaschar od Owczarków Niemieckich na Dogomanii:) Aż się uśmiechnąłem do Was Wszystkich;);) Poprosiłem już Natalkę, może zajrzy na wątek:) handzia napisał(a):Agnieszka dziękuję, że w każdej chwili można na Ciebie liczyć. :calus: Widzisz, weszłaś i od razu ruch większy się zrobił :loveu: Ja też muszę się w końcu wziąć za siebie i nauczyć się trochę tych ogłoszeń, pewnie to nic trudnego, tylko trzeba czasu trochę poświęcić.;) Też tak myślę że najtrudniej na początku:) a potem już kwestia wprawy;) Handzia to Cie proszę o pochwalenie się pierwszym ogłoszeniem:):) Quote
anula42 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 piekna dziewczynka-tylko taka biedna, zaniedbana, och podły ten świat i niektórzy ludzie.... Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Może ktoś z zaglądających tutaj osób chciałby zadeklarować jakieś pieniążki na wyciągnięcie suczki do hoteliku? Być może Baj, też z Zamoscia, pójdzie do domu i byłoby miejsce w hotelu w Brzyściu koło Mielca za 300 zł za miesiąc + 80 zł karma na miesiąc (Josera). Ale na razie sunia nie ma ani imienia, ani deklaracji! Quote
anula42 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dziewczyny - mogę zadeklarować 200zł na razie Quote
Martika&Aischa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Matko jaka biedna Oneczka :( Kolejna biedna dziewczynka Onkowa :shake: Cioteczki kochane ja na razie finansowo nie mogę pomóc :( przepraszam kochana psinko :( Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 anula42 napisał(a):dziewczyny - mogę zadeklarować 200zł na razie Matko Święta - na prawdę? To deklaracja jednorazowa czy stała? Bardzo pięknie dziękuję za taką szczodrość! Quote
handzia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 anula42 napisał(a):dziewczyny - mogę zadeklarować 200zł na razie :loveu: wspaniale, też mi oczy na wierzch wyszły :) Quote
Martika&Aischa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dziewczyny trzeba prosić o pomoc gdzie się tylko da dla suni. Zbierać na hotelik i ją wyciągnąć koniecznie! Ja już się biorę za rozsyłanie wątku gdzie tylko mogę. Postaram się ściągnąć jak najwięcej osób. Na razie tylko tyle mogę pomóc :( niestety :( Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dziewczyny trzeba prosić o pomoc gdzie się tylko da dla suni. Zbierać na hotelik i ją wyciągnąć koniecznie! Ja już się biorę za rozsyłanie wątku gdzie tylko mogę. Postaram się ściągnąć jak najwięcej osób. Na razie tylko tyle mogę pomóc :( niestety :( To tez nadzwyczaj ważne:) Dzięki! Quote
Celebrinfea Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Już melduję się na zaproszenie Martika&Aisha :) Mamy jakiś tekst do ogłoszeń, czy pracujemy od podstaw? Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Tekstu nie mamy, bo i informacji o suni niewiele:( Może dziewczyny z Zamościa coś sklecą! Quote
Joodith Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Na razie nie mogę zadeklarować, ale zaglądam niezmiennie. Quote
azalia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Piękna sunia,a jeszcze gdyby ją wykąpać,wyczesać-cudeńko i młoda dziewczyna.Postaram się coś wysupłać dla suni pod koniec miesiąca. Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 azalia napisał(a):Piękna sunia,a jeszcze gdyby ją wykąpać,wyczesać-cudeńko i młoda dziewczyna.Postaram się coś wysupłać dla suni pod koniec miesiąca. Będziemy nadzwyczaj wdzięczni! Quote
wojtuś Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Sunia z imieniem Atena wrzucona przez Natalkę na owczarki.eu:) http://owczarki.eu/psiak/854 Quote
Agnieszka_K Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wojtuś napisał(a):Sunia z imieniem Atena wrzucona przez Natalkę na owczarki.eu:) http://owczarki.eu/psiak/854 dziękujemy Wojtusiu !:loveu: Quote
zadra Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 wojtuś napisał(a):Sunia z imieniem Atena wrzucona przez Natalkę na owczarki.eu:) http://owczarki.eu/psiak/854 Zaciskam kciuki za powodzenie. Quote
agusiazet Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ale to nie jest Atena, trwa bazarek imienny na suczkę i na razie prowadzi Shira! Quote
Nadziejka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :painting::modla::modla:oby sie zdarzyl cudzik , oby sie wszystko udalo! Quote
Tola Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Planujemy z zadra kolejny wyjazd do schronu - moze będą kolejne zdjęcia i więcej informacji. Quote
Recommended Posts