saga_86 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nikt nie zgląda do kochanej, grzecznej Nocki? Quote
Tiger Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Napiszcie coś ..... Jak minęła podróż ? CZy Nocka spała po tym sedalinie ??? Jak ona się czuje ???? bo ja cały czas ryczę ......:oops: Quote
anielica Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Mam nadzieję, że Czarok napisze parę słów o Noceńce... To taka kochana i mądra sunia, martwię się, żeby znalazła kochający, spokojny dom... Quote
medar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czarok z Nocka i Bietką dojechały do domu ok 19-tej. Nocka dobrze zniosła podróż i praie całą drogę spała. Misiek i Maksik przywitały panienki jak na kawaleró przystało, czyli bardzo grzecznie. Pierwsze przywitanie no i oczywiscie w ruch miski, duża miesna puszka zniknęła migiem a i chrupki były nie do pogardzenia. Widać że to pieski domowe - po jedzeniu fotel, kanapa lub kolanka ( z tym było trudniej bo Maksik wszędzie chce być pierwszy. Po chwili wytchnienia był czas na kąpiel Bietki (zero problemów) i suszenie pod kocem. Noc w miarę spokojna, Nocka spała, Bietka co jakąś godzinę biegała do miski pojeść chrupek. Dzisiaj juz po siusianiu, Nocka dosypia z chorą panią, Bietka wylizuje futerko pod biurkiem. Nie martwcie się o dobry domek, dla takich grzecznych piękności to będzie bardzo proste. Quote
Tiger Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cudne zdjęcia ... ulubionym miejscem Nocki jest łóżeczko..... Bardzo chciałabym żeby jakimś cudem znalazł się dom dla niej w Polsce ........ Quote
medar Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Nocka ma się dobrze, oto ostatnie zdjęcia, widać że jak nie śpi to jest bardzo ciekawska i towarzyska. A oto domek tymczasowy (ma naprawdę super warunki), gdzie po wszystkich niezbędnych szczepieniach oczekuje na stały dom i być może wyjazd z kraju. Następne fotki już z nowego domku, ale na to trzeba poczekać. Quote
emir Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tiger napisał(a):Nocka jest bardzo sympatyczną suczką.... Jest w tym strasznym miejscu już tak długo..... Ma króciutką sierść i bardzo marznie w zimie.... Zawsze podchodzi do krat i wita się ...ale nie jest nahalna...patrzy w oczy.......tak błagająco ...i z nadzieją..... Jest bardzo ładna i nieduża, spokojna i nieszczekliwa.... Dlaczego nikt jej do tej pory nie chciał??? nie wiem...... Może tu - na dogomanii znajdzie się dla niej człowiek????? TEN człowiek..... Wypatruje..... ... bo każdy pies wierzy,że gdzieś na świecie jest jego przyjaciel - pan tylko musi psa odnależć, przytulić serca i zabrać do swego domu na zawsze EMIR Quote
czarok Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Masza4 napisał(a):Co z sunią? Jak się miewa? Sunia czeka swoje trzy tygodnie. Na pewno ma się dobrze ( w przeciwnym wypadku już byśmy byli powiadomieni). Nie mam czasu na to, by odwiedzić malutkie ( z Nocką jeszcze Biedkę przekazałam na dom tymczasowy). I tak jak medar pisał: " Następne fotki już z nowego domku, ale na to trzeba poczekać". Więc cierpliwości, prosimy. Quote
Tiger Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nie mogę przestać o niej myśleć .......... nie wiem dlaczego ..... nie wiem... Tak głeboko zapadła mi w serce........Jak jeszcze nikt chyba ............ Może była mi przeznaczona ? :placz: :placz: :placz: Quote
czarok Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tiger napisał(a):Nie mogę przestać o niej myśleć .......... nie wiem dlaczego ..... nie wiem... Tak głeboko zapadła mi w serce........Jak jeszcze nikt chyba ............ Może była mi przeznaczona ? :placz: :placz: :placz: To Ty się Małgosiu szybko decyduj i przyjeżdżaj do Krosna - trzy tygodnie jeszcze nie minęły :evil_lol: Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tiger płacze i myśli o Nocce. Że mądra, kochana, spokojna. Nawet rodzina ją pokochała. Ja uważam, że to prawdziwa miłość. NIe ma się co zastanawiać. Quote
outsi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tiger, mój Q właśnie pojechał do rodziny, która mieszka kilkadziesiąt kilkometrów od Krosna. Będzie wracał w sobotę. W razie czego wiesz, jak mnie znaleźć :razz: ... Quote
saga_86 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Co słychać u Nocki? Jest już w nowym domku? Quote
Neris Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Co jest z Nocką? Znalazła domek? Bo cisza już trzy miesiące... Quote
Recommended Posts