Jump to content
Dogomania

Mała NOCKA - pojedzie do domku tymczasowego do Czarok i Medara!!!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarok z Nocka i Bietką dojechały do domu ok 19-tej. Nocka dobrze zniosła podróż i praie całą drogę spała. Misiek i Maksik przywitały panienki jak na kawaleró przystało, czyli bardzo grzecznie. Pierwsze przywitanie no i oczywiscie w ruch miski, duża miesna puszka zniknęła migiem a i chrupki były nie do pogardzenia. Widać że to pieski domowe - po jedzeniu fotel, kanapa lub kolanka ( z tym było trudniej bo Maksik wszędzie chce być pierwszy. Po chwili wytchnienia był czas na kąpiel Bietki (zero problemów) i suszenie pod kocem.

Noc w miarę spokojna, Nocka spała, Bietka co jakąś godzinę biegała do miski pojeść chrupek.

Dzisiaj juz po siusianiu, Nocka dosypia z chorą panią, Bietka wylizuje futerko pod biurkiem.

Nie martwcie się o dobry domek, dla takich grzecznych piękności to będzie bardzo proste.

Posted

Nocka ma się dobrze, oto ostatnie zdjęcia, widać że jak nie śpi to jest bardzo ciekawska i towarzyska.

A oto domek tymczasowy (ma naprawdę super warunki), gdzie po wszystkich niezbędnych szczepieniach oczekuje na stały dom i być może wyjazd z kraju.

Następne fotki już z nowego domku, ale na to trzeba poczekać.

Posted

Tiger napisał(a):
Nocka jest bardzo sympatyczną suczką....
Jest w tym strasznym miejscu już tak długo.....
Ma króciutką sierść i bardzo marznie w zimie....
Zawsze podchodzi do krat i wita się ...ale nie jest nahalna...patrzy w oczy.......tak błagająco ...i z nadzieją.....

Jest bardzo ładna i nieduża, spokojna i nieszczekliwa....
Dlaczego nikt jej do tej pory nie chciał???
nie wiem......

Może tu - na dogomanii znajdzie się dla niej człowiek?????
TEN człowiek.....

Wypatruje.....

... bo każdy pies wierzy,że gdzieś na świecie jest
jego przyjaciel - pan
tylko musi psa odnależć, przytulić serca
i zabrać do swego domu
na zawsze

EMIR

Posted

Masza4 napisał(a):
Co z sunią? Jak się miewa?

Sunia czeka swoje trzy tygodnie. Na pewno ma się dobrze ( w przeciwnym wypadku już byśmy byli powiadomieni). Nie mam czasu na to, by odwiedzić malutkie ( z Nocką jeszcze Biedkę przekazałam na dom tymczasowy). I tak jak medar pisał: " Następne fotki już z nowego domku, ale na to trzeba poczekać". Więc cierpliwości, prosimy.

Posted

Nie mogę przestać o niej myśleć ..........

nie wiem dlaczego .....

nie wiem...

Tak głeboko zapadła mi w serce........Jak jeszcze nikt chyba ............

Może była mi przeznaczona ? :placz: :placz: :placz:

Posted

Tiger napisał(a):
Nie mogę przestać o niej myśleć ..........

nie wiem dlaczego .....

nie wiem...

Tak głeboko zapadła mi w serce........Jak jeszcze nikt chyba ............

Może była mi przeznaczona ? :placz: :placz: :placz:

To Ty się Małgosiu szybko decyduj i przyjeżdżaj do Krosna - trzy tygodnie jeszcze nie minęły :evil_lol:

Posted

Tiger płacze i myśli o Nocce. Że mądra, kochana, spokojna. Nawet rodzina ją pokochała.

Ja uważam, że to prawdziwa miłość. NIe ma się co zastanawiać.

Posted

Tiger, mój Q właśnie pojechał do rodziny, która mieszka kilkadziesiąt kilkometrów od Krosna. Będzie wracał w sobotę. W razie czego wiesz, jak mnie znaleźć :razz: ...

• 1 month later...
  • 3 months later...