Isiak Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja też czekam z niepokojem na jakieś wieści - oby były pomyślne. Quote
diana79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ja miałam nadzieję, że już jest lepiej :-( ale może dziś będzie poprawa Quote
BUDRYSEK Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jest poprawa :) NIkus czuje sie duzo lepiej :) musielismy zamowic specjalna karme w lecznicy Gastro Intestinal RC dla juniorow czy jakos tak, a ona jest dosyc droga dlatego bardzo prosimy o wsparcie Quote
kazik132 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 BUDRYSEK napisał(a):jest poprawa :) NIkus czuje sie duzo lepiej :) musielismy zamowic specjalna karme w lecznicy Gastro Intestinal RC dla juniorow czy jakos tak, a ona jest dosyc droga dlatego bardzo prosimy o wsparcie Oj, jak to dobrze! Dziękuję za informację. Quote
primaverca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kazik132 napisał(a):Weszłam z podpisu Primaverki. Co u maluszka? Strasznie smutno tu:( Kazik dziękuję że zajrzałaś do Nikusia :) cieszę się, że jest jakaś poprawa Priamuś jak miał przez dłuższy czas biegunkę też dostawał od weta antybiotyk ponadto podawałam mu tabletki (Metronidazol) i Lakcid - karmę Gastro Intestinal dostał 1 saszetkę na próbę za free - ale akurat nie specjalnie ją jadł Quote
Isiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Moja sunia też dostawała Metronidazol po krwotocznym zapaleniu żołądka i jelit, w celu wyjałowienia ich. A potem Lakcid, żeby odbudować tę pożyteczną florę bakteryjną. Cieszę się, że z Niko lepiej :) Oby dalej szło ku lepszemu :) Quote
Iv_ Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='BUDRYSEK']jest poprawa :) NIkus czuje sie duzo lepiej :) musielismy zamowic specjalna karme w lecznicy Gastro Intestinal RC dla juniorow czy jakos tak, a ona jest dosyc droga dlatego bardzo prosimy o wsparcie Czy mogę dostać dane do wpłaty? Quote
diana79 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Niko wyjdziesz z tego i będziesz cudownym psem :-) Quote
Avilia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zapraszam na Pszczyński bazarek wielkanocny: http://www.dogomania.pl/threads/205485-Cuda-na-kiju!-%29-Ozdoby-Wielkanocne!NOWE!Na-d%C5%82ugi-w-lecznicy.Do-12.04-g.22-00 Quote
Olga7 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zaglądam do Niko i ja dziś. Pobity maluszek jednak walczy nadal i trzyma się ,na szczęscie ... Quote
Isiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czy pieniądze z bazarku przelać na konto Budryska? Quote
Klaudus__ Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Stan Niko jest z dnia na dzień lepszy. Myślę,że powolutku możemy zacząć Go ogłaszać... Bo wierzę,że niebawem będzie tak silny,że będzie mógł jechać do domku!! A tak swoją drogą, to niebywale silny chłopak z Niego... Quote
monika083 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 na watku pszczynskim jest propozycja darmowego dt Quote
Isiak Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Na wątku Papajki jest propozycja domku bezpłatnego w Chrzanowie. Quote
monika083 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Isiak napisał(a):Na wątku Papajki jest propozycja domku bezpłatnego w Chrzanowie. racja Papajki, nie pszczynskim, ale tam juz ktos podeslal Nikusia. Quote
Isiak Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ciekawa jestem, czy Niko pojedzie do tego domku? I co on teraz jada? Nadal Intestinal? Quote
Piromanka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Niko, wygrałeś życie. Teraz wygrasz dom. Tego Ci życzę, biedaku......... Quote
Klaudus__ Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Piromanka napisał(a):Niko, wygrałeś życie. Oj tak - Niko miał niebywałe szczęście! Dt faktycznie byłby zbawieniem. Ograniczylibyśmy koszta za dobę weterynaryjną... Quote
Piromanka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wciąż zbyt mało dobrych ludzi do pomocy, a zwierząt potrzebujących przybywa.... Ech, syzyfowa praca.......... Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Isiak napisał(a):Czy pieniądze z bazarku przelać na konto Budryska? najlepiej prosto do lecznicy, masz moze konto? Quote
monika083 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ja mu zrobie jutro allegro i troche ogloszen-pomysle nad tekstem , mozna go podciagnac pod jack russel teriera? Quote
Isiak Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 BUDRYSEK napisał(a):najlepiej prosto do lecznicy, masz moze konto? Kiedyś robiłam przelew na Wapienną, to ta sama lecznica? I pytam jeszcze, co teraz Niko jada? Czy już normalną karmę suchą, czy specjalistyczną? Quote
Isiak Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 monika083 napisał(a):ja mu zrobie jutro allegro i troche ogloszen-pomysle nad tekstem , mozna go podciagnac pod jack russel teriera? Raczej mu daleko do jakiejkolwiek rasy... Ale to taki kochany polski Reksio, jak ten z kreskówek dla dzieci... Quote
Recommended Posts