Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak napisał(a):
Cioteczki, ode mnie z bazarku poleci 300 zł, czekam tylko jeszcze na jeden przelew i na konto lecznicy - jeśli to ta na Wapiennej, to mam, jeśli inna, to proszę o numer. I co mam w treści przelewu napisać?
Ale cudnie!Taki mały szkrabek i takie przeżycia. Na szczęscie już wszystko za nim!Ale dług koszmarny. Budrysku, ale czeka az 300 zł, tylko dziewczyna pyta i pyta i nie wie, gdzie wpłacać;) Zawsze to już mniej i to niemało. Gdzie maja być przelewane pieniązki?

Posted

kazik132 napisał(a):
Ale cudnie!Taki mały szkrabek i takie przeżycia. Na szczęscie już wszystko za nim!Ale dług koszmarny. Budrysku, ale czeka az 300 zł, tylko dziewczyna pyta i pyta i nie wie, gdzie wpłacać;) Zawsze to już mniej i to niemało. Gdzie maja być przelewane pieniązki?

ale ja juz poslalam Isiak nr konta lecznicy w sobote

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ale ja juz poslalam Isiak nr konta lecznicy w sobote

A, no to dobrze. Duży dług jeszcze został?Teraz nie dam rady już nic wysupłac, ale będę pamiętała o Nikusiu.Przelewamy prosto do lecznicy?

Posted

kazik132 napisał(a):
A, no to dobrze. Duży dług jeszcze został?Teraz nie dam rady już nic wysupłac, ale będę pamiętała o Nikusiu.Przelewamy prosto do lecznicy?

jezeli Isiak juz zrobila przelew to zostalo 650 zl
konto z danymi lecznicy podaje na pw

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
jezeli Isiak juz zrobila przelew to zostalo 650 zl
konto z danymi lecznicy podaje na pw

Mo to jeszcze sporo zostało do spłaty. Poproszę o numer konta. Jak wyślę pieniązki, to napiszę na wątku.

Posted

Kochane cioteczki, konto dostałam w sobotę, ale przelew zrobiłam dopiero przed chwilą, bo czekałam jeszcze na jedną wpłatę. Z bazarku zebrało się 281 zł, przelew zrobiłam na 300 zł. Bardzo prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarkowym, jak wpłata wpłynie na konto lecznicy. To może być pewne utrudnienie, bo nie macie przecież wglądu na konto, ale chciałabym mieć bazarek porządnie rozliczony, bo wiecie, tam, gdzie pieniądze, tam mogą być różne podejrzenia (mówi Wam to stara kasjerka i księgowa, co różniste sytuacje, nawet bardzo absurdalne już przerabiała). Tu link do bazarkowego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/205176-KONIEC-Super-książki-na-leczenie-pobitego-szczeniaka-do-08.04.-do-22.00?p=16730778#post16730778
Cieszę się, że pomogłam zmniejszyć dług piesia. Mam jeszcze kilka porządnych książek, to zrobię kolejny bazarek, i ze swoimi hendmejdowymi wytworami także, tylko to już wymaga czasu niestety...

Posted

[quote name='Isiak']Kochane cioteczki, konto dostałam w sobotę, ale przelew zrobiłam dopiero przed chwilą, bo czekałam jeszcze na jedną wpłatę. Z bazarku zebrało się 281 zł, przelew zrobiłam na 300 zł. Bardzo prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarkowym, jak wpłata wpłynie na konto lecznicy. To może być pewne utrudnienie, bo nie macie przecież wglądu na konto, ale chciałabym mieć bazarek porządnie rozliczony, bo wiecie, tam, gdzie pieniądze, tam mogą być różne podejrzenia (mówi Wam to stara kasjerka i księgowa, co różniste sytuacje, nawet bardzo absurdalne już przerabiała). Tu link do bazarkowego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/205176-KONIEC-Super-książki-na-leczenie-pobitego-szczeniaka-do-08.04.-do-22.00?p=16730778#post16730778
Cieszę się, że pomogłam zmniejszyć dług piesia. Mam jeszcze kilka porządnych książek, to zrobię kolejny bazarek, i ze swoimi hendmejdowymi wytworami także, tylko to już wymaga czasu niestety...

Wielki dzieki :)
dam znac jak lecznica potwierdzi wplate

• 2 weeks later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Wielki dzieki :)
dam znac jak lecznica potwierdzi wplate

i jak tam z tym potwierdzeniem?
wpłata doszła?
cicho coś tutaj i pusto :(
Nikuś znalazł domek :loveu: i każdy zapomniał o nim i jego długu :-(

ps. co u Nikusia słychać w nowym domku?

Posted

Isiak napisał(a):
Potwierdzenia na razie nie ma :roll: A czy ktoś jeszcze na dług Niko coś wpłacał? Czy zostało całe 650 zł?

zostalo 650 zl
nie mam jeszcze potwierdzenia z lecznicy, oni sami przesylaja mi @ z aktualizacja wiec nie ponaglam, ale jestem pewna ze juz doszla kasa

• 2 weeks later...
  • 1 month later...