BUDRYSEK Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 diana79 napisał(a):wspaniałe wieści:multi::multi::multi: cudowne fotki :loveu::loveu::loveu: a czy domek znalazł może z ogłoszeń czy inaczej? z ogloszen Quote
diana79 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 BUDRYSEK napisał(a):z ogloszen a to dobrze wiedzieć, że one się sprawdzają :-) Quote
MissF Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nikuś, zawsze będę o Tobie pamiętać! Jesteś bardzo dzielnym pieskiem :* Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Isiak napisał(a):Cioteczki, ode mnie z bazarku poleci 300 zł, czekam tylko jeszcze na jeden przelew i na konto lecznicy - jeśli to ta na Wapiennej, to mam, jeśli inna, to proszę o numer. I co mam w treści przelewu napisać?Ale cudnie!Taki mały szkrabek i takie przeżycia. Na szczęscie już wszystko za nim!Ale dług koszmarny. Budrysku, ale czeka az 300 zł, tylko dziewczyna pyta i pyta i nie wie, gdzie wpłacać;) Zawsze to już mniej i to niemało. Gdzie maja być przelewane pieniązki? Quote
BUDRYSEK Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kazik132 napisał(a):Ale cudnie!Taki mały szkrabek i takie przeżycia. Na szczęscie już wszystko za nim!Ale dług koszmarny. Budrysku, ale czeka az 300 zł, tylko dziewczyna pyta i pyta i nie wie, gdzie wpłacać;) Zawsze to już mniej i to niemało. Gdzie maja być przelewane pieniązki? ale ja juz poslalam Isiak nr konta lecznicy w sobote Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ale ja juz poslalam Isiak nr konta lecznicy w sobote A, no to dobrze. Duży dług jeszcze został?Teraz nie dam rady już nic wysupłac, ale będę pamiętała o Nikusiu.Przelewamy prosto do lecznicy? Quote
BUDRYSEK Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kazik132 napisał(a):A, no to dobrze. Duży dług jeszcze został?Teraz nie dam rady już nic wysupłac, ale będę pamiętała o Nikusiu.Przelewamy prosto do lecznicy? jezeli Isiak juz zrobila przelew to zostalo 650 zl konto z danymi lecznicy podaje na pw Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 BUDRYSEK napisał(a):jezeli Isiak juz zrobila przelew to zostalo 650 zl konto z danymi lecznicy podaje na pw Mo to jeszcze sporo zostało do spłaty. Poproszę o numer konta. Jak wyślę pieniązki, to napiszę na wątku. Quote
Isiak Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kochane cioteczki, konto dostałam w sobotę, ale przelew zrobiłam dopiero przed chwilą, bo czekałam jeszcze na jedną wpłatę. Z bazarku zebrało się 281 zł, przelew zrobiłam na 300 zł. Bardzo prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarkowym, jak wpłata wpłynie na konto lecznicy. To może być pewne utrudnienie, bo nie macie przecież wglądu na konto, ale chciałabym mieć bazarek porządnie rozliczony, bo wiecie, tam, gdzie pieniądze, tam mogą być różne podejrzenia (mówi Wam to stara kasjerka i księgowa, co różniste sytuacje, nawet bardzo absurdalne już przerabiała). Tu link do bazarkowego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/205176-KONIEC-Super-książki-na-leczenie-pobitego-szczeniaka-do-08.04.-do-22.00?p=16730778#post16730778 Cieszę się, że pomogłam zmniejszyć dług piesia. Mam jeszcze kilka porządnych książek, to zrobię kolejny bazarek, i ze swoimi hendmejdowymi wytworami także, tylko to już wymaga czasu niestety... Quote
BUDRYSEK Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Isiak']Kochane cioteczki, konto dostałam w sobotę, ale przelew zrobiłam dopiero przed chwilą, bo czekałam jeszcze na jedną wpłatę. Z bazarku zebrało się 281 zł, przelew zrobiłam na 300 zł. Bardzo prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarkowym, jak wpłata wpłynie na konto lecznicy. To może być pewne utrudnienie, bo nie macie przecież wglądu na konto, ale chciałabym mieć bazarek porządnie rozliczony, bo wiecie, tam, gdzie pieniądze, tam mogą być różne podejrzenia (mówi Wam to stara kasjerka i księgowa, co różniste sytuacje, nawet bardzo absurdalne już przerabiała). Tu link do bazarkowego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/205176-KONIEC-Super-książki-na-leczenie-pobitego-szczeniaka-do-08.04.-do-22.00?p=16730778#post16730778 Cieszę się, że pomogłam zmniejszyć dług piesia. Mam jeszcze kilka porządnych książek, to zrobię kolejny bazarek, i ze swoimi hendmejdowymi wytworami także, tylko to już wymaga czasu niestety... Wielki dzieki :) dam znac jak lecznica potwierdzi wplate Quote
primaverca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Wielki dzieki :) dam znac jak lecznica potwierdzi wplate i jak tam z tym potwierdzeniem? wpłata doszła? cicho coś tutaj i pusto :( Nikuś znalazł domek :loveu: i każdy zapomniał o nim i jego długu :-( ps. co u Nikusia słychać w nowym domku? Quote
Isiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Potwierdzenia na razie nie ma :roll: A czy ktoś jeszcze na dług Niko coś wpłacał? Czy zostało całe 650 zł? Quote
BUDRYSEK Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Isiak napisał(a):Potwierdzenia na razie nie ma :roll: A czy ktoś jeszcze na dług Niko coś wpłacał? Czy zostało całe 650 zł? zostalo 650 zl nie mam jeszcze potwierdzenia z lecznicy, oni sami przesylaja mi @ z aktualizacja wiec nie ponaglam, ale jestem pewna ze juz doszla kasa Quote
Isiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 W takim razie wystawię kolejny bazarek na spłatę tego długu. Quote
BUDRYSEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 W NOWYM DOMKU :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zdradze jeszcze tylko , ze Nikus zamieszkal u Pani Magdy Umer :) Quote
Isiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Świetne fotki szczęśliwego psa! A jaki ma brzusio :) Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 prosze o pomoc w splacie dlugu po Nikusiu :( Quote
Recommended Posts