Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']Ja się właśnie zastanawiam czy namawiać żeby jechac czy nie?
Sędzia jak najbardziej zachęca, no cóż pomyślimy :cool3:[/QUOTE]

Jedź, jedź :multi: . To będzie nasza pierwsza wystawa w młodzieży (w Polsce :roll: , bo zaczynamy od Litwy) i potrzebna nam jakaś bratnia dusza przy ringu do dodania otuchy :lol: .

Posted

[quote name='simbik']Jedź, jedź :multi: . To będzie nasza pierwsza wystawa w młodzieży (w Polsce :roll: , bo zaczynamy od Litwy) i potrzebna nam jakaś bratnia dusza przy ringu do dodania otuchy :lol: .[/quote]

Hihi no to mam kolejny powód żeby jechać ;-))
ja bardzoi chętnie, i to byłaby chyba nasza pierwsza wystawa w przyszłym sezonie ;)

Bo w przyszłym roku planjemy więcej wystaw zagramanicą ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']Hihi no to mam kolejny powód żeby jechać ;-))
ja bardzoi chętnie, i to byłaby chyba nasza pierwsza wystawa w przyszłym sezonie ;)

Bo w przyszłym roku planjemy więcej wystaw zagramanicą ;-)[/QUOTE]

To może skoczycie z nami na Litwę :cool3: . W lutym do Panevezys, a w marcu na 2xCACIB do Wilna :roll: .

Posted

[quote name='simbik']To może skoczycie z nami na Litwę :cool3: . W lutym do Panevezys, a w marcu na 2xCACIB do Wilna :roll: .[/quote]

Nie stety rodzina odmawia tamtego kierunku :angryy:
Ja bym bardzo chętnie pojechała no ale się nie da ;-)

Posted

[quote name='simbik']To może skoczycie z nami na Litwę :cool3: . W lutym do Panevezys, a w marcu na 2xCACIB do Wilna :roll: .[/quote]

to moze nas zabierzecie :cool3: my tez II grupa :cool3:

jojo a do Katowic przyjezdzaj! i tym razem podchodz do mnie ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']to moze nas zabierzecie :cool3: my tez II grupa :cool3:

jojo a do Katowic przyjezdzaj! i tym razem podchodz do mnie ;)[/quote]

Kochana, jak nie zapomne i znajde to napewno przyjde (o ile pojedziemy ;-)

Posted

:lol: [quote name='jo-jo']Hihi no to mam kolejny powód żeby jechać ;-))

Bo w przyszłym roku planjemy więcej wystaw zagramanicą ;-)[/quote]

to moze jakies czechy albo slowacja ?? bo tam bedzie mozna nas spotkac :lol: wiec mozemy kibicowac :lol:

Posted

...a my mamy juz cacib'y czyli dobra droga do wyjazdu za granice kraju w celu ukonczenia interka...warto sie zastanowic...sunia malutka wiec i klopot z jazda mniejszy...

Posted

[quote name='panienkabubu']to moze nas zabierzecie :cool3: my tez II grupa :cool3: [/QUOTE]

Jakby zrezygnował nasz planowany pasażer to nie ma sprawy :lol: . W Poznaniu będę ustalać czy z nami jedzie, więc dam znać co i jak.

Tymczasem do Katowic właśnie się zgłosiliśmy :roll: .