Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']ha ha ha ha no nie mogę, rewelacja :errrr::shiny::grin:[/QUOTE]

Take intelygentne rozmowy ;)
[quote name='M@d']:evil_lol: Ha ha ha! A u nas na odwrót! Ja namawiam żonę na nowy rower (ten stary już ma spłowiały lakier od słońca), z ona nie chce, bo jak jeździ po okolicy to go zostawia gdziekolwiek i często nie zapina (kiedyś na cały dzień pod stacją - bo jechał już pociąg i nie miała czasu) i zawsze jak wraca to on jest :D
No i nie chce nowego, bo twierdzi, ze woli stary, który zawsze jest jak ona wraca od nowego, który może jej zniknąć i będzie musiała drałować na piechotę :eviltong:[/QUOTE]

Takie stare rowery też mają swój urok.
[quote name='Saththa']Mądra Kobieta :)[/QUOTE]
Baaaaaaaaa wiadomo
[quote name='bira']Się witam wieczorową porą :-)[/QUOTE]
Hejka ;)

Mąż mi przed chwila opowiedział kawał

Słuchaj mówi, niezły dowcip słyszałem i tu się zaczyna..........:

Był baca i żona bacy........nie.......noooo.Nie tak.Zona bacy........yyyyyyyyyyyy, a już wiem.Żona zabiła bace...... na rozprawie pytają.......żona zabiła bacę nożem........ w plecyyy.........żona zabiła bace nożem w brzuch , albo w plecy nieważne ......... a nie to była siekiera.No tak bo ja to słyszałem w przelocie, ale już wiem, żona zabiła bace siekiera w plecy, na rozprawie .....kurde jak to było.........tak to było fajnie powiedziane........no tak to jest pić z babą, ale jakoś tak fajnie to było sformułowane.........nooooo chodziło , że tak to jest pić z babą , ale tak fajnie powiedziane...........

Kawał tak zaje...., że musiałam Wam "sprzedać"

Posted

[quote name='WATACHA']My mieliśmy kupić stacjonarny, ale kurde za daleko to chyba bym nim nie ujechała ;)[/QUOTE]

nawet nie chyba, zaufaj starszej koleżance... ja codziennie godzine na nim śmigam i nawet centymetr do przodu sie nie posuwam...

Posted

z tym rowerem stacjonarnym - nawet nie chyba, zaufaj starszej koleżance... ja codziennie godzine na nim śmigam i nawet centymetr do przodu sie nie posuwam...

[quote name='WATACHA']Nuuuuuuuuu w windzie też niezła gadka była

Pan:oooooooooo ile makaronu Pani ma
Ja:dwa, trzecie to płatki
P:Pani to chyba lubi makaron
J:tak średnio jeden dwa w tygodniu.
P:a co on taki brązowy?
J:bo to żytni, zdrowszy
P;ja to nie lubię makaronu, kaszy też, ale wczoraj zjadłem
j;to dobrze, czasami i coś zdrowego trzeba zjeść
p;ja to witaminy mam w tabletkach
j;a nie lepiej naturalnie?
p;a wiadomo czy to się przyswoi?
j;no raczej, zawsze to lepiej niż łykać tabletki
piętro 8 (nasze)
P;pani nie wysiada?
j;wysiadam
p;no to proszę
j;dziękuję
dochodzę do drzwi i otwieram , a pan "ooooooo tu pani mieszka ....[/QUOTE]

buahahahahahahaaaa :roflt: leże i kwicze :roflt:

i zdaje sie że juz sie nie podniose bo kawał o bacy w wykonaniu Twojego mężą mnie dobił............ :roflt:

Posted

[quote name='Saththa']Oooooo jasneeeeeeeeeeeee hahahaha zabójczy;)[/QUOTE]

Ale żyjesz ;)?
[quote name='jambi']nawet nie chyba, zaufaj starszej koleżance... ja codziennie godzine na nim śmigam i nawet centymetr do przodu sie nie posuwam...[/QUOTE]

Też kiedyś miałam i śmigałam (czasami ;)), ale oddaliśmy jak się przeprowadzalismy.Fakt wtedy też nawet nie drgnął.Może trzeba jakąś blokade usunąć, czy coś ;)
[quote name='jambi']z tym rowerem stacjonarnym - nawet nie chyba, zaufaj starszej koleżance... ja codziennie godzine na nim śmigam i nawet centymetr do przodu sie nie posuwam...

buahahahahahahaaaa :roflt: leże i kwicze :roflt:

i zdaje sie że juz sie nie podniose bo kawał o bacy w wykonaniu Twojego mężą mnie dobił............ :roflt:[/QUOTE]

U mnie jest dom wariatów, codziennie coś ;), wiele osób mi nie wierzy.Jedynie moja siostra ma obraz naszego życia małżeńskiego , bo mieszkała z nami przez rok i z całą pewnością mogła stwierdzić, że oboje jesteśmy nienormalni.Choć na pierwszy "rzut oka" raczej nikt by tego nie powiedział.

Posted

[quote name='WATACHA']U mnie jest dom wariatów, codziennie coś ;), wiele osób mi nie wierzy.Jedynie moja siostra ma obraz naszego życia małżeńskiego , bo mieszkała z nami przez rok i z całą pewnością mogła stwierdzić, że oboje jesteśmy nienormalni.Choć na pierwszy "rzut oka" raczej nikt by tego nie powiedział.[/QUOTE]

no to tak jak u nas :grins: zatem weźcie pod uwagę, że skumulowanie tego co sie powszechnie określa jako zachowanie "nienormalne" daje efekt w postaci równie interesującego potomstwa... z tymże jest to efekt zdecydowanie wzmocniony ... ja Ci to z autopsji mówię :evil_lol:

Posted

[quote name='M@d']:evil_lol: Ha ha ha! A u nas na odwrót! Ja namawiam żonę na nowy rower (ten stary już ma spłowiały lakier od słońca), z ona nie chce, bo jak jeździ po okolicy to go zostawia gdziekolwiek i często nie zapina (kiedyś na cały dzień pod stacją - bo jechał już pociąg i nie miała czasu) i zawsze jak wraca to on jest :D
No i nie chce nowego, bo twierdzi, ze woli stary, który zawsze jest jak ona wraca od nowego, który może jej zniknąć i będzie musiała drałować na piechotę :eviltong:[/QUOTE]

No wlaśnie ja tez mam takie obawy , bo ten mój chraboszczący rower nie raz zostawialam na 9 h przed praca nawet na nocce nie zapiety i on nadal czekał za mną pomrukując zardzewiałym łańcuchem :evil_lol: a tym nowym to byde musiala jechac na okolo żeby go zostawić na strzezonym parkingu :mad: w ogóle mi to nie na ręke ale jak juz mam wybierac to wole troche drogi nadrobić i pedłować jak czlowiek a nie skakac na pedalach zeby sie poruszac z prędkościa ślimaka :mad:

[quote name='jambi']nawet nie chyba, zaufaj starszej koleżance... ja codziennie godzine na nim śmigam i nawet centymetr do przodu sie nie posuwam...[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty ej to mój mąż tez czasem tak opowiada kawały , a jak mi cos zaczyna opowiadac czasami co było w pracy to normalnie Czesław Mozil wymięka , jak slucham wypowiedzi Czesława to sie mecze ale jak słucham mojego meza to niedosyc ze sie zmecze to jeszcze za cholere nie wiem o co mu chodzilo bo on sam w polowie zapomina co tak na prawde chcial mi powiedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No wlaśnie ja tez mam takie obawy , bo ten mój chraboszczący rower nie raz zostawialam na 9 h przed praca nawet na nocce nie zapiety i on nadal czekał [B]za mną pomrukując zardzewiałym łańcuchem :evil_lol:[/B] [/QUOTE]

jak suuuper to ujęłaś :)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ty ej to mój mąż tez czasem tak opowiada kawały , a jak mi cos zaczyna opowiadac czasami co było w pracy to normalnie Czesław Mozil wymięka , jak slucham wypowiedzi Czesława to sie mecze ale jak słucham mojego meza to niedosyc ze sie zmecze to jeszcze za cholere nie wiem o co mu chodzilo bo on sam w polowie zapomina co tak na prawde chcial mi powiedzieć :evil_lol:[/QUOTE]

Umarłam! :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV'] jak slucham wypowiedzi Czesława to sie mecze ale jak słucham mojego meza to niedosyc ze sie zmecze to jeszcze za cholere nie wiem o co mu chodzilo bo on sam w polowie zapomina co tak na prawde chcial mi powiedzieć :evil_lol:[/QUOTE]

ja przepraszam za wścibstwo, ale ... w obliczu tego co napisałaś, cóż skłoniło Cię do ożenku???

wcześniej tak nie miał?

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ty ej to mój mąż tez czasem tak opowiada kawały , a jak mi cos zaczyna opowiadac czasami co było w pracy to normalnie Czesław Mozil wymięka , jak slucham wypowiedzi Czesława to sie mecze ale jak słucham mojego meza to niedosyc ze sie zmecze to jeszcze za cholere nie wiem o co mu chodzilo bo on sam w polowie zapomina co tak na prawde chcial mi powiedzieć :evil_lol:[/QUOTE]

jak dobrze wiedzieć, że nie jestem osamotniona :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']kurcze, to skoro ci Wasi TZ-ci tacy są dziwni to wymieńcie na inny model :eviltong:[/QUOTE]

nie no co Ty! w Wasi modelu to nawet ja dostrzegam inne zalety :grins:

Posted

[quote name='Fides79']kurcze, to skoro ci Wasi TZ-ci tacy są dziwni to wymieńcie na inny model :eviltong:[/QUOTE]

ja nie wymieniam - ciężko znaleźć takiego który będzie tolerował moje.... "pasje" :errrr:

Posted

Nie no mój czasem coś z sensem mówi i wiem o co chodzi :).

Leoś jest niegrzeczny :(, atakuje, znaczy chce atakować i "poluje" na ludzi.Kurde wiecie, że jak on ma zapchane gruczołki i jakiś czas nie wyciskane to właśnie jest taki strasznie nerwowy.W związku z tym (już od 3 dni się zbieram) jutro czeka nas wizyta u wet.
Ale dziwne to strasznie, że takie tam gruczołki wzbudzają w piesku agresję.No jakiś on łagodny nie jest, ale jak te gruczoły ma nie wyciśnięte to nie jestem w stanie nad nim panować.I to juz któryś raz z rzędu obserwujemy (od kiedy na to wpadliśmy)