Jump to content
Dogomania

Krakowscy weterani - czekają tak długo - prosimy o spacery, ogłoszenia !!!

Recommended Posts

Posted

Głupawka w wydaniu Freda jest jeszcze ok, ale u Misia.... Komicznie to wyglądało :evil_lol:
Szczególnie jak zaczął zadkiem wywijać i robił zakręty :roll:

Posted

Ank@, myślałam nad tym, ale jednak nie dam rady regularnie wychodzić jeszcze z a2. :( tam jest za dużo psów, a teraz doszły mi 2 z bud i czasu mi nie starczy... dziś np. byłam w schronie od 10 do 17, a nie wyprowadzałam ani h5, ani a3...
Ty będziesz wychodzić z tym a2?? tam jest "moja" Nuka kochana... :(

Posted

Spędziłyśmy z Moną chwilę na wybiegu u Jawora. Po za tym, ze jego koledzy są straaaaaaasznie męczący (bardzo przyjazne psy, ale mają nadmiar energii) to z Jaworem nie dało się porozumieć. Cały czas trzyma się w odległości kilku metrów i bez przerwy szczeka. :shake:

Posted

"Odkryłyśmy" dziś z natalek dwóch kolejnych weteranów, w G3.
Rodi, 4/02/07. 4 lata i 3 miesiace w azylu. Bardzo nieśmiały, ale łagodny, po chwili głaskania i spokojnego przemawiania ufnie opiera łeb na dłoni. Trzeba z nim pracować.

Maks, 137/08/07. 3 lata i 9 miesięcy w azylu. Normalny, przyjazny pies.

Posted

Natalek to Ty z nimi wychodzisz czy Ty wychodzisz z H3?
Czy jeszcze z czymś innym?
Zakodowałam że H5 masz :)

Dzięki za zdjęcia

Posted

Ank@, możesz mnie wpisać do tych z g3 - Maksa i Rodiego, niedawno z koleżanką zaczełyśmy z nimi wychodzić regularnie. :)
najgorsze jest to, że Maks ma tylko 5 lat, a od prawie 4 jest w schronisku, czyli znaczną większość swojego życia. :(