Jump to content
Dogomania

Krakowscy weterani - czekają tak długo - prosimy o spacery, ogłoszenia !!!

Recommended Posts

Posted

potwierdziłam 1x na tydzien z Dolarem wychodzi agngaw
a z tego co sie oreintuje 1 na tydzien bądz 1x na 2 tyg z Brusem wychodzi p.Ula :)

Posted

podnoszę śliczności. :D dziś Mona skradła mi serce już całkowicie, ale już dużo ludzi do niej chodzi, więc to już nie miałoby sensu, ale Mona to cudooo :D

Posted

W niedzielę biorę do schr aparat i staruszki będą miały sesję fotograficzną, więc będą nowe fotki :) myśle, że do Mony też postaramy się zajrzeć z Ank@ :loveu:

Posted

natalek napisał(a):
podnoszę śliczności. :D dziś Mona skradła mi serce już całkowicie, ale już dużo ludzi do niej chodzi, więc to już nie miałoby sensu, ale Mona to cudooo :D

To może jakiegoś innego weterana będziesz odwiedzać? :oops::razz:

Posted

na razie mam 3 boksy z koleżanką + dwa psy z zewnętrznych, ale jakby mi starczyło czasu, to bym mogła. :D tylko mogłabyś mi "polecić" jakiegoś psiaka w boksie z łagodnymi psami (żeby ich było jak najmniej, bo głupio, żeby wychodził jeden a reszta nie) i najlepiej nr boksu? bo kompletnie się w tych weteranach nie łapię... :/

Posted

niestety raczej nie :/ byłam w piątek i dzisiaj... zazwyczaj jestem w soboty, ale może w przyszłym tyg. mi coś pokażesz ? :) bo wtedy raczej będę w niedzielę.

Posted

Prosiłam moda o dodanie kilku postów na pierwszej stronie ale na razie mi nie odpisał....
Mamy zdjęcia Jawora ze schroniska. To pies dzikawy. Nie da do siebie podejść na bliżej niż 2 metry. Jak byłyśmy u niego na wybiegu to cały czas szczekał i chował się albo między budami albo w budzie :shake:
Szczerze powiedziawszy czarno widzę jego przyszłość. Pewnie już do końca życia zostanie w schronisku. Nikt go do domu nie weźmie.
Muszę jeszcze dopytać u jego opiekuna jaki jest w stosunku do osoby którą zna już długo.
Mon doda jego zdjęcia w najbliższym czasie.

Posted

Ej! Anka.. no nie moge z tobą... mam nadzieje, że chodzi o psa ;p Nie moge kurcze tego odtworzyć :(
Fotki Jaworka będą jutro koło południa, przepraszam że dopiero teraz, ale ten tydzień był przynajmmniej jak dla mnie straszny ;)
Podejść do Jawora rzeczywiście nie było łatwo, za to jego koledzy chętnie włazili w kadr :)

Posted

Chodzi o Monę - psa :)

Bardzo proszę osoby które wychodzą ze 'swoimi' psami-weteranami regularnie o stworzenie jakiś tekstów do ogłoszeń. Inaczej nigdy nie drgniemy z adopcjami....

No i może ktoś jeszcze zdecyduje się zaopiekować się weteranem?

Posted

[quote name='Mona_S10']Chętnie wrzuciłabym kilka fotek Jaworka, ale niestety nie wiem jak to sie robi :) pomocy! :)

ja wrzucam zdjęcia na http://imageshack.us i potem kopiujesz ten link pod zdjęciem i wklejasz i na forum wyskakują zdjęcia. :) ale może ktoś ma lepszy sposób na wrzucanie fot niż ja? xd :)

Posted

Ank@ napisał(a):
Chodzi o Monę - psa :)

Bardzo proszę osoby które wychodzą ze 'swoimi' psami-weteranami regularnie o stworzenie jakiś tekstów do ogłoszeń. Inaczej nigdy nie drgniemy z adopcjami....

No i może ktoś jeszcze zdecyduje się zaopiekować się weteranem?

jak tylko się zaprzyjaźnie z Bertą, to pewnie napiszę jej jakiś tekst, ale trochę czasu mi potrzeba na poznanie jej. :)
a wie ktoś może, gdzie podziewa się Damian? on chyba nie chodzi na spacery, a na tym zdjęciu, które ma, tak się cieszy z obecności człowieka :( :( biedaczysko

Posted

ah z Dukatem jak się dowiedziałam chodzi kilka osób, jak ostatnio byłam w schronie to z nim ktoś był i jedna Pani chodzi z nim raz na dwa tygodnie...

Posted

To dobrze że Dukat chodzi w miarę często na spacery. Stare psy powinny się ruszać żeby im mięśnie nie zanikały i nie miały innych problemów....

Posted

Padło pytanie, czy zajme się którymś z weteranów ;)
Hmm.. W schronisku jestem co tydzień lub dwa i na ogół zostaje mi czas, bo mam tylko stale A5 więc chętnie z którymś będę wychodzić :)
Może być najbrzydszy i najbardziej nieznośny ^^
Tylko powiedzcie mi który rzadko wychodzi i gdzie mieszka, bo prócz Mony nie kojarzę nikogo, a do Mony czasem zerkam :)

Posted

Pogadamy w szkole, ok?
Powiem Ci coś o kliku psach.
Chyba że w środę masz czas to po 'jajku' mogłybyśmy iść do schroniska o ile będę już zdrowa. To wtedy poszukamy jakiś psów-weteranów bo sama nie wszystkie kojarzę.
O której masz 'jajko'?

Posted

W środę jade do schroniska na 99,9%. Jajko mam chyba o 11...... Powiem Ci jak się dowiem czy moge się wcześniej urwać, jeśli tak to będę przed 14, jak nie to pojadę na 15. Jak nie to umówimy się jakoś w szkole ;)

Posted

Ank@, niestety, na chwilę obecną nie będę mogła wychodzić z Bertą... :( bardzo chciałam, ale wolę nie ryzykować. do niej do boksu doszedł jakiś hartowaty pies, poszłam się o te psy dowiedzieć, ale dyżurna mi powiedziała, że na chwilę obecną naprawdę odradza wchodzenie do nich. suka łaciata, ta po obserwacji może nie być łagodna i może jej coś odbijać, a ta chartowata też nie jest ok. :( w takim razie, szczerze mówiąc obawiam się tam wchodzić, zwłaszcza, że to nie są małe psy, a przecież dyżurna sobie tego nie wymyślła... że też Berta nie może być z łagodnymi psiakami :( może ją gdzies przeniosą, mam nadzieję... ;/