paoiii Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 potwierdziłam 1x na tydzien z Dolarem wychodzi agngaw a z tego co sie oreintuje 1 na tydzien bądz 1x na 2 tyg z Brusem wychodzi p.Ula :) Quote
Noelle Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 podnoszę śliczności. :D dziś Mona skradła mi serce już całkowicie, ale już dużo ludzi do niej chodzi, więc to już nie miałoby sensu, ale Mona to cudooo :D Quote
Mona_S10 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 W niedzielę biorę do schr aparat i staruszki będą miały sesję fotograficzną, więc będą nowe fotki :) myśle, że do Mony też postaramy się zajrzeć z Ank@ :loveu: Quote
Ank@ Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 natalek napisał(a):podnoszę śliczności. :D dziś Mona skradła mi serce już całkowicie, ale już dużo ludzi do niej chodzi, więc to już nie miałoby sensu, ale Mona to cudooo :D To może jakiegoś innego weterana będziesz odwiedzać? :oops::razz: Quote
Noelle Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 na razie mam 3 boksy z koleżanką + dwa psy z zewnętrznych, ale jakby mi starczyło czasu, to bym mogła. :D tylko mogłabyś mi "polecić" jakiegoś psiaka w boksie z łagodnymi psami (żeby ich było jak najmniej, bo głupio, żeby wychodził jeden a reszta nie) i najlepiej nr boksu? bo kompletnie się w tych weteranach nie łapię... :/ Quote
Noelle Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 niestety raczej nie :/ byłam w piątek i dzisiaj... zazwyczaj jestem w soboty, ale może w przyszłym tyg. mi coś pokażesz ? :) bo wtedy raczej będę w niedzielę. Quote
Ank@ Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Prosiłam moda o dodanie kilku postów na pierwszej stronie ale na razie mi nie odpisał.... Mamy zdjęcia Jawora ze schroniska. To pies dzikawy. Nie da do siebie podejść na bliżej niż 2 metry. Jak byłyśmy u niego na wybiegu to cały czas szczekał i chował się albo między budami albo w budzie :shake: Szczerze powiedziawszy czarno widzę jego przyszłość. Pewnie już do końca życia zostanie w schronisku. Nikt go do domu nie weźmie. Muszę jeszcze dopytać u jego opiekuna jaki jest w stosunku do osoby którą zna już długo. Mon doda jego zdjęcia w najbliższym czasie. Quote
Rumi. Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Na szczęście nie jest mu źle u nas, schron to zapewne jego dom. Trzeba by się było tylko spytać opiekuna boksów czy on do wszystkich taki... Quote
Ank@ Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Na wybiegu ma jeszcze dwóch towarzyszy którzy są baaaaardzo mili. Super psiaki :) Za Jawora trzebaby się też zabrać. Czas leci a nie wiadomo ile mu zostało. Mona w 'kundlu burym" http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury/wideo/historia-skatowanego-kundelka-klapka-adopcja-psich-weteranow-14-iv-2011/4328562 Quote
Mona_S10 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ej! Anka.. no nie moge z tobą... mam nadzieje, że chodzi o psa ;p Nie moge kurcze tego odtworzyć :( Fotki Jaworka będą jutro koło południa, przepraszam że dopiero teraz, ale ten tydzień był przynajmmniej jak dla mnie straszny ;) Podejść do Jawora rzeczywiście nie było łatwo, za to jego koledzy chętnie włazili w kadr :) Quote
Ank@ Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Chodzi o Monę - psa :) Bardzo proszę osoby które wychodzą ze 'swoimi' psami-weteranami regularnie o stworzenie jakiś tekstów do ogłoszeń. Inaczej nigdy nie drgniemy z adopcjami.... No i może ktoś jeszcze zdecyduje się zaopiekować się weteranem? Quote
Mona_S10 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Chętnie wrzuciłabym kilka fotek Jaworka, ale niestety nie wiem jak to sie robi :) pomocy! :) Quote
Noelle Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Mona_S10']Chętnie wrzuciłabym kilka fotek Jaworka, ale niestety nie wiem jak to sie robi :) pomocy! :) ja wrzucam zdjęcia na http://imageshack.us i potem kopiujesz ten link pod zdjęciem i wklejasz i na forum wyskakują zdjęcia. :) ale może ktoś ma lepszy sposób na wrzucanie fot niż ja? xd :) Quote
bahlsa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-nowej-dogomanii tutaj jest fajny przepis na wklejanie zdjęć :) Tylko trzeba pamiętać o wybraniu odpowiedniej wielkości zdjęcia - 640 na 480 Quote
Noelle Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ank@ napisał(a):Chodzi o Monę - psa :) Bardzo proszę osoby które wychodzą ze 'swoimi' psami-weteranami regularnie o stworzenie jakiś tekstów do ogłoszeń. Inaczej nigdy nie drgniemy z adopcjami.... No i może ktoś jeszcze zdecyduje się zaopiekować się weteranem? jak tylko się zaprzyjaźnie z Bertą, to pewnie napiszę jej jakiś tekst, ale trochę czasu mi potrzeba na poznanie jej. :) a wie ktoś może, gdzie podziewa się Damian? on chyba nie chodzi na spacery, a na tym zdjęciu, które ma, tak się cieszy z obecności człowieka :( :( biedaczysko Quote
Rumi. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ah z Dukatem jak się dowiedziałam chodzi kilka osób, jak ostatnio byłam w schronie to z nim ktoś był i jedna Pani chodzi z nim raz na dwa tygodnie... Quote
Ank@ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 To dobrze że Dukat chodzi w miarę często na spacery. Stare psy powinny się ruszać żeby im mięśnie nie zanikały i nie miały innych problemów.... Quote
Ank@ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zapraszam do wypłosza Maurycego: http://www.dogomania.pl/threads/206261-Wyp%C5%82osz-Maurycy-najbrzydszy-pies-w-schronisku-SZUKA-DOMU Quote
Ola164 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Padło pytanie, czy zajme się którymś z weteranów ;) Hmm.. W schronisku jestem co tydzień lub dwa i na ogół zostaje mi czas, bo mam tylko stale A5 więc chętnie z którymś będę wychodzić :) Może być najbrzydszy i najbardziej nieznośny ^^ Tylko powiedzcie mi który rzadko wychodzi i gdzie mieszka, bo prócz Mony nie kojarzę nikogo, a do Mony czasem zerkam :) Quote
Ank@ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Pogadamy w szkole, ok? Powiem Ci coś o kliku psach. Chyba że w środę masz czas to po 'jajku' mogłybyśmy iść do schroniska o ile będę już zdrowa. To wtedy poszukamy jakiś psów-weteranów bo sama nie wszystkie kojarzę. O której masz 'jajko'? Quote
Ola164 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 W środę jade do schroniska na 99,9%. Jajko mam chyba o 11...... Powiem Ci jak się dowiem czy moge się wcześniej urwać, jeśli tak to będę przed 14, jak nie to pojadę na 15. Jak nie to umówimy się jakoś w szkole ;) Quote
Noelle Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ank@, niestety, na chwilę obecną nie będę mogła wychodzić z Bertą... :( bardzo chciałam, ale wolę nie ryzykować. do niej do boksu doszedł jakiś hartowaty pies, poszłam się o te psy dowiedzieć, ale dyżurna mi powiedziała, że na chwilę obecną naprawdę odradza wchodzenie do nich. suka łaciata, ta po obserwacji może nie być łagodna i może jej coś odbijać, a ta chartowata też nie jest ok. :( w takim razie, szczerze mówiąc obawiam się tam wchodzić, zwłaszcza, że to nie są małe psy, a przecież dyżurna sobie tego nie wymyślła... że też Berta nie może być z łagodnymi psiakami :( może ją gdzies przeniosą, mam nadzieję... ;/ Quote
Recommended Posts