Avaloth Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Czyli jakaś rozpiska już funkcjonuje ? W formie zeszytu, tablicy na ścianie czy jak ? I jak wygląda ? Jeśli Sunia faktycznie poszła do domu to cudownie, ona taka kochana, przytulaśna, należy jej się :) Co do wtorku nie dam rady, w środę mam jeszcze maturę, a we wtorek na 16 się umówiłam z kobitą od polskiego żeby mi jeszcze jakieś wskazówki dała. Najwcześniej koło 18stej bym była w stanie byc w schronisku, a i tak mi się to nie uśmiecha. Zapiszcie mnie proszę do byle czego, byle bym była z kimś kogo znam (Anka, Mona, Natalka, Pauliny). I byłabym wdzięczna za jakieś informacje potem ;) Quote
Ank@ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tak, na ścianie są przyklejony kartki - każdy boks ma swoją kolumnę, podzieloną na dni w miesiącu. To zapiszemy Cię do nas, jeśli nie masz nic przeciwko :) Quote
Avaloth Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ank@ napisał(a):Tak, na ścianie są przyklejony kartki - każdy boks ma swoją kolumnę, podzieloną na dni w miesiącu. To zapiszemy Cię do nas, jeśli nie masz nic przeciwko :) O :) fajnie bo ja nadal nie wiem kiedy wychodzić z Fidlem i np. czy brac Napoleona, bo jego zawsze tyle osób wyprowadzało a ostatnimi czasy i ja i Natalia nie widzimy z nim nikogo. Tak samo nie wiem czy boks Antosia i Tasmani ktoś bierze, bo ktoś ma go wpisanego w zeszycie ale nigdy ich nie widziałam. A teraz się będzie wiedzieć. Pewnie ;) do czego macie zamiar się zapisywac ? Quote
Ank@ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tasmania wychodzi z Karoliną i Agą, ale chyba rzadko. Co do marszu, będziemy wszystko na spotkaniu ustalać, dzisiaj Agnieszka nie była mi w stanie nic powiedzieć. Wszystkie psy z F8 mają straszną (!!) biegunkę :roll: Opiekunka o tym wie. Quote
aniamala Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ja byłam wczoraj z G 9 :) , a ktoś się zajmuje tym boksem ? Quote
Rumi. Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Tak się właśnie ciągle zastanawiam czy coś dostawały, ale teraz sobie uświadomiłam że przed wyprowadzeniem ich zabrakło mi smakołyków więc nic nie dostawały, pamiętam bo nawet chciałam przekupić Karpeta ale nic nie miałam... A z tego co się orientuję to niektóre pożerały trawę więc już wtedy musiało się coś dziać. Chodzi oczywiście o F8 :) Quote
Ank@ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Nie, tzn. w zeszłym tygodniu wzięłyśmy psy z tego boksu na spacer i myślałyśmy, że będziemy z nimi wychodzić, nawet patrzyłam do zeszytu wolontariuszy czy ktoś się opiekuje tym boksem i po prostu dzisiaj się zdziwiłam, widząc że te psy już były. Jeśli regularnie z nimi wychodzisz to nie ma problemu, ew możemy się wymieniać co tydzień, jeśli wychodzisz z nimi nieregularnie :) Quote
aniamala Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jeżeli chcecie, mogę go oddać. Znajdę jakiś inny, który rzadko wychodzi. Quote
Noelle Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 fajna ta rozpiska, tylko bardziej mnie martwi jedno: czasem ktoś wychodzi np. tylko z jednym psem z danego boksu (niestety tak też robią :( ), a podpisze się pod nim i inni wolontariusze będą myśleli, że ten boks był cały na spacerze, a np. był z niego tylko 1 pies... wg mnie w tych kolumnach powinno się wpisać np. "cały boks" i podpis, a nie tylko podpis... chyba, żeby powiesić jakąś bardzo rzucającą się w oczy informację, że należy wyprowadzać CAŁY BOKS i dodać to do regulaminu (bo nie wiem czy jest?). Quote
Rumi. Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 też myślałam o kartce z prośbą aby wychodził cały boks, a nie jeden pies, bo wtedy są konflikty, może ktoś zredaguje jakiś tekścior ja wydrukuję i we wtorek nakleję na ścianę :) bo ja antytalent literacki Quote
Ank@ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 To może my na razie odstąpimy. Mamy małe zamieszanie z naszymi boksami, bo nam A7 wrzucono, na A2. A2 z jakimiś dziewczynami ponoć wychodzi (mimo że mam je wpisane w zeszycie), duża część E7 wylądowała na E1 i szczerze powiedziawszy już się gubię. Na pewno regularnie bierzemy H1, C7, C3, wyb. H oraz wyb. C i F8 na dokarmianie. Quote
Ola164 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 My mamy A5, C8 na stałe. Teraz dojdzie nam wybieg D z weteranami. Myślałyśmy o boksie z Tasmanią, bo ona jest spokojnie do oswojenia, jest dużo lepsza niż Uciecha na początku... I myślałyśmy szczerze o E1, bo jeśli to ten beagle o którym mówiła mi znajoma to chciałabym z nim wychodzić, jeśli dałby się przekonać.... Póki co niestety w weekendy ciężko mi dojeżdżać i jestem sporadycznie, ale od czerwca powinno się to zmienić, a w nastepnym roku to już po szkole... Quote
Noelle Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 ja mam boksy h5, g3, a2 i d4 z greatmadwomen + dojdzie mi prawdopodobnie jeszcze jeden boks na psach, ew. jeszcze chcialam sie zapytac o ten boks Berty (b7) opiekunki sektora, bo strasznie mi zal Berty, a z tego co widzialam, ta laciata do pracownikow byla bardzo mila; cieszyla sie, machala ogonem i skakala z radosci, jak po nia przyszli na wybieg (bo boks byl puszczony na chwile). i mam jeszcze 2 psy z pola + zwykle komus pomagam brac rozne boksy, do przerwy nie wyrabiam czasem... wiec ja sie kolejnego nie podejmuje, mam full na ta chwile i szybko nie pojdzie, bo wiekszosc moich cudakow to kundelki. :( moze zrezygnuje z a2 i poprosze kolezanke, zeby z nimi wychodzila (tam sa 2 psy mile, dajace sie zlapac na smycz, reszta dzikie, gryzace), a do h5 zbyt sie przywiazalam :( a w g3 sa cudowne psy i nie moge ich zostawic. teraz bede 2 razy w tygodniu, wiec moze jakos to bedzie, zeby przynajmniej ten 1 spacer w tygodniu mialy... Quote
Ank@ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 chyba o A3 piszesz :) Na A2 do jasnych klonów dorzucono czarne klony :( Quote
Noelle Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 jejuu, jasne, że a3, przepraszam, cały czas mi się to miesza, odkąd a2 przenieśli do a3 i to nie w całości... Quote
Rumi. Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 kilka zdjęć Rity z dzisiaj https://picasaweb.google.com/Paula.rumianek/Rita# :) ona mogłaby wiecznie aportować Quote
Ola164 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Znalazłaś zajęcie odciągające Ritę od żarcia kamieni ^^ Quote
Rumi. Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 dokładnie :D ona kocha aportować i pięknie oddaje piłkę jak chce aby jej ją rzucić :) Quote
Noelle Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 dziś h1 wyszło na spacer z jakimiś wolontariuszami. :) wszystkie co do jednego, jamnikowaty ślicznie chodził na smyczy. :D Quote
Ank@ Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 natalek napisał(a):dziś h1 wyszło na spacer z jakimiś wolontariuszami. :) wszystkie co do jednego, jamnikowaty ślicznie chodził na smyczy. :D Fajnie że chłopaki chodzą na spacer, ale dlaczego 3 raz w tym tygodniu ktoś je bierze skoro mnóstwo psów nie chodzi w ogóle ? Quote
Noelle Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 one podobno się poszły pytać opiekunów i im powiedzieli, żeby wzięli ten boks bo rzadko chodzi na spacery... Quote
Ank@ Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 natalek napisał(a):one podobno się poszły pytać opiekunów i im powiedzieli, żeby wzięli ten boks bo rzadko chodzi na spacery... Ok, tylko 'moim' psom wyjdzie na dobre :) Ciekawe czy się Ci wolontariusze wpisali na ścianie, żeby jutro znowu ktoś nie przyszedł i nie dublował tych boksów które oni brali. Quote
Noelle Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 nie mam pojęcia, ale mam nadzieję,że tak... Quote
Rumi. Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 jak starczy Wam czasu to F8 nie było na spacerze ostatnio, miałam dziś wyjśc ale zaczęło lać Quote
Recommended Posts