Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założylam wątek dla Tasmanii.
Zapraszam tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213668-TASMANIA-czy-dla-niej-jest-jeszcze-szansa-Zbyt-zwyk%C5%82a-i-niezauwa%C5%BCalna[/url].

Posted

Kto miał wychodzić na stałe z f9? to boks gdzie jest Klik. W tym miesiącu psy były tylko raz.
Tak samo chyba jest z Damianem, chociaż muszę sprawdzić.

W F9 są 3 psy, z czego tylko 2 wychodzą. Może ktoś chce ten boks?
W C10 są też 3 psy i tylko 2 wychodzą. Komu ten boks ?
Na E2 jest 6 bądź 7 psów ale jest tam weteran Teofil.

Wybieg E obstawiony jak dawniej, tak?

Posted

no właśnie wybieg E to tak średnio ostatnio... :( za mało czasu na wszystko... prosze, wchodźcie tam, choćby na 5 min. przed przerwą, jak będziecie miały chwilę. ja też się postaram, ale ostatnio nie mam kiedy totalnie..

E2 być może będzie wychodzić z wolontariuszkami, którym dziś poleciłam te psy, no ale nie wiem.

C9 to myślę, że będzie wychodzić, tylko może po prostu wolontariuszki od tych psów gdzieś wyjechały. bo w roku szkolnym wychodziły regularnie z tego co widziałam, no ale nie wiem, jak będzie teraz..

Posted

[B]Karol (P 118/10/02)[/B]
[B]Teofil (P 171/01/03)[/B] [B]
Dukat (P 87/10/04) [/B](aniaczaki)[B]
Damian (P 152/03/05)[/B] ma opiekuna - aktualne?
[B]Klik (P 126/04/05) [/B]ma opiekuna - aktualne?
[B]Ina (P 141/06/05)[/B]
[B]Szopa (P 86/07/05)[/B]
[B]Brus (P 175/07/05)[/B] (p.Ula) - muszę dopytać
[B]Warsa (P 92/08/05)[/B]
[B]Zaza (P 45/10/05)[/B]
[B]Fraszka (P 41/11/05)[/B]
[B]Roki (P 139/12/05)[/B][B]
Smyczka (P 8/02/06)
Rocky (P 149/02/06)
Nocka (P 43/05/06)
Bard (P 92/07/06)
[/B][B]Lara (P 23/10/06)
Rita (P 65/12/06)[/B] ma opiekuna - aktulane?[B]
Bazyl (P 96/01/07)
Cygan (P 186/01/07)[/B]
[B]Blaki (P 203/03/07)
Murzyn (P 3/05/07)[/B] ma opiekuna - aktualne?
[B]Honda (P 97/05/07)[/B] ma opiekuna - aktualne?
[B]Graża (P 74/07/07)
Tiger (P 147/07/07 ma opiekuna?
Fela (P 36/08/07)
Maks (P 137/08/07)[/B] (natalek) - aktualne?
[B]Robi (P 87/10/07)

gdzieś kogoś dopisać?

[/B]

Posted

Z Maksem wychodzi Anka/Weronika/Klaudia.
Z Rodim też dziewczyny, nie wiem czy na zmianę z Natalią, czy tylko one teraz.
Z Ritą wychodzi pani od szpitalika, nie pamiętam imienia, ale wychodzi, ostatnio ją widziałam.
Tiger miał opiekunkę, która wyjechała za granicę, teraz siedzi w kojcu 24/dobę, nikt go nie wyprowadza z tego co mi wiadomo.

Posted

Nie jestem pewna, czy ma na imię Lara czy Lora, jeśli to ta, to ma regularne spacery z abero, razem ze starszą Majką i Martą.

Tiger to ten z P1/10(niewłaściwe skreślić xd) ta klatka zaraz przy drodze na wybieg.
[URL="http://img837.imageshack.us/i/img3909e.jpg/"][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/9164/img3909e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dzisiaj zostało mi czasu, jak dziewczyny brały swoje zewnętrzne i wyszłam z C10, tzn z Rokim i Fauną, ta trzecia przerażająca jest. Roki jest bardzo fajny, czesałam go i zaczął się kręcić w kółko, ocierać o mnie, strasznie przytulaśny chłopak ;) Oskubałam go i wyczesałam z wystającego podszerstka, całkiem ładnie wygląda.
Mogę je brać na takiej zasadzie, ale tylko właśnie jak zostanie mi czasu, a moje boksy już będą odhaczone. A nie wiem jak to w roku szkolnym będzie, wiec na pewno na stałe się do nich nie zapisuję,

Posted

Tak, ta ostatnia jest straszna. Ale trzeba pogadać z p. Dorotą na jej temat - trzeba ją kiedyś wziąć na spacer, bo to będzie kolejny pies który dostanie dożywocie... Uważaj z Rocky'm. Dwie osoby mnie ostrzegały że jest nieprzyjemny do osób które mija, może dziabnąć lub kłapnąć zębami.
Dzięki za C10. Myślę że z Moną będziemy na podobnej zasadzie brać c10 - wymieniałybyśmy się z Tobą.

[SIZE=1][COLOR=lightblue]W mojej szkole pracują idioci. W klasie maturalnej nie mam praktycznie przedmiotów rozszerzonych...[/COLOR][/SIZE]

Posted

juz Dominikę ostrzegłam, zanim C10 na spacer wzięła :)
dziś byłam na wybiegu E, ale dosłownie chwilę, bo dołożyli tam nowego, starszego psa, który szczekał na mnie i nie robił zbyt dobrego wrażenia. jednak wolałabym się o niego dopytać. choć pewnie okaże się, że jest w porządku. ;)

Ank@, kiedy próbujemy z Indrą? możesz być kiedyś w sobotę w scgr.? bo ja w niedzielę odpadam niestety...

Posted

Nie dam rady. Nie wyrabiam ostatnio....
Jak chcesz próbuj sama. Jeśli to nic nie da( a prawdopodobnie nie da) to będę do niego chodziła co niedzielę do boksu z kurczakiem i tak będę próbować, chociaż wątpię że to pomoże, bo codziennie dostaje jedzenie od jednej osoby i nadal do niej nie podchodzi....

Posted

Już jest na boksach? Liczyłam, że przetrzymają ją dłużej, aż jej się zadek całkiem zagoi i zarośnie.
No cóż, będziemy się musiały spieszyć z naszymi boksami, żeby z kolejnym zdążyć. Nie wychodzi ktoś z A7?
Póki co ją ogłaszam, licząc że szybko znajdzie dom. Ma być też w gazecie/gazetach.

Posted

Sunia ma łysy tyłeczek, nie przyglądałam się za bardzo, więc nie wiem, jaki dokładnie jest stan, poza tym, najlepiej wiedzą weci, ja się nie znam.. już kilka dni temu była na ogólnych, ale jakoś wyleciało mi to z głowy i zapomniałam Wam napisać.

ja wychodziłam z A7, teraz niby przejęła je moja koleżanka z klasy, ale coś jej się nie spieszy, aby być w schronisku, więc jak na razie psiunie nie mają spacerów i nie wiem, czy będą miały... jak mam czas, to je biorę, ale to nie jest niestety regularne, a teraz, w roku szkolnym będzie cienko... mam kilka rad, co do tego boksu, bo są tam 2 psiaki, które trzeba specjalnie "podejść", aby wyszły na spacer. ale jak będziecie z nimi wychodzić, to może napiszcie pw, to napiszę dokładnie, o co mi chodzi.

Posted

to jak możesz to napisz, bo jak się uda to w niedzielę bierzemy ten boks.
kurcze, szkoda bo naprawdę liczyłam że będę miała jeszcze kilka dni na ogłoszenia, żeby nie trafiła do boksu

Posted

F9 ma regularne spacery. Jak nie z jedną wolontariuszką to z drugą.
Berksza w domu :)
A7 wzięłyśmy na spacer, tylko że Krystyna jest taka średnia, zaczepia psy i warknęła na Monę. Balbina czy jak jej tam jest genialna ! świetny pies, ma b. mięciutkie futerko :)