Dabrowka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Trzymam kciuki za Majkę - żeby wygrał ten najlepszy dom :loveu: Bea... przepraszam, że na wątku innej paróweczki, ale czy pamiętasz o Johnie ze Starachowic? Tym przeraźliwie chudym rudzielcu?... Może dla niego też coś wyczarujesz :oops: Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 i jeszcze jedno mam osobę chętną do sponsorowania leczenia Majeczki:cool1: Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Dabrowka']Trzymam kciuki za Majkę - żeby wygrał ten najlepszy dom :loveu: Bea... przepraszam, że na wątku innej paróweczki, ale czy pamiętasz o Johnie ze Starachowic? Tym przeraźliwie chudym rudzielcu?... Może dla niego też coś wyczarujesz :oops: ale On jest na tymczasie, który ma byc stałym domkiem?:roll: Quote
Dabrowka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 John jest na tymczasie, ale nie może tam zostać - zadziora nie akceptuje innych samców. Szuka domu :( Quote
Celina12 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Majeczko należy Ci się najlepszy domek na świecie-Cioteczka Bea o to zadba-mozesz byc tego pewna.3mam kciuki Kochana Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 u mnie gorąca lini jamnikomaniaków, którzy mają ode mnie psy..oj będzie tłok w Rudzie po jamnisię:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Oj co za dzięń....:lol: Dostałam takiego meila "Dzien dobry. Jestem zainteresowana adoptowaniem suczki jamniczki o imieniu Majka. Mieszkam na wsi, mam juz dwa psy ale to sa duze psy i mieszkaja na zewnatrz domu. Jeden to suczka dalmatynczyka, drugi to rotwailler. Chcialabym miec pieska w domu do zabaw z dziecmi. Mam dwoch synow. Jeden ma 7 lat, drugi 3 latka. Bawia sie z Diana ale ona jest dla nich za duza. Nie pracuje wiec mam dosc czasu. Mamy tez z mezem siedem koni, mlodego dzika, kozy i dwa koty. Napewno Majka by sie tu dobrze czula. To ze stracila wzrok nie ma dla mnie wiekszego znaczenia dlatego ze mamy ogromny teren ogrodzony z kazdej strony. Problem jedyny to transport. Mieszkam w wojewodztwie zachodniopomorskim niedaleko Bornego Sulinowa najmlodszego miasta w Polsce.Czekam na odpowiedz. Pozdrowienia dla ciebie i Majki. Iwona" Tyle teraz tych domków, że nieiwem co napisać pogubiłam sie już w tym. Prosze napiszcie jak ktos sie z wami skontaktuje cos konkretniejszego zebym byla w schronie jak ponia przyjada. Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cioteczko, Maję przytrzymaj proszę dla mnie:mad:gdyby nie wypaliło coś z mojej adopcji, to może wtedy?:oops:chciałabym mieć ją na oku..ale muszę wiedzieć czy rodzinka ma po co też jechac w środę?;) mój telefon 660-742-048 Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Oj co za dzięń....:lol: Dostałam takiego meila "Dzien dobry. Jestem zainteresowana adoptowaniem suczki jamniczki o imieniu Majka. Mieszkam na wsi, mam juz dwa psy ale to sa duze psy i mieszkaja na zewnatrz domu. Jeden to suczka dalmatynczyka, drugi to rotwailler. Chcialabym miec pieska w domu do zabaw z dziecmi. Mam dwoch synow. Jeden ma 7 lat, drugi 3 latka. Bawia sie z Diana ale ona jest dla nich za duza. Nie pracuje wiec mam dosc czasu. Mamy tez z mezem siedem koni, mlodego dzika, kozy i dwa koty. Napewno Majka by sie tu dobrze czula. To ze stracila wzrok nie ma dla mnie wiekszego znaczenia dlatego ze mamy ogromny teren ogrodzony z kazdej strony. Problem jedyny to transport. Mieszkam w wojewodztwie zachodniopomorskim niedaleko Bornego Sulinowa najmlodszego miasta w Polsce.Czekam na odpowiedz. Pozdrowienia dla ciebie i Majki. Iwona" Tyle teraz tych domków, że nieiwem co napisać pogubiłam sie już w tym. Prosze napiszcie jak ktos sie z wami skontaktuje cos konkretniejszego zebym byla w schronie jak ponia przyjada. to nie jest dobry pomysł:shake: ta sunia potrzebuje spokoju... Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bea1 napisał(a):to nie jest dobry pomysł:shake: ta sunia potrzebuje spokoju... właśnie rozmawiałam z Justyna, tej rodzince zaproponujemy szczeniaka ktory domu szuka na gwałt, ale trzeba bedzie myslec co z transportem.. Bea ta rodzinka co może przyjechać w środę to ta ktora miała niewidomego psa? :cool3: Quote
Dabrowka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Mieszkam na wsi, mam juz dwa psy ale to sa duze psy i mieszkaja na zewnatrz domu. Jeden to suczka dalmatynczyka, drugi to rotwailler. Chcialabym miec pieska w domu do zabaw z dziecmi. Mam dwoch synow. Jeden ma 7 lat, drugi 3 latka. Nie podoba mi się to z dwóch powodów - po pierwsze nie wydaje mi się, żeby niewidomy pies nadawał się do zabaw z dziećmi... zresztą w ogóle pomysł, żeby psa brać na zabawkę jest conajmniej dziwny... Po drugie to jest wieś. I to jest jamnik. A jamnik to pies myśliwski, nawet niewidomy :cool3: Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zaba14 napisał(a):właśnie rozmawiałam z Justyna, tej rodzince zaproponujemy szczeniaka ktory domu szuka na gwałt, ale trzeba bedzie myslec co z transportem.. Bea ta rodzinka co może przyjechać w środę to ta ktora miała niewidomego psa? :cool3: tak, mieli niewidomego psa..błagam poczekajcie..wiem co robię..gdy ten domek nie wypali to wtedy.. Żabko obiecaj mi to proszę:-( Quote
Kar0la Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Mnie także się wydaje, że to kiepski pomysł. Niewidoma jamniczka z małymi dziećmi. U tych państwa od Bei by miała spokój. Do tamtego domku lepszy byłby inny pies. Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jeszcze jest syn Pani Danusi od Longinusa z Gliwic..nie zdziwię się jak jutro zamelduje się w Rudzie..napisał do mnie z wyrzutem, że musze coś z tym zrobić i pytał w jakim jest schronisku..cudny, młody człowiek..ufam mu..jego też zajamniczyłam jamniczką Megi z Wrocławskiego schroniska.Żabko daj mi trochę czasu..gdy mi nie wyjdzie ..wtedy napiszę..taka jestem.. Quote
Celina12 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Do zabwy dla dzieci najlepsze są pluszowe zabawki a nie pieski-sami wiemy jak to z takimi zabawami bywa.Nie musimy się jednak o to martwić Czarodziejka Jamnicza czuwa:loveu: Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bea1 napisał(a):tak, mieli niewidomego psa..błagam poczekajcie..wiem co robię..gdy ten domek nie wypali to wtedy.. Żabko obiecaj mi to proszę:-( ja nie przebywam w schronisku... jednak sądzę że Justyna zaczeka, najlepiej aby sunia trafila do ludzi ktorzy maja jakies doświadczenie, a przynajmniej wiedzą ze ślepota to nic strasznego.. a ze sami przyjada po nią to już wogole luksus.. wiec nie ma się nad czym zastanawiac. Justyna nie zastanawiaj się sunia spędzi jeszcze 3 noce w schronisku.. a pozniej, czeka ją sielankowe życie...:cool3: Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zaba14 napisał(a):ja nie przebywam w schronisku... jednak sądzę że Justyna zaczeka, najlepiej aby sunia trafila do ludzi ktorzy maja jakies doświadczenie, a przynajmniej wiedzą ze ślepota to nic strasznego.. a ze sami przyjada po nią to już wogole luksus.. wiec nie ma się nad czym zastanawiac. Justyna nie zastanawiaj się sunia spędzi jeszcze 3 noce w schronisku.. a pozniej, czeka ją sielankowe życie...:cool3: tak jak napisałam.. gdyby z jakiegoś powodu sie rozmyslili..zaraz napiszę..ale przytrzymajcie Majeczkę do środy... Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 już się pogubiłam ilu jest chętnych, ale przypomniało mi się coś.. Majka jest jedna.. ale psow kalekich jest wiele.. wiec kilka osob zostanie bez psa, wiec proszę może zaproponujcie Fuksa i Wedelka? One w prawdzie widza, ale sa zmotoryzowane... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30302 Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Justyna mówi żeby zaproponować temu chłopakowi z Gliwic naszego duzego jamnika :cool3: tylko mnie się wydaje że tyle ludzi się zgłasza bo ten psiak ma zerowe szanse.. i to coś ich do niej ciagnie.. Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='zaba14']już się pogubiłam ilu jest chętnych, ale przypomniało mi się coś.. Majka jest jedna.. ale psow kalekich jest wiele.. wiec kilka osob zostanie bez psa, wiec proszę może zaproponujcie Fuksa i Wedelka? One w prawdzie widza, ale sa zmotoryzowane... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30302 sa chętni na Majeczkę Ci państwo, którzy mieli już niewidomego psa..jutro odpowiedzą na 100%, a syn Pani Danusi to odruch serca..ma już jamniczkę ode mnie ..ale chce pomóc tej suni jakoś..więc nic nie wciśniemy tam Żabko:roll: Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 jeszcze raz ja... mamy w schronisku chora sunie, nazywa się Koszi jest zdrowa, ale chroba zostawiła ślad sunie czasem znosi na jedna stronę (walczyła z nosowka o odmianie nerwowej [czy jakos tak]) wiec psiakow duzo... :cool3: tylko że Koszi to pies średniej wielkości. Quote
Justyna_wolontariat Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Dobrze Bea pozostawiam Ci wybór dla domku Mjaeczki, tylko proszę uprzedz mnie kto przyjedzie zebym komus jej nie wydalo i do jakiegoś zamieszania nie doszło. Jak bedziesz wiedziła kto po nie przyjedzie to prosze zadzwoń 510 268 586 Wiem ze Majeczka pojdzie do najlepszego domku:) Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Dobrze Bea pozostawiam Ci wybór dla domku Mjaeczki, tylko proszę uprzedz mnie kto przyjedzie zebym komus jej nie wydalo i do jakiegoś zamieszania nie doszło. Jak bedziesz wiedziła kto po nie przyjedzie to prosze zadzwoń 510 268 586 Wiem ze Majeczka pojdzie do najlepszego domku:) dziekuję:loveu:daj mi czas do środy..jak mi nie wypali..poddam się ..możecie mnie wtedy zlinczować;):placz: Quote
zaba14 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bea a powiedz mi jak umieszczasz ogloszenia w GW? Quote
Bea1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 najważniesze jest ogłoszenie;) takie aby ludzie płakali ze wzruszenia:oops: moja kochana Ciocia KarOla jest w tym najlepsza..:loveu::loveu::loveu:mamy spółkę cichą z o.o:evil_lol: Quote
Recommended Posts