Jump to content
Dogomania

Niewidoma Fidżi :) Wątek do zamknięcia.

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

[quote name='Inez de Villaro']A czy ktoś z Was mógłby wstawić wydarzenie na FB? Czy allegro cegiełkowe wchodzi w grę? Macie konto stowarzyszenia/fundacji?[/QUOTE]

Mamy konto fundacyjne, zrobiłabyś takie allegro ??

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia3a usuń swój numer konta z wątku jeśli nie chcesz mieć kłopotów z Urzędem Skarbowym i podawaj je wyłącznie na PW :)
dostałam pytanie o allegro cegiełkowe - mogę zrobić ze swojego konta allegro albo z fundacyjnego jeśli mi udostępnicie hasła albo umiecie wstawić kod html :)
przydałoby się konto do płat na fundację bo na prywatne ludzie niechętnie wpłacają
no i potrzebuję zdjęcia Fidżi w pełnej rozdzielczości na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - nie muszą być natychmiast, bo do samej aukcji wystarczą te co są, ale do cegiełek potrzebuję wysokiej jakości

Guest monia3a
Posted

Nigdy nie podawałam swojego konta do wpłat więc nie wiedziałam ale jeśli tak to już usuwam.

Za chwilę podeślę Ci foteczki i całą resztę ;)

Posted

[quote name='Inez de Villaro']A czy ktoś z Was mógłby wstawić wydarzenie na FB? Czy allegro cegiełkowe wchodzi w grę? Macie konto stowarzyszenia/fundacji?[/QUOTE]

Ja nie potrafię się po facebooku poruszać, ale może Bakteria mogłaby to zrobić. Konta fundacji chyba też możemy użyć (Aniu, Monia?).
[B]Inez[/B] możesz dać wskazówki jak zrobić allegro cegiełkowe?

Posted

[quote name='Selenga']monia3a usuń swój numer konta z wątku jeśli nie chcesz mieć kłopotów z Urzędem Skarbowym i podawaj je wyłącznie na PW :)
dostałam pytanie o allegro cegiełkowe - mogę zrobić ze swojego konta allegro albo z fundacyjnego jeśli mi udostępnicie hasła albo umiecie wstawić kod html :)
przydałoby się konto do płat na fundację bo na prywatne ludzie niechętnie wpłacają
no i potrzebuję zdjęcia Fidżi w pełnej rozdzielczości na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - nie muszą być natychmiast, bo do samej aukcji wystarczą te co są, ale do cegiełek potrzebuję wysokiej jakości[/QUOTE]
Dziękuję Kochana , że przyszłaś i pomożesz tej suni!!!
Bardzo dziekuję za odzew!

jaanna- Selenga zrobi suni cudne allegro i zbierzemy kasę na operację oczu.
Trzeba wysłać do niej zdjęcia i fajny tekst żebraczy ;)

Guest monia3a
Posted

[quote name='Inez de Villaro']Trzeba wysłać do niej zdjęcia i fajny tekst żebraczy ;)[/QUOTE]

Zdjęcia już posłane a tekst to chyba tylko najlepszy może napisać joanna83 :)

Posted

[quote name='monia3a']Zdjęcia już posłane a tekst to chyba tylko najlepszy może napisać joanna83 :)[/QUOTE]
Z tekstem sobie poradzę :)

Posted

[quote name='Selenga']Z tekstem sobie poradzę :)[/QUOTE]
Wytworzyłam coś takiego na szybko. Może użyjesz chociaż części.

"Wyobraźcie sobie ciągły przeszywający ból…ból i ciemność…
Tego właśnie doświadcza od wielu miesięcy niewidoma Fiona. Suczka cierpi na poważną chorobę oczu. Ciśnienie w gałkach ocznych jest tak duże, że są one kilkakrotnie większe niż normalnie. To bardzo boli!
Suczka w takim stanie spędziła rok w schronisku. Rok cierpienia i strachu w jej zaledwie 1,5 rocznym życiu…
Co czuła możemy się tylko domyślać…
W tej chwili Fiona mieszka w domu tymczasowym, który otoczył ją troskliwą opieką. Jednak jej choroba jest poważna i wymaga skomplikowanego leczenia. Suczka dostaje leki przeciwbólowe, ale czeka ją operacja oczu.
Nigdy już nie odzyska wzroku, ale ma szansę na zachowanie gałek ocznych.
Pomóż nam uratować oczy Fiony!
Dla Ciebie to tylko (?) zł, a dla niej szansa na normalne życie!
Szukamy także domu stałego dla suni. Jest przyjaznym psiakiem, który bezgranicznie ufa człowiekowi, pomimo tego, że człowiek poprzez swoje zaniedbanie doprowadził ją do takiego stanu.
Fiona jest bardzo uległa do innych psów, akceptuje koty."

Posted

[quote name='Selenga']monia3a usuń swój numer konta z wątku jeśli nie chcesz mieć kłopotów z Urzędem Skarbowym i podawaj je wyłącznie na PW :)[/QUOTE]A jednak;). Monia to usuń też oprócz imienia i nazwiska również mój nr konta z wątku bielskiego, tam, gdzie wczoraj.
I podaj mi swoje do wpłaty.
Super, że Fidżi ma nowych przyjaciół:loveu:, teraz musi się udać, ona już biedna wystarczającą się naczekała:roll:.

Guest monia3a
Posted

Fidżi dziś będzie kąpana, nie zniosę dłużej tego schroniskowego smrodu :D ona chyba też :evil_lol:

Odstawiliśmy krople te droższe, ponieważ źle na nie reaguje, oczy zaczęły mocno łzawić i drapie po nich często. Krople te miały zmniejszyć jej ciśnienie w oczach do czas operacji. Zostały tylko te drugie do zapuszczania.

Idę spróbuję założyć małej wydarzenie na FB - może się uda :diabloti:

Guest monia3a
Posted

Zapraszam na FB [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=189984967711448[/URL]

Posted

[quote name='monia3a']Zapraszam na FB [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=189984967711448[/URL][/QUOTE]

Udostępniłam. Pokazujemy się Fionko. :)

Guest monia3a
Posted

Ja już też rozesłałam wątek i z konta prywatnego i fundacyjnego :)

Posted

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1542010182[/URL]

Wystawiłam je na koncie TOZu, jakby nie szły cegiełki to wystawię je też u siebie.
Nie wiedziałam czy macie załatwiony na allegro status aukcji charytatywnych więc zrobiłam normalną sprzedaż.
Przygotuję wam też te zdjęcia które są przedmiotem sprzedaży - zwykle ludzie nie chcą papierowych, ale jakby co, to trzeba będzie te kilka sztuk zrobić i wysłać (dlatego jest taka wysoka opłata za wersję papierową). Oczywiście doprowadzę aukcję do końca, ale uprzedzam, że nie dam rady zapłacić za ewentualne papierowe wersje. I wolałabym Wam zostawić adresowanie kopert :)
Ale nie martwcie się - zwykle to są 3-4 sztuki, pozostałe są w wersji elektronicznej więc tylko maila trzeba wysłać.

Guest monia3a
Posted

[quote name='Selenga'][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1542010182[/URL]

Wystawiłam je na koncie TOZu, jakby nie szły cegiełki to wystawię je też u siebie.
Nie wiedziałam czy macie załatwiony na allegro status aukcji charytatywnych więc zrobiłam normalną sprzedaż.
Przygotuję wam też te zdjęcia które są przedmiotem sprzedaży - zwykle ludzie nie chcą papierowych, ale jakby co, to trzeba będzie te kilka sztuk zrobić i wysłać (dlatego jest taka wysoka opłata za wersję papierową). Oczywiście doprowadzę aukcję do końca, ale uprzedzam, że nie dam rady zapłacić za ewentualne papierowe wersje. I wolałabym Wam zostawić adresowanie kopert :)
Ale nie martwcie się - zwykle to są 3-4 sztuki, pozostałe są w wersji elektronicznej więc tylko maila trzeba wysłać.[/QUOTE]

Piękne allegro,dziękuję :loveu:
Jeśli trzeba będzie wysyłać papierowe to ja oczywiście to zrobię.
Jak załatwić status aukcji charytatywnych na allegro ??