Donata Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Cudne ujęcia Smyka na tych zdjęciach. Taki mądrala prezentuje się światu i co nic? Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Trzeba będzie Smyka ogłosić z nowymi zdjęciami ;) Quote
Donata Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nie sposób Smyka pominąć w zabraniu na spacerek mimo że kolejka psiaków jest duża. Smyk z taką determinacją dopomina się o spacer że należy zrobić jakiś manewr i koniecznie go w tę kolejkę wcisnąć. Smyk wyleciał jak strzała z boksu i udało się. Pomaszerował sobie przez lasek prowadzony przez Zena a ja musiałam zająć się jeszcze drugim naciągaczem spacerów... Semirem. Quote
Donata Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Smyk co weekend ma wyjścia na spacery ; tak usilnie o to się ten psiak dopomina. Ciężko mu za tymi kratami. Quote
Romka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 W sobotę Smyk spacerował ze mną,tak bardzo chciał wyjść na spacer,że aż zaczepiał przez kraty łapami: Tu na spacerku. Quote
Donata Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Smyk spacerował ostatnio po zamarzniętych łąkach w bardzo mroźny sobotni dzień ze swym potencjalnym opiekunem; chyba jednak na razie w rywalizacji zwycięzył Anton. Ale dla Smyka też rozważamy pewne psie towarzystwo . Quote
Romka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Byłoby super,żeby to nie była buda...Smyk uwielbia ludzi i był trzymany w domu zanim trafił do schroniska.Rodzina miała dzieci.Smyk potrzebuje kontaktu z ludzmi.Mam jeszcze takie zdjęcia Smyka ze spaceru 2 tygodnie temu: Quote
Olivin Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Słyszałam, że Smyczek ma duże szanse na dom w Łowiczu. Oby "azjatka" polubiła Smyka ... Quote
Ziutka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Olivin']Słyszałam, że Smyczek ma duże szanse na dom w Łowiczu. Oby "azjatka" polubiła Smyka ...[/QUOTE] Wiadomo już coś ? ;) Quote
Romka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Ziutka']Wiadomo już coś ? ;)[/QUOTE] Jeszcze nic,może w sobotę coś będzie wiadomo,nikt nie udziela wolontariuszom żadnych informacji...w sobotę zajrzę do boksu. Quote
Olivin Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wiadomo tyle, że dziś był na spacerku, a jego kolezanka Aura została przeniesiona do samodzielnego kojca - chyba była niezbyt miła dla Smyka- tak myślę...:roll: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Donato, tak skromnie się przypominam bo posty nasze wcieło :( Quote
Donata Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Donato, tak skromnie się przypominam bo posty nasze wcieło :( No właśnie obiecałam że wyjdę ze Smykiem bo dotąd zawsze w każdy weekend był ze mną na spacerze ale teraz po nowym przydziale boksów na poszczególne osoby, wyszło, że ma go pod opieką Romka albo Olivin. Dzisiaj na spacerze był , miałam tylko okazję połaskotać go po jego pyszczaku. Pojechałam dzisiaj celowo do schroniska z myślą o nim i Farcie że ich wyprowadzę ale okazało się że był na spacerze ze swymi opiekunkami. Sorry. Obiecuje, że jak będę w tygodniu to o Smyku będę pamiętać . . Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Donata napisał(a):No właśnie obiecałam że wyjdę ze Smykiem bo dotąd zawsze w każdy weekend był ze mną na spacerze ale teraz po nowym przydziale boksów na poszczególne osoby, wyszło, że ma go pod opieką Romka albo Olivin. Dzisiaj na spacerze był , miałam tylko okazję połaskotać go po jego pyszczaku. Pojechałam dzisiaj celowo do schroniska z myślą o nim i Farcie że ich wyprowadzę ale okazało się że był na spacerze ze swymi opiekunkami. Sorry. Szkoda :( Obiecuje, że jak będę w tygodniu to o Smyku będę pamiętać . . Trzymam za słowo i dziękuję ;) Quote
Donata Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Dodam też że Smyk jest alfem swego stada boksowego ; dominuje całkowicie, bardzo tęskni za domem, który mu zapewni jego potrzebę ruchu i zabaw z człowiekiem. Tęsknie wygląda i prosi o kolejne spacery , wyciągając łapkę i oczywiście spogladając tak prosząco swymi mądrymi oczyma. Siedzi razem z Fartem, też dużym ale bardziej stonowanym kumplem i nie lubi kiedy Fart zamyka kolejkę wejścia do boksu po spacerach. Smyk pilnie potrzebuje swego domu i swobody dysponowania swej energii... Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Spacerowaliśmy: ...jedliśmy pierwszą trawkę: ...bawiliśmy się: Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 I jeszcze : ...drapanie też było;) ...i jeszcze raz patyk: ...nad stawem znalazłem butelkę: Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Była też kąpiel: ...ze swoją zdobyczą: Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Smyk,cudowny psiak,który już dawno powinien być w swoim domu... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Donata napisał(a):(...) przydziale boksów na poszczególne osoby, wyszło, że ma go pod opieką Romka albo Olivin. . A czy to jakoś się zmienia, czy już zawsze będzie pod opieką jednej z tych osób? Quote
Donata Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):A czy to jakoś się zmienia, czy już zawsze będzie pod opieką jednej z tych osób? Nie, tylko do końca m-ca czerwca b.roku; póżniej bedziemy losować lub może będą zupełnie nne zmiany. Będzie dobrze. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Donata napisał(a):Nie, tylko do końca m-ca czerwca b.roku; póżniej bedziemy losować lub może będą zupełnie nne zmiany. Będzie dobrze. Dziwne, że dopiero teraz takie zmiany...już ponad rok temu był to jeden z punktów w programie zmian, jakie proponowaliśmy z Edzią... Quote
Recommended Posts